Nemanja99 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 00:45
bhfanatic14 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 00:08
Brawo rakow bitna pobjeda , protiv squadre ustacia koja mrzi bih a sve pokrade,a sve namjesta utakmice , pa onda nemaju stoka za jednu tribinu moraju krasti iz kase raspalog saveza , od bosanskih para pogotovo bh reprezentacije. To je ustacia uvijek bili prljavi i neokupani, pohlepni. A ona oyebina Igor je svjesno postavljen preko politike,da radi to sto radi, poznat je to ustacia. Po svijetu a kamoli balkanu. Niko ih nezna po fudbalu,nego svi po tome da su ustase, koliko moras bit jadan i zaosto haha. A sad adio ....
Oprosti, ali može jedno pitanje. Koji je današnji narod, a ondašnja vjerska skupina činila 50% ustacie, 70% crne legije, a po Tiletovim riječima samo 2.5% partizanie?
Imaš pravo na jedan pokušaj
Cuj Nemanja glupo mi raspravljati s tobom i braniti ovog idiota ali na ovo moram.
Jedina vjerska skupina na podrucju bivse juge ste zapravo v,vas zovu katolici kmecavci i balkanski kurdi. Katolici kmecavci zbog toga sto samo placete kako ste majorizirani i slicno a balkanski kurdi zbog toga sto