MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 17:43
Nikako mi u glavu ne ide,da ekipa koja je u prvoj četvrtini prvenstva pokazala neki kvalitet,dobivši Veleža u gostima i onda Zrinj,Borc,Sar kući padne na nivo da 2 mjeseca ne mozeš poslije toga nikoga pobjediti.Moje mišljenje je da je naša kriza krenula povredom Madžida protiv Posušja,a to ima i temelj jer je njemu to zadnja utakmica bila.Puno je ovdje upitnika pogotovo igrački kadar,Rakić,Pejić,Konings,Obradov,Jaganjac po mom mišljenju nisu kvalitet za ovaj klub.Također sumnjivo je svo ovo oko Holanđana,kojom linijom su došli u klub i niko od njih se nije toliko pokazao kao pojačanje,a ne igraju sigurno za male pare.Boljević i Vini sjede na klupi,a pri tome su i statistički bolji od Pejića,ali eto.Onda te suspenzije igrača i opet ih vraćaš u postavu i misliš da će ti oni vratiti 100% na terenu.Daleko si ti Adžeme od tog autoriteta što si pokušao uspostaviti i to ti se dokazalo.Ja sam stava da molim Boga da nas preuzme investitora nek se pita za sve u klubu,makar se sa njim i ugasili,nego gledati više ove patnje i razočarenja iz sezone u sezonu...
Dobili smo katastrofalnog Veleza, koji je sad puno bolji nego tad, a i na toj utakmici smo jedva izvukli tri boda, jer nas je Velez sa igracem manje nadigrao.
Dobili smo Zrinjski zahvaljujuci njhihovom zgusnutom rasporedu, vjerujem, ljudi bez ispaljenog metka ispraceni sa Grbavice.
Od Borca smo bili losiji 75minuta utakmice, da bi pri kraju, na individualni kvalitet Madžida, Cvete i Vinija preokrenuli. (Od pomenute trojke sada samo Cveta stalno igra, za Sosica znamo, ali Vini malo zapostavljen bez razloga). I naravno na ledjima sjajne atmosfere.
Sarajevo slicno kao Velez, samo sto nas nisu nadigrali, ali nije ih islo na pocetku, sa novim trenerom puno bolje igraju.