Nesto mi izgledao spor ali ima dosta vremena do Wels, koliko bi nam znacilo da se vrati u formu do baraza.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Tenk usao zadnji 5 minuta i odma imao start na igraca kao da nije nikad bio povrijeden 
Nesto mi izgledao spor ali ima dosta vremena do Wels, koliko bi nam znacilo da se vrati u formu do baraza.
Protiv Đenove prvih 11 
- invincible1921
- Kontakt:
Bravo momciluk, sa njim smo jaci jedno 30%
Seo-Muharemovic-Katic-Dedic
Seo-Muharemovic-Katic-Dedic
=\_1921_/=
Dobro je, konacno poceo igrati. Sad samo da se ne desi povreda 10 dana pred okupljanje u martu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sto je izasao, je li gledao neko? Nadam se da ga nije nesto uhvatilo. A jeste logicno da ne odigra 90 min., pogotovo jer su rutinirali utakmicu
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma nista, rutinska zamjena. Sve vise i vise minuta dobija, polako ali sigurno.
Solidan danas, strasno jak u duelima, i kao uvijek borben skroz.
Sretno momak!
Prva postava protiv mocnog Celzija.
Sretno tenku nas
Sretno tenku nas
Sretno!
Ako me sjecanje dobro sluzi, ovima je u svom debiju za Arsenal zabio gol. Hajmo ponoviti historiju tenče!
Mozemo konstatovati da se momciluk sluzbeno vratio 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Kakva je ovo zvijer!!!
-
Edincapitano
- Kontakt:
Daleko najbolji igrac u Atalanti prvih 45 minuta, svaka cast tenk, bez greske i sve duele dobija 
Samo da on bude zdrav za baraž. Alajbegović i on na lijevoj strani, te dvojica od Dedić/Memić/Bajraktarević na desnoj.. Perverzija..
trenutno najbolji na sofascore-u u svojoj ekipi
Izadje maloprije odlican je al opet.kao da sepa dak Boze da on sastavi bez povrede par mjeseci sav je tezak u duelima i staklen samo cekam kad ce pokazat na izmjenu
Ma nema on jos uvijek snage ba za 90 min., jos pogotovo u utakmicama sa ovakvim intenzitetom. U Serie A može heftu bez prestanka igrati, LŠ je 3-4 nivoa iznad.
Neka je izašao, nema potrebe da forsira. Bitno je da se polahko vraća, ne treba cak ni u prvenstvu da igra sada 90 min. jer mišići i osfale komponente jedva čekaju da odreaguju sada.
Neka je izašao, nema potrebe da forsira. Bitno je da se polahko vraća, ne treba cak ni u prvenstvu da igra sada 90 min. jer mišići i osfale komponente jedva čekaju da odreaguju sada.
I sve je to uzalud dok ti igra Tahirović sa Šunjićem na sredini...protiv svih repki koje su iole profesionalne mi cemo gubiti sredinu terena i gledat ces isto kao protiv Austrije drugo poluvrijeme... Bez sredine nema rezultata,tu se lomi sve.. Sve dok Katić mora mahat rukama Tahiru da priđe i da mu doda,dok se lik krije iza dvojice protivnika,nema tu napretka...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jbg, nemamo boljeg. Huseinbasic nesto yebe a Janelt je izgleda prica za dijecu.rishovski je napisao/la: ↑10 dec 2025, 00:36I sve je to uzalud dok ti igra Tahirović sa Šunjićem na sredini...protiv svih repki koje su iole profesionalne mi cemo gubiti sredinu terena i gledat ces isto kao protiv Austrije drugo poluvrijeme... Bez sredine nema rezultata,tu se lomi sve.. Sve dok Katić mora mahat rukama Tahiru da priđe i da mu doda,dok se lik krije iza dvojice protivnika,nema tu napretka...
Ali i dalje mislim da imamo dovoljno dobru repku da odemo na SP ili EP. Yebote, Island izbacio engleze 2018 s igracima iz mrtve svedske/danske/norveske lige.
Ako sklopis solidnu ekipu koja igra jedan s drugog, daleko mozes dogurati. Niko ne misli da mozemo osvojiti SP/EP ali da se mozemo plasirati? Sigurno mozemo cak i sa Tahirovicem i Sunjicem, Sunjic uopste nije los igrac ali naravno nije jedan Pjanic a Tahirovic igra jer nemamo
boljeg.
Za mene je iznenadjenje da je počeo kao starter ovako tešku utakmicu. Bio je požrtvovan kao da nije tek izašao iz teške povrede. Vjerovatno motiv igranja protiv Chelsija ga je natjerao da se ne štedi ni sekunde. Tako da mi je drago da nije ostao 90 minuta na terenu, a zapravo nije ni mogao.
On je nakon 60 već bio gotov. Ali vidno gotov.
Do tada vrlo dobra njegova partija i Seo kojeg smo navikli gledati.
Nadamo se da ćemo ga gledati i krajem martu u punoj snazi, ako Bog da. A to je najbitnije.
On je nakon 60 već bio gotov. Ali vidno gotov.
Do tada vrlo dobra njegova partija i Seo kojeg smo navikli gledati.
Nadamo se da ćemo ga gledati i krajem martu u punoj snazi, ako Bog da. A to je najbitnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.