Nije to rizik i eksperiment nego tal po dobro oprobanoj PLBiH recepturi. Nemoj bit naivan. Sta nije uvalio sviju ti?NoDi80 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 13:182 godine je imao ugovor i nije nista uvalio nikomHordas1990 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 13:14Ne znam ja da je Adzem ikad ponudio ostavku? Lik kaze u kameru dajem mandat na raspolaganje sto ne znaci nista u sustini. Kao sto ne znaci ni sporazumni. Cuj potpisali sporazumni. Sporazumni moze znaciti svasta i zavisi kakve su klauzule u ugovoru. Mozda je dobio tri plate mozda 20. Jeftina suplja za navijace. Ako se ne varam 3 god je imao ugovor. Plus igraci koje je uvalio i za koje se rastalio i to je jako ozbiljna cifra s tim da sigurno nije on jedini koji je tu dobar.
Doveli smo igrace shodne s nasim u budzetom i islo se na eksperiment i rizig
Tu je jedini konings bas promasaj, neki su nesto pokazali, ali nedovoljno, a vecina moze ostati i me vidim razloga da sve tjeramo
Tri, cetiri igraca maksimalno na polusesoni i to je to
Pobjedilo smo zrinjski 2:0, borac 3:2, sarajevo 2:0
Da nista ne valja je glupa prica onih koji pojma nemaju o fudbalu
Dosta mladih igraca imamo koji se po prvi put upoznavaju sa kriminalom i nepravdom
Nasa ekipa je pala psihicki otkad su nas zakinuli i tesko je sad igrati i protiv vrbanjuse, a igraca sigurno dobrih imamo
Znaci potpisete nekakvog Obradova iz Jedinstva koje je ispadalo iz federalne i gle cuda Adzem ga tamo vodio. Mislis da to nije tal ili fkt kontas da je taj momak kvalitet za klub koji se eto bori za Europu? Mislis da nisu ovi Holandjani tal? Haj eto nije bas svaki totalna taraba ali valjda ti nesto govori kad svi dodju na isti fazon. Iz aviona se vidi da je to tal Adzem-menadzeri plus neko iz uprave. Sad isplacujte i njega i te igrace sto vam je uvalio na platu i cijeli njegov SS.