Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ridiger obični bezmozgaš
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa evo sto nije sviro istu situaciju na kontra stranisignalidunapark je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:45Da je bilo obostranog povlačenja ne bi bilo govora o penalu, ali ovo je ragbi obaranje, i čisti penal.
Smijesan je Rudiger, a penal je cist.
Izjednacena utakmica, ali protivnik Reala uvijek moze racunati na neku maloumnost Rudigera. City je docekao jednu takvu.
Re: Re: Champions League 2025/26
Real treba zamijeniti Rudigera Upamecanom. Pravo je vrijeme
Nema nam forumasa @Epidaurus nesto. Da mu nije pozlilo? 
Daboga umro turpin, cist penal ne svira u 45
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Konatea treba Real dovesti da upotpuni par promaja u glavi.
City bio podređen prvih pola sata, okrenuše utakmicu sada na svoj mlin
City bio podređen prvih pola sata, okrenuše utakmicu sada na svoj mlin
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Sličan penal ko sinoć, ko da su malo olabavili pravila oko ovih povlačenja. Što kaže slot, ono se u engleskoj nikad ne bi sviralo.
Turpin je karinaš kojem odavno treba licensu uzeti. Smeće obično
La liga je propala. Čak je i od fašističkog projekta ostala samo ideologija na terenu. Jednostavno ne mogu više na megdan Englezima, a da ne spominjemo da je Villareal 35. na tabeli, a 2. u Španiji 
- akisarajevo92
- Kontakt:
u La Ligi je problem sto je liga sveukupno slabija, liga je jaka onoliko ko su jaki timovi iz sredine i dna tablice, a uz porast novca u PL masa kvalitetnih trenera i igraca koji bi sada svoj hljeb zaradjivali u Spaniji sada rade u nekom Bournemouthu, Villi, Brightonu, Palaceu i ostalima
Opcenito je rast novca u PL oslabio sve ostale lige petice, englezi su uvijek imali novca ali nije bio obicaj da njihovi prosjecni klubovi kupuju najbolje igrace timova iz sredine tablice u Njemackoj, Spaniji
evo lupam primjer, na ljeto kad Birmingham udje u PL kupit ce najboljeg igraca Wolfsburga, ponajboljeg u Betisu, trenera Rayo Vallecana itd.
Opcenito je rast novca u PL oslabio sve ostale lige petice, englezi su uvijek imali novca ali nije bio obicaj da njihovi prosjecni klubovi kupuju najbolje igrace timova iz sredine tablice u Njemackoj, Spaniji
evo lupam primjer, na ljeto kad Birmingham udje u PL kupit ce najboljeg igraca Wolfsburga, ponajboljeg u Betisu, trenera Rayo Vallecana itd.
Don't believe the hype.
Cebalos nekome u 2025 igra u prvoj?
Pa taj smoto u Arsenalu nije dolazio do znacajne uloge
Pa taj smoto u Arsenalu nije dolazio do znacajne uloge
Cak Englezi vise ni ne kupuju ozbiljno u La Ligi. Ove godine su potrosili 650m na 20 igraca iz Bundesa, a svega 230m na 10 igrača iz La Lige...jasan dokaz da nema potencijalaakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 22:33u La Ligi je problem sto je liga sveukupno slabija, liga je jaka onoliko ko su jaki timovi iz sredine i dna tablice, a uz porast novca u PL masa kvalitetnih trenera i igraca koji bi sada svoj hljeb zaradjivali u Spaniji sada rade u nekom Bournemouthu, Villi, Brightonu, Palaceu i ostalima
Ovo bi trebao biti drugi zuti odnosno crveni Rudigeru. I opet ce se bagra zaliti na sudije, a njih guraju nonstop.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mozda su im vec pokupili sve sto valjacoelho41 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 22:41Cak Englezi vise ni ne kupuju ozbiljno u La Ligi. Ove godine su potrosili 650m na 20 igraca iz Bundesa, a svega 230m na 10 igrača iz La Lige...jasan dokaz da nema potencijalaakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 22:33u La Ligi je problem sto je liga sveukupno slabija, liga je jaka onoliko ko su jaki timovi iz sredine i dna tablice, a uz porast novca u PL masa kvalitetnih trenera i igraca koji bi sada svoj hljeb zaradjivali u Spaniji sada rade u nekom Bournemouthu, Villi, Brightonu, Palaceu i ostalima
Ti cini mi se vise zelis trolati spansku ligu, nego ozbiljno diskutovati
Bilo je cool na pocetku gledati kako manji klubovi imaju toliko kupovnu moc ali na kraju bolje da nije doslo do toga, svakako su bili najbolja liga za pratiti, ovako su samo izgubili smek, bar u tim klubovima je bilo vise engleza i igraca sa Otoka
Don't believe the hype.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ne volim Real uopste al veceras je sudjenje stvarno katastrofa. City je postao novi Real, novi miljenici Uefe izgleda.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Katastrofalno sudjenje Trossarda
Ovakva utakmica da se omakne Peljtu ne bi vidio terene LP naredne dvije godine
Ovakva utakmica da se omakne Peljtu ne bi vidio terene LP naredne dvije godine
Don't believe the hype.
Ma ovaj kreten 10tak sekundi čeka od inicijalnog faula da svira.
Zaslužena pobjeda bolje ekipe.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znači Xabi je bivši.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.