BH klubovi u Evropi 25/26

NoProfit
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 25/26

Post Postao/la NoProfit » 11 dec 2025, 23:26

Zaboljesutra je napisao/la:
11 dec 2025, 23:20
Zašto uvijek neki debil iz neke pripizdine dođe i kvari normalan dijalog između zaljubljenika u sport i nogomet?
Zar je toliko u djetinjstvu zanemarivan pa mu treba ovakva vrsta pažnje?Ok ne valja treće natjecanje Uefe onda zašto uopće ga pratiš?Zašto Koševo bude npr.puno samo u europi?Zašto Hajduk godinama ne može igrati to treće natjecanje ?
Tata ti je debil, debilu.

Nigdje nisam napisao da ga pratim. Samo postavljam na mjesto vas kojima su puna usta ovih wanna be uspjeha popločanim čistom pljačkom i nepravdom. :wave:

slika

Sportski pozdrav iz pripizdine. :bih:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 dec 2025, 23:27

LondonBlues je napisao/la:
11 dec 2025, 23:25
NoProfit je napisao/la:
11 dec 2025, 23:15
tutankamon1905 je napisao/la:
11 dec 2025, 23:12

Steta sto ne mozete uc to jadno natjecanje da svima pokazete kako se igra fudbal
Moći ćemo, čim zmija ostane bez glave. :beba: Do tad, uživajte u pljačkanju i nepravdi, na tome vam se i zasniva postojanje zadnjih 30 godina i to ne samo u fudbalu. Zato niste bitni ni u Mostaru, a kamoli dalje s obzirom da vas u historijskim momentima ima oko hiljadarke. :urnebes:
Treba prvo i malo koeficijenta skupit, izbacit nekog…piiih jos jedno 4 puta prvaci da budete. Ne brini do tad cemo vam utabati put.
:rol: :rol: :rol:

Ovaj im je baš retardiran.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 11 dec 2025, 23:28

LondonBlues je napisao/la:
11 dec 2025, 23:25
NoProfit je napisao/la:
11 dec 2025, 23:15
tutankamon1905 je napisao/la:

Steta sto ne mozete uc to jadno natjecanje da svima pokazete kako se igra fudbal
Moći ćemo, čim zmija ostane bez glave. :beba: Do tad, uživajte u pljačkanju i nepravdi, na tome vam se i zasniva postojanje zadnjih 30 godina i to ne samo u fudbalu. Zato niste bitni ni u Mostaru, a kamoli dalje s obzirom da vas u historijskim momentima ima oko hiljadarke. :urnebes:
Treba prvo i malo koeficijenta skupit, izbacit nekog…piiih jos jedno 4 puta prvaci da budete. Ne brini do tad cemo vam utabati put.
Zamisli da je ovaj format bio dok je Sarajevo kralo, imali bi vec nekolke osvojene konferencije u vitrinama. Ovako mi ostali, mali, nebitni, zadovoljavamo se eventualnim prolaskom u knockout fazu

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 11 dec 2025, 23:29

NoProfit je napisao/la:
bromazepam je napisao/la:
11 dec 2025, 23:09
NoProfit je napisao/la:
11 dec 2025, 18:48

Kad može aplauz za Bože pravde, može aplauz i ovima što okreću leđa na državnu himnu, ne? Bitno da je balija stavio ljiljane na avatar. :lol:
Tako se to radi u civilizovanom gradu, za razliku od brukanja koje nam je priredila sarajevska publika na basket meču skoro.
A u civilizovanom gradu se također psuje Sarajevo na utakmici protiv Srbije? :urnebes:
Tebi je možda brukanje, ja ponosan. Oni mene držali četiri godine pod opsadom, a ja njima da dam aplauz? :urnebes:

Tačno se vidi da si napaćeni tuzlak.
Trebao si se boriti pa razbiti opsadu, a ne divljati na športskim borilištima.
Ha ya

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 11 dec 2025, 23:30

NoProfit je napisao/la:
11 dec 2025, 23:21
11 dec 2025, 23:17
NoProfit je napisao/la:

A u civilizovanom gradu se također psuje Sarajevo na utakmici protiv Srbije? :urnebes:
Tebi je možda brukanje, ja ponosan. Oni mene držali četiri godine pod opsadom, a ja njima da dam aplauz? :urnebes:

Tačno se vidi da si napaćeni tuzlak.
U nedostatku uspjeha se ponosite nebitnim stvarima.
Do tada nastavite pratiti evropske utakmice najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
Jako neuspješan pokušaj skretanja s teme s obzirom da su Sarajevo i Željezničar dva najtrofejnija kluba u Bosni i Hercegovini. Čak si samo još više dokazao da si teška neznalica i da si glup k'o ku.rac. :beba:
slika

