FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GeriOldman
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la GeriOldman » 09 dec 2025, 23:06

Ova ruka se ne sudi odavno jer je navodno ruka u prirodnom položaju iako je to komedija ali eto ne sudi se.
1921

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 09 dec 2025, 23:07

Penal al u kur.. **** il mu mamu u stau citavo vrijeme im navlaci **** svabsko a ono igranje rukom van dajka nije ni pogledo

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 09 dec 2025, 23:07

Ako nista Chivu je zasad jako konstantan. :salut: Svaku jacu utakmicu je išamaran kitom po čelu, nesto slicno kao Gerijeva mama. :beba:

Zasluzen poraz, razvaljeni u polju svih 90min. Miki nema mjesta ni u Norwichu, al u nas i dalje glavna karika :kralj:
#SuningOUT

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 09 dec 2025, 23:10

Ma u kavez bijedo čovićeva
1921

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 09 dec 2025, 23:10

Bastoni je retard. Ne treba igrati u prvoj postavi. Momak veze nema...
Penal čist. Čovjek hoće po loptu a ova gluperda ga vuče. Ko kuća!

Chivu sramotan večeras. Baš me razočarao.

6 poraza u 3 mjeseca sezone. I to sve osim Udinesea jače utakmice.

Ozbiljni upitnici su kraj njegovog imena... Ja bih ga poslije ovog večeras nabio nogom u tri lijepe...

P.S. geri je dijete s posebnim potrebama. Nemojte ga :(
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 09 dec 2025, 23:15

Ma ovo je Chivuova utakmica. Druze il budi pukovnik il pokojnik. Liverpool u knockoutu igrate kuci i ne znas motivisat ekipu da ih rastave na proste faktore. Ma mrs bre

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 09 dec 2025, 23:17

Jericho je napisao/la:
09 dec 2025, 23:07
Ako nista Chivu je zasad jako konstantan. :salut: Svaku jacu utakmicu je išamaran kitom po čelu, nesto slicno kao Gerijeva mama. :beba:

Zasluzen poraz, razvaljeni u polju svih 90min. Miki nema mjesta ni u Norwichu, al u nas i dalje glavna karika :kralj:
Meni nije jasno kako moze se predstavljati kao ozbiljan trener i startati Acerbija i Mikija. Realno oni su umrli, al im jos nije niko rekao to.

Naprosto ovo sa Chivuom je nivo Lazia ili Fiorentine. Lose, gubimo svaki derbi, svaku jacu utakmicu, jer nemamo nikakve odlucnosti, koncentracije a i u zadnjih 30m nemamo nikakve ideje.

Zao mi je, ali nema covjek kvalitete za trenera ekipe koja ima tendenciju da osvoji nesto.

Miki i Acerbi su zadnje opcije ako su svi povrijedjeni, a ne igraci koji su starteri protiv Liverpoola.

Isto sto smatram krivcem za ovu situaciju, covjeka koji je doveo Chivua, tako smatram i Chivua krivcem za poraz, jer covjek racuna na mrtvace koji ne mogu dodati loptu u 5m.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 09 dec 2025, 23:18

Liverpoolovi navijači govore da nije vidjelo penala ali dođu dva uzpovca i retard mago i govore kako je penal čist. Boktejebo i logika.
1921

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 09 dec 2025, 23:22

GeriOldman je napisao/la:
09 dec 2025, 23:18
Liverpoolovi navijači govore da nije vidjelo penala ali dođu dva uzpovca i retard mago i govore kako je penal čist. Boktejebo i logika.
Ti si majstore glup.

Penal je za danasnje kriterijume, ali zato je fudbal u slobodnom padu.

Sto se tice uzp, ti si momak pogubljen i nemas pojma sta to znaci i bolje ti je da se vratis u skolu. Bolje bi ti bilo da odes u centralu SDA, da te posalju u dzamiju.
P.s. Zali boze sto tito nije imao vise golih otoka za takve kao ti i tvoje potomke koji su te naucili takvom ponasanju, jer ocito i oni nisu edukovani, obrazovani a narocito odgojeni.

