Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
sta rece brat Barba, siguran da ce Benjo postati svjetski igrac:-)
kako luda izjava za igraca ciji je put klupa rome>klupa ajaxa> evo i klupa-rotacija brondbya.
sreca u nesreci pa ovi luzeri uvezase 3 poraza, zadnja dva od predzadnje i zadnje ekipe na tabeli, mozda se ovaj nas nesretnik i vrati u prvih 11:-).
Od Janelta ocito nema nista, supljak. Ne znam kakav je taj Nejasmic i koga bi trebao mijenjati, Tahira ili Sunjica, s obzirom da ovi koga dovode, obecaju i prvih 11.
Kako god, suludo je sa dvojcem Sunjic-Tahir ocekivati plasman na neko veliko takmicenje. Sa njima mi ni protiv ekipa poput malte ne mozemo drzati loptu i nesto opasno kreirati.
kako luda izjava za igraca ciji je put klupa rome>klupa ajaxa> evo i klupa-rotacija brondbya.
sreca u nesreci pa ovi luzeri uvezase 3 poraza, zadnja dva od predzadnje i zadnje ekipe na tabeli, mozda se ovaj nas nesretnik i vrati u prvih 11:-).
Od Janelta ocito nema nista, supljak. Ne znam kakav je taj Nejasmic i koga bi trebao mijenjati, Tahira ili Sunjica, s obzirom da ovi koga dovode, obecaju i prvih 11.
Kako god, suludo je sa dvojcem Sunjic-Tahir ocekivati plasman na neko veliko takmicenje. Sa njima mi ni protiv ekipa poput malte ne mozemo drzati loptu i nesto opasno kreirati.
Sta smo mi Bogu zgrijesili pa da se uzdamo u Tahirbega 
On je profil sličan Šunjiću, neki bi rekli upgrade u odnosu na njega, ali ja se ne bih složio s tim, on je bukvalno samo još jedan u nizu koji može dati ruke i to je to. Cijenim što traže igrače, a pogotovo to što su očigledno shvatili da nam je vezni red rak rana, ali dosta mi je i ovog komšijskog otpadababino je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:14sta rece brat Barba, siguran da ce Benjo postati svjetski igrac:-)
-
Sindikat12
- Kontakt:
Mrs sa foruma idiote retardirani, ne odgovaraj na moje postove.bhfanatic14 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 10:45Bravo +100. Puno srece raspalom kockaru, ako misli sa dizelasom bendzem natrcavat se sa Velsanima. A sigurno hoce, nece svog sina ostavit na klupi u takvoj tekmi nema sanse. Mali je panj,ali sto je fascinantno meni on ima 23 godine a nema snage za 60min fudbala maksimum. Gledam tabakovic sa 31 trci presing u 95 minuti u bundesligi, a ovaj mali nema snage sa 23. I tu nesta nije uredu, on ocigledno i nema tijelo i mozak za profesionalni fudbal. Ali se gura na silu sa vise strana sto mu je doslo i doce glave !Sindikat12 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 09:55Igrac koji je sa 19 godina debitovao za Romu i od kojeg su mnogi ocekivali velike stvari, iz godine u godinu tone sve dublje. Uskoro puni 23, a nije uspio postati bitna karika ni u prosjecnom Brondbiju. I dalje ima ljudi koji vjeruju da ce postati “igracina”, “svjetska klasa” itd ali sto prije shvatite da Benjo nikada nece postati ozbiljan igrac u nekoj ozbiljnoj ligi lakse ce vam biti. Sve dok nam je on glavni vezni, bojim se da cemo mi jos puno prvenstava propustiti.
U konkurenciji svih veznjaka, Benjo je nas najbolji a uz to i mlad je.
Kada biras izmedju basica,sunjica, loncara i ostalih cimirota, neka nama benje. Nadat se da ce karijera ici iole dobrim putem da izraste u dobrog veznjaka. Od perioda pjanica, imao je najbolje partije od svih nasih veznjaka za repku, a bilo je i losih. Bas zbog toga je zicer za pljuvanje propalim menadjerima koji bi razne polupolovnjake progurali da je vakat raniji, za sve ostalo tu je kmecanje na forumu
Kada biras izmedju basica,sunjica, loncara i ostalih cimirota, neka nama benje. Nadat se da ce karijera ici iole dobrim putem da izraste u dobrog veznjaka. Od perioda pjanica, imao je najbolje partije od svih nasih veznjaka za repku, a bilo je i losih. Bas zbog toga je zicer za pljuvanje propalim menadjerima koji bi razne polupolovnjake progurali da je vakat raniji, za sve ostalo tu je kmecanje na forumu
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Taj najbolji na kraju će imati karijeru lošiju od većine ostalih, živi bili pa vidjeli. Ako u Brondbyju ne izraste u neupitno glavnog igrača, teško će se on izvući i napraviti karijeru Cimirota, da ne idemo na ozbiljnija imena.