Eto ga glupko :beba:
Pogrešno sam se izrazio. Ekipa sa najviše osvojenih titula lige Bosne i Hercegovine :thumbup:

Čemu tolika agresija u pisanju :facepalm:
Jeste li napravili mural Ademu Ljaljiću :rol:
Santos sa Tušnja

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 dec 2025, 23:30

NoDi80 je napisao/la:
11 dec 2025, 23:24

Do tada nastavite pratiti evropske utakmice najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
Željezničar 17 🏆
Sarajevo 16
Zrinjski 13
Čelik 8
Borac 6

Sto se tice Zrinjskog trenutno na terenu dominiraju i svi imaju od njih mnogo toga za nauciti
Zeljo fks borac i ostali ne mogu dominirati protiv Zrinjskog
Nabroj nam tih 17 trofeja, ljubi te Faćko.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 dec 2025, 23:32

11 dec 2025, 23:30
NoProfit je napisao/la:
11 dec 2025, 23:21

Jako neuspješan pokušaj skretanja s teme s obzirom da su Sarajevo i Željezničar dva najtrofejnija kluba u Bosni i Hercegovini. Čak si samo još više dokazao da si teška neznalica i da si glup k'o ku.rac. :beba:
slika

Eto ga glupko :beba:
Pogrešno sam se izrazio. Ekipa sa najviše osvojenih titula lige Bosne i Hercegovine :thumbup:

Čemu tolika agresija u pisanju :facepalm:
Jeste li napravili mural Ademu Ljaljiću :rol:
Nisi se ti pogrešno izrazio, nego si teška neznalica, kako već rekoh. :thumbup:

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 11 dec 2025, 23:33

NoProfit je napisao/la:
11 dec 2025, 23:26
Zašto uvijek neki debil iz neke pripizdine dođe i kvari normalan dijalog između zaljubljenika u sport i nogomet?
Zar je toliko u djetinjstvu zanemarivan pa mu treba ovakva vrsta pažnje?Ok ne valja treće natjecanje Uefe onda zašto uopće ga pratiš?Zašto Koševo bude npr.puno samo u europi?Zašto Hajduk godinama ne može igrati to treće natjecanje ?

Nigdje nisam napisao da ga pratim. Samo postavljam na mjesto vas kojima su puna usta ovih wanna be uspjeha popločanim čistom pljačkom i nepravdom. :wave:

slika

Nije igrao večeras FK Borac.
HŠK Zrinjski je ostavio FK Sarajevo iza sebe zadnje tri sezone preko 100 bodova.O čemu ti prijatelju pričaš?

Točnije 117 bodova sa tekućom sezonom :wave:
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 dec 2025, 23:44

11 dec 2025, 23:33
NoProfit je napisao/la:

slika

HŠK Zrinjski je ostavio FK Sarajevo iza sebe zadnje tri sezone preko 100 bodova.O čemu ti prijatelju pričaš?

A to ste sve ostvarili časno i pošteno. :rol:
"Borac i Zrinjski su jedna te ista balega koju je konj izbacio i onda je iza njega kočija pregazila i razdvojila na dva dijela." Tako da, tu priču "Nije igrao Borac" pričaj nekome drugom "prijatelju".

Toliko od mene za večeras.
PS: Čestitke poljacima na večerašnjoj pobjedi. :bih:

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 11 dec 2025, 23:46

Nakon prvog seta u Lublinu protiv mobilisanih Ukrajinaca, večeras ipak zadovoljavajući minimalan poraz predstavnika BiH u evropskim takmičenjima. Čestitke Princu od Indije na borbenoj partiji. :yawn:

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 11 dec 2025, 23:58

Nece bit dovoljno aparata za sve pacijente sad poslije derbija(ako se to uooce moze nazvat tako zadnjih nekolko godina) i poslije Rapida :kafa:

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 11 dec 2025, 23:58

NoProfit je napisao/la:
11 dec 2025, 23:44
11 dec 2025, 23:33
NoProfit je napisao/la:

slika

A to ste sve ostvarili časno i pošteno. :rol:
"Borac i Zrinjski su jedna te ista balega koju je konj izbacio i onda je iza njega kočija pregazila i razdvojila na dva dijela." Tako da, tu priču "Nije igrao Borac" pričaj nekome drugom "prijatelju".

