Ponoviću po ko zna koji put, nije mi teško jer očigledno je da je nekima lakše metar u dupe nego centimetar u glavu....SHZ82 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 00:23ligu pratim dovoljno dugo, da pamtim sav kriminal koji se ovde desavao od ujedinjenja lige pa do dana danasnjeg.Combattente87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 20:27Očigledno je da ne pratiš ovu ligu dovoljno dugo, kao i nekolicina, pa imaš ovako površno mišljenje....SHZ82 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 17:11
gledaj da za mene je FKSarajevo br1, ali isto tako navijam za bh fudbal. Mozes ti misliti sta hoces ali meni ne smeta titula Borca, Zrinjskog kad su bolji, smeta mi na nacin na koji dolaze do titula. Ti ako vjerujes da je Borac posteno osvojio ko sam ja da te ubjedjujem u suprotno.
Ali isto tako svjestan si da ste iskljucivo politicki klub, i da ce to sve stati prije ili poslije i da vam slijedi propast u finansijskom smislu. Nemam ja sta sanjati, vi ste se vec raspadali vise puta i opet cete jer idete pogresnim putem.
Uzivaj ako stvarno mislis da su vam pare otisle na organizaciju Europe
i mani se price federacija, republika sprska imaju temen za to posebno, ovo je tema Premier liga Bosne i Hercegovine.
To famozno raspadanje, šta hoćeš da kažeš sa tim, kao otiće SNSD i vi ćete se raspasti!? Mi smo osvajali titule i kupove i bez Vice, a te raspade koje navodiš su bili čisti kriminal prema nama, i namjera da nas izbrišu sa fudbalske mape, ali eto ni tada niste uspjeli pa čisto sumnjam da ćete i u budućnosti...bili smo vam trn u oku kada smo bili na dnu i htijeli ste nas zabetonirati, a sada smo vam tek,i bodemo još više....Priče svi su krali ali Borac najviše je za malu djecu i sci to dobro znate, samo se pravite mutavi, jer dok je objektivno Sarajevo sijalo u punom kriminalnom sjaju, mediji su bili u potpunom mraku...
nije poenta ko je vise ukrao, jer svi su imali oraha u djepovima u osvajanju titula. poenta je da ti vjerujes da ovaj kriminal koji se desava trenutno u ligi je ispravan, jer vas kao neko zeli unistiti da ne postojite, a ne vidite da samo padate u provaliju, posjeta na stadionu vam dovoljno govori kako Banja Luka gleda na poloticki Borac.
Mozes tvrditi i pisati sta hoces, zavrsit cete opet u ligi rs pa cak i sa Vicom na celu saveza, jer bit ce spasavaj se ko moze
Niko ovdje sa foruma, a da je iz BL, ne podržava sudijske lakrdije, ali isto tako ne možemo dozvoliti da se upire prstom samo u nas i da se targetira samo Borac, pa je reakcija, na koji vi mislite da je podržavanje krađa neminovna.
Što se tiče ovoga što se radilo, jer zadnjih 5 kola je uredno, svjesni smo mi da ćemo ispaštati najviše mi koji volimo Borac svim srcem, ali koliko god i vi i mi željeli da se određene njuške ispare iz fudbala, sve je to na dugom štapu.
Što se tiče posjete, da dovoljno dugo pratiš ligu, onda bi sigurno znao da je gradski u BL i prje Vice bio pristojno popunjen samo kada dolaze sarajevski klubovi i eventualno Zrinjski i Rudar, a na ostalim utakmicama je bio kao i sada, 10% gore dole, tako da je sve to u 5 deka...