Benjin put je zasad sličan putu plejadi raznih Alena Halilovića, koji dostignu Barcelonu (Romu u Benjinom slučaju) sa 18, a onda krene strmoglavi pad.
Benjin put je zasad sličan putu plejadi raznih Alena Halilovića, koji dostignu Barcelonu (Romu u Benjinom slučaju) sa 18, a onda krene strmoglavi pad.
Možda, ali i kao takav je odigrao utakmica za reprezentaciju boljih nego cimirot za x godina.
Nemamo plaho konja za trku na njegovoj poziciji, tako da se moramo kladiti na njega.
Sto je najgore, jedini potencijalni prosperiteti su nas odbili, catovic i busuladzic.
Nemamo plaho konja za trku na njegovoj poziciji, tako da se moramo kladiti na njega.
Sto je najgore, jedini potencijalni prosperiteti su nas odbili, catovic i busuladzic.
kljuc eventualne nade protiv Velsa jeste prilagodba protivniku odnosno odabrati pravih 11.
s tim u vezi, bendzamin tahar, je ocajan matchup za vezni red rastrcanog/poletnog Welsa. pritom radi se o igracu koji se boji duel igre. koji nije komforan sa loptom u posjedu, kamoli da je iznese i osvoji 10-20m terena.
sve sto ima je ta neka duga lopta...koja bljesne ko halejeva kometa
moras biti ili notorna konjina ili neznalica/korumpiran pa staviti ovog momka u prvih 11 protiv welsa.
konkurencija jeste ocajna, ali ovaj momak mora sto prije letit iz prve postave. isto vazi za sunjica. sta bih dao da imamo jednog Zlatana Bajramovica (koji je bio i sestica i osmica u jednom igracu).
btw konacno sam se sjetio na koga me podsjeca....radi se o sirotnjskoj verziji Bryana Cristantea.
s tim u vezi, bendzamin tahar, je ocajan matchup za vezni red rastrcanog/poletnog Welsa. pritom radi se o igracu koji se boji duel igre. koji nije komforan sa loptom u posjedu, kamoli da je iznese i osvoji 10-20m terena.
sve sto ima je ta neka duga lopta...koja bljesne ko halejeva kometa
moras biti ili notorna konjina ili neznalica/korumpiran pa staviti ovog momka u prvih 11 protiv welsa.
konkurencija jeste ocajna, ali ovaj momak mora sto prije letit iz prve postave. isto vazi za sunjica. sta bih dao da imamo jednog Zlatana Bajramovica (koji je bio i sestica i osmica u jednom igracu).
btw konacno sam se sjetio na koga me podsjeca....radi se o sirotnjskoj verziji Bryana Cristantea.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Jašta je. Pa sve to što je on dobro odigrao možemo naći i Cimirotu, Hadžiahmetoviću, Kruniću itd.L_blancos je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:56Možda, ali i kao takav je odigrao utakmica za reprezentaciju boljih nego cimirot za x godina.
I pritom mi nije cilj da ove hvalim, svi su podbacili, ali blesavo je praviti se da on nije isto tako podbacio.
Uostalom, klupske karijere valjda nešto govore, nemoguće da su svi treneri na klupskom nivou budale, a selektor bolje vidi.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nisam znao da si sektas ,idiot. Nebi ni odgovorio. Neces ti odlucit sigurno ko gdje ima da ide mrs smradu.Sindikat12 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 13:10Mrs sa foruma idiote retardirani, ne odgovaraj na moje postove.bhfanatic14 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 10:45Bravo +100. Puno srece raspalom kockaru, ako misli sa dizelasom bendzem natrcavat se sa Velsanima. A sigurno hoce, nece svog sina ostavit na klupi u takvoj tekmi nema sanse. Mali je panj,ali sto je fascinantno meni on ima 23 godine a nema snage za 60min fudbala maksimum. Gledam tabakovic sa 31 trci presing u 95 minuti u bundesligi, a ovaj mali nema snage sa 23. I tu nesta nije uredu, on ocigledno i nema tijelo i mozak za profesionalni fudbal. Ali se gura na silu sa vise strana sto mu je doslo i doce glave !Sindikat12 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 09:55Igrac koji je sa 19 godina debitovao za Romu i od kojeg su mnogi ocekivali velike stvari, iz godine u godinu tone sve dublje. Uskoro puni 23, a nije uspio postati bitna karika ni u prosjecnom Brondbiju. I dalje ima ljudi koji vjeruju da ce postati “igracina”, “svjetska klasa” itd ali sto prije shvatite da Benjo nikada nece postati ozbiljan igrac u nekoj ozbiljnoj ligi lakse ce vam biti. Sve dok nam je on glavni vezni, bojim se da cemo mi jos puno prvenstava propustiti.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.