Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 19:35
Moze li neko za nas novije forumase napisati ko je taj famozni hulahopka
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 19:35
Moze li neko za nas novije forumase napisati ko je taj famozni hulahopka
Hulahopka ti je covjek koji pljuje sve redom i mnogo toga je bio u pravu bio, ali cesto pretjera i bas sve pljuje
Pljuje upravu, navijace, trenere, djecu, skusptinu,igrace..
Jedino sto sam mu zamjerio je to sto pljuje navijace bez ikakve potrebe, jer pravi navijaci nemaju nikakve koristi od Zelje vec su to pojedinci kojih je sve manje
Kad kazem da je bio u pravu mislim za neradu, neogovornost i sve to sto nas je dovelo do ove situacije
To je jedna od nasih najvecih greski sto smo se usustili i pravili da je sve dobro, jer kao volimo Zelju ne valja pricati „protiv“ kluba, a u sustini ustvari ta prica je za dobrobit kluba i protiv nerada, neogovornosti i nepotizma
Imamo najgori trener u ligi, a nemamo pare
Grijace kao imamo, a nemamo
Kamp nemamo, a mnogi klubovi poput „malog“ radomlja imaju 6,7 terena
Stupcsnics ide svake godine u Tursku sa avionom, a nasi igraci na europsku utakmicu idu sa autobusom
Zrinjski, Balkani, Celje klubovi bez neke historije i navijaca igraju Europu
Hrvatski treceligasi prodsju za milione igrace, a mi molimo boga da nam dodje neki bajic koji nas je odbio zbog nekog apeols
Meni se uvijek bili drazi oni koji glasno kazu da smrdim, nego oni koji me lazu da mirisem misleci da cu se naljutit
Na kraju vjerujuci vecini, sve vise smrdim i nikako se okupam
Valjda ste shvatili sustini, nodi voli Zelju najvise i nikad necu dozvoliti da budemo predmet za ismijavanje, ali moramo svi zajedno prihvstiti cinjenice i krenuti naprijed
Hocemo Zelju na vrhu u Europe u svakom sportu, a ne samo u fudbalu!!
Najvaznije je da svi zajedno budemo za investitora i to treba da bude ultimatum navijaca