Malo se udostoji i ponasaj se kako odgovara normama naseg drustva.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 09 dec 2025, 23:23

Kao što sam rekao luzeri. I da nije Bastoni bio glupan neko drugi bi nešto sje*ao u sudijskom vremenu i primili bi ga. Ne znam šta vi zamjerite Chivuu? Izgubili sve derbije jel, ja al eto ko nas je nadigrao od svih tih derbija? Jel iko bio bolji pa da kažemo zasluženo nas dobili? Svi na sreću tj jer su igrači luzeri al najlakše je na trenera svalit krivicu. U svakom slučaju ovo će bit veliko iskustvo mladom Bastoniju da se igrač ne vuče za dres u svom kaznenom jer važe nakaradna pravila da se svako povlačenje ili igranje rukom koliko god bila beznačajna za gol sude najstrožijom kaznom.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 09 dec 2025, 23:24

Kralju. Care. Šahu. De idi jbi šta. Molim te! Smiješno je više da cijeli forum priča kako si retardiran.

De istresi se. Plati ako si ružan. Ako nemaš para javi. Ni to nije problem.

De samo da riješimo te tvoje frustracije.

❤️

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 09 dec 2025, 23:24

**** ti norma pleme ustaško. Toe norma.
1921

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 09 dec 2025, 23:25

Biscione je napisao/la:
09 dec 2025, 23:23
Kao što sam rekao luzeri. I da nije Bastoni bio glupan neko drugi bi nešto sje*ao u sudijskom vremenu i primili bi ga. Ne znam šta vi zamjerite Chivuu? Izgubili sve derbije jel, ja al eto ko nas je nadigrao od svih tih derbija? Jel iko bio bolji pa da kažemo zasluženo nas dobili? Svi na sreću tj jer su igrači luzeri al najlakše je na trenera svalit krivicu. U svakom slučaju ovo će bit veliko iskustvo mladom Bastoniju da se igrač ne vuče za dres u svom kaznenom jer važe nakaradna pravila da se svako povlačenje ili igranje rukom koliko god bila beznačajna za gol sude najstrožijom kaznom.
Pa ko će drugi biti kriv? 6 poraza a 9.12.. ovo večeras se lagano dobija,ljudi ne znaju đe su. Ti ideš na 0.

Ja sam iskreno razočaran...

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 09 dec 2025, 23:26

Dođete samo kad treba pljucnut. Ovaj pljuje inzaghija. I udružili se. Blago vama jeste se našli.
1921

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 09 dec 2025, 23:34

Mago je napisao/la:
09 dec 2025, 23:25
Biscione je napisao/la:
09 dec 2025, 23:23
Pa ko će drugi biti kriv? 6 poraza a 9.12.. ovo večeras se lagano dobija,ljudi ne znaju đe su. Ti ideš na 0.

Mozes 1, 2 pa i 3 izgubiti zbog nesrece ali 6 poraza nije do srece druze. To je vec do lose taktike, pripreme utakmice, iskustva a i bgmi i neznanja.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 09 dec 2025, 23:37

Mago je napisao/la:

Možda igrači? Npr zar nije Sommer direktno kriv za Juve, zar nije Bastoni večeras, zar nije protiv Napolija i Milana oni koji su gađali prečke i stative.. Chivu je u svim derbijima u Italiji kreirao uslove da se pobijedi i u svim smo bili mnogo bolji od protivnika a u ove dvije CL (Atletico i Pool) smo bili u najmanju ruku ravnopravni i remiji bi bilo najpošteniji. Gdje je naš Maignan da jednu utakmicu gdje smo loši odbrani sve živo i spasi nas, gdje je naš McTominay da iz ničega spraši loptu za 30m i okrene utakmicu u našu korist, gdje su nam braniči koji ne prave glupe penale bez potrebe.
tiffoso je napisao/la:
09 dec 2025, 23:34
Mozes 1, 2 pa i 3 izgubiti zbog nesrece ali 6 poraza nije do srece druze. To je vec do lose taktike, pripreme utakmice, iskustva a i bgmi i neznanja.
Znam zato sam poslije 3. prestao krivit sreću jer je postalo očito da je razlog taj što smo luzeri tj igrači su luzeri jer nam se ove stvari dešavale i u ranijim sezonama prije Chivua. Kako ćeš reć loša taktika i priprema, hoćeš reć Allegri bolje pripremio utakmicu pa nas dobili? Možda jedino bolje pripremio njihov trener golaman Maignana nego je naš Sommera :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 09 dec 2025, 23:43