Toliko od mene za večeras.
PS: Čestitke poljacima na večerašnjoj pobjedi. :bih:
Možda nije čisto i pošteno kao KUP BiH prošle sezone ali trudili smo se amaterske momčadi ostaviti preko 100 bodova.To ni Real nije Levanteu uradio u tri sezone.
Športski pozdrav iz nogometnog grada na Neretvi.
Takav si vjerovatno od smoga :wave: moždane stanice ti zadimljene
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 12 dec 2025, 00:00

Vjerojatno će Zrinjskom biti dosta remi protiv Rapida za prezimljavanje. Ali što je sigur valjalo bi dobiti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

Ledara
Kontakt:

Post Postao/la Ledara » 12 dec 2025, 00:02

Kako im je "vjerovatno" dosta bod?
Meni se čini da se mora puno toga poklopit da prođu.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 12 dec 2025, 00:02

Čuvali se za Sarajevo. Nema veze, mi smo tu i ...

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 12 dec 2025, 00:08

Brawo rakow bitna pobjeda , protiv squadre ustacia koja mrzi bih a sve pokrade,a sve namjesta utakmice , pa onda nemaju stoka za jednu tribinu moraju krasti iz kase raspalog saveza , od bosanskih para pogotovo bh reprezentacije. To je ustacia uvijek bili prljavi i neokupani, pohlepni. A ona oyebina Igor je svjesno postavljen preko politike,da radi to sto radi, poznat je to ustacia. Po svijetu a kamoli balkanu. Niko ih nezna po fudbalu,nego svi po tome da su ustase, koliko moras bit jadan i zaosto haha. A sad adio ....
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 12 dec 2025, 00:15

Ledara je napisao/la:
12 dec 2025, 00:02
Ma vala jednostavne stvari. Ako uzmu bod, trebaju im sljedeće stvari:
Crystal Palace-KuPS 1x
Strasbourg-Breidablik 1x
Legia-Lincoln 1

I to je to. Štaviše, ako se nešto od ovoga ne desi, kao zamjena može upasti sve ovo:
AEK-Craiova 1
Sigma-Lech 2
AEK Larnaca-Shkednija 1 (najmanje 2 razlike).

Teško da se od ovih 6 stvari ne dese makar 3.

U biti, Lincoln im je napravio sranje. Da je Lincoln izgubio noćas, u skladu s očekivanjima, Zrinjski bi samo čekao da Palace nalupa KuPS i prošli bi svakako, da ne uzmu ništa više. Ovako moraju uzeti bod.

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 12 dec 2025, 00:43

bhfanatic14 je napisao/la:
12 dec 2025, 00:08
Brawo rakow bitna pobjeda , protiv squadre ustacia koja mrzi bih a sve pokrade,a sve namjesta utakmice , pa onda nemaju stoka za jednu tribinu moraju krasti iz kase raspalog saveza , od bosanskih para pogotovo bh reprezentacije. To je ustacia uvijek bili prljavi i neokupani, pohlepni. A ona oyebina Igor je svjesno postavljen preko politike,da radi to sto radi, poznat je to ustacia. Po svijetu a kamoli balkanu. Niko ih nezna po fudbalu,nego svi po tome da su ustase, koliko moras bit jadan i zaosto haha. A sad adio ....
Netko te opasno zlostavljao dok si bio maleni.
Ne iskljucujem ni sexualno nasilje.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 12 dec 2025, 00:45

Oprosti, ali može jedno pitanje. Koji je današnji narod, a ondašnja vjerska skupina činila 50% ustacie, 70% crne legije, a po Tiletovim riječima samo 2.5% partizanie?
Imaš pravo na jedan pokušaj :stop:

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 12 dec 2025, 00:49

"pare raspalog saveza i bosanske pare od reprezentacije"

ovaj bolesnik je pobjednik.. no profit, dzaba ti trud, nisam ocekivao da ce se ovaj pojavit veceras. Nazalost osvajas ne bas lose drugo mjesto najveceg pacenika veceras
zaostrog je napisao/la:
12 dec 2025, 00:15
Ledara je napisao/la:
12 dec 2025, 00:02
Ma vala jednostavne stvari. Ako uzmu bod, trebaju im sljedeće stvari:
Crystal Palace-KuPS 1x
Strasbourg-Breidablik 1x
Legia-Lincoln 1

I to je to. Štaviše, ako se nešto od ovoga ne desi, kao zamjena može upasti sve ovo:
AEK-Craiova 1
Sigma-Lech 2
AEK Larnaca-Shkednija 1 (najmanje 2 razlike).

Teško da se od ovih 6 stvari ne dese makar 3.

U biti, Lincoln im je napravio sranje. Da je Lincoln izgubio noćas, u skladu s očekivanjima, Zrinjski bi samo čekao da Palace nalupa KuPS i prošli bi svakako, da ne uzmu ništa više. Ovako moraju uzeti bod.
ne odgovara x kupsa ja mislim..gol razlika..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 9 gostiju.