Otpozdravljamo

Otpozdravljamo

Av av keru, pujdo, a pudlicaAjlah je napisao/la: ↑10 dec 2025, 01:09Danas su ga zvali i molili da promjjeni zahtjev u vezi morzaBegovicRamiz je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:54da li je ovo slucajno
Mirvic nas preuzeo
zabranjeni Varesanovic imenovan za trenera
kone preuzima drugi Mirvic
zabranjeni Osim bude imenovan za trenera
kako je generalno misljenje o Amaru danas zeljovci
hajka bi na njega a na kraju nije covjek kriv nizasta bar prema onim tuzbama (ustvari ako ih je i bilo)
duska zna hoce li se vracati sjede u Argeliniju na Malti kahvenisu![]()
![]()
Al kad shvate da će Borac biti još jači kad se normalizuje to suđenje, što je dokazano i zadnjih 5 kolaAvantiBL je napisao/la: ↑10 dec 2025, 08:40Otpozdravljamo![]()
![]()
Inace su nogometasi poznati kao inteligentna stvorenja. I ja bih da imam 30 cm,ali ne da Bog. Ti si moj Jovo Bosanac i Hercegovac pravoslavac,jer imas BH drzavljanstvo,BH pasos.
Za Adžema definitivno bolje. Za Želju je katastrofa. Ne zbog Adžema, on nije sposoban izvući ekipu, ali ako je istina ovo oko ulice i šta se po gradu priča znači da su u puno većem sranju nego što sam ja mislio. Sve u svemu, nadam se da je istina.tuitamo je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:29A mislim realno, jel bolje otic ili ostat pa da ti prijete neke glavonje po uliciZutti je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:50Prisiljen da razmišlja, shvatio je sve. Nije rođen da bude heroj ulice.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:31Šta reći i cemu se nadati! **** ti ulicu i boga
![]()
![]()
Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:35Oprosti što sam bio baraba jer nisam znao da si tako slaba nisam znao da ces plakati![]()
Nakon ovog upisa mogu reci da su inteligentnija stvorenja od tebe.Mocvara1991 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 09:13Inace su nogometasi poznati kao inteligentna stvorenja. I ja bih da imam 30 cm,ali ne da Bog. Ti si moj Jovo Bosanac i Hercegovac pravoslavac,jer imas BH drzavljanstvo,BH pasos.
Ja mogu qrcu svirato da sam Austrijanac jer zivim i radim u Austriji dugo,ali putovnica je BH. Tako da sam ja Bosanac i Hercegovac u Austriji,kao i moja zena koja je cak i rodjena i citav je svoj zivot u Austriji,ali Austrija kaze ti si BH drzavljanka jer imad BH pasos i vadi vizu svako 5 godina![]()
Ako može preporuka topla, a to je da ne pišeš neko vrijeme na ovom forumuMocvara1991 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 09:13Inace su nogometasi poznati kao inteligentna stvorenja. I ja bih da imam 30 cm,ali ne da Bog. Ti si moj Jovo Bosanac i Hercegovac pravoslavac,jer imas BH drzavljanstvo,BH pasos.
Ja mogu qrcu svirato da sam Austrijanac jer zivim i radim u Austriji dugo,ali putovnica je BH. Tako da sam ja Bosanac i Hercegovac u Austriji,kao i moja zena koja je cak i rodjena i citav je svoj zivot u Austriji,ali Austrija kaze ti si BH drzavljanka jer imad BH pasos i vadi vizu svako 5 godina![]()
Vrati se u močvaru iz koje si izašao.Mocvara1991 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 09:13Inace su nogometasi poznati kao inteligentna stvorenja. I ja bih da imam 30 cm,ali ne da Bog. Ti si moj Jovo Bosanac i Hercegovac pravoslavac,jer imas BH drzavljanstvo,BH pasos.
Mi ne forsiramo pricu o postenju kao vas par novoregistrovanih Kabirijevih botova. Post se referise na vasa pisanja, prije svega na onog bota Zaboljikurac.LondonBlues je napisao/la: ↑10 dec 2025, 10:24Kad jazavci iz BL krenu o sudijama… Proslo kolo Rudar osakatise sa 9 kartona, 6 igraca suspenziju i ono gleda ko ce sudit Zrinjskom, a pokrijte se po usima jazavci
Trenutno korisnika/ca: Emindoks20, ristagrad i 34 gosta.