Koga boli qrac jesil bolji?

Ostavljaš mrtvaca na golu,a frajer meni ne može odbraniti šut.

Ova sramotna predstava večeras je dovoljna da ti se jbe sve ako si trener...

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 09 dec 2025, 23:50

Biscione je napisao/la:
09 dec 2025, 23:37
Mago je napisao/la:

Možda igrači? Npr zar nije Sommer direktno kriv za Juve, zar nije Bastoni večeras, zar nije protiv Napolija i Milana oni koji su gađali prečke i stative.. Chivu je u svim derbijima u Italiji kreirao uslove da se pobijedi i u svim smo bili mnogo bolji od protivnika a u ove dvije CL (Atletico i Pool) smo bili u najmanju ruku ravnopravni i remiji bi bilo najpošteniji. Gdje je naš Maignan da jednu utakmicu gdje smo loši odbrani sve živo i spasi nas, gdje je naš McTominay da iz ničega spraši loptu za 30m i okrene utakmicu u našu korist, gdje su nam braniči koji ne prave glupe penale bez potrebe.
tiffoso je napisao/la:
09 dec 2025, 23:34
Znam zato sam poslije 3. prestao krivit sreću jer je postalo očito da je razlog taj što smo luzeri tj igrači su luzeri jer nam se ove stvari dešavale i u ranijim sezonama prije Chivua. Kako ćeš reć loša taktika i priprema, hoćeš reć Allegri bolje pripremio utakmicu pa nas dobili? Možda jedino bolje pripremio njihov trener golaman Maignana nego je naš Sommera :mrgreen:
Pa ne znam, ali npr veceras vidis da je Liverpool nesiguran, u knock out-u, a ti opet previse oprezan, previse nervozni igraci, prebacivanje veznog reda u nekim situacijama, premalo ofanzivni akcija. Generalno los spacing imamo, svaka polukontra nam je opasnost po gol.

Igraci gube fokus, nisu stalozeni, mnogo su nervozni. Mislim da su to detalji koji u vrhunskom fudbalu odlucuju utakmicu. To je pod Conteom bilo sredjeno do maximuma.

Pojedini igraci fizicki nespremni. Za to je iskljucivo kriv trener, jer covjek nema nikakvog psihiloskog uticaja na igrace, sto je veoma veoma lose. Kako bi i imao jer nema nikakav background.

Sto se tice penala, smijurija teska, odglumio ga Wirtz ali sudija je jos tezi debil sto je uzeo u razmatranje kontakt, jer je premalo kontakta. Povlacenja ima ali nedovoljno.

Mi se dovodimo u situaciju da ovisimo o sudiji, to ne smijemo sebi da dozvolimo, to te stavlja u zavisnost od necijeg raspolozenja. Sve je to veliki sklop, kojem Chivu nije dorastao.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 dec 2025, 23:58

Nilad ovo ne bi bio penal da je sudio Doveri :kafa:
Max Allegri

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 10 dec 2025, 01:14

slika
Svi analiticari se slazu da ono nije za penala ali takodje se svi slazu da je ovo cist penal izbacit svabsko **** iz svih takmicenja ja ovog sudiju ne znam da je ikad normalnu utakmicu sudio a i dalje je guran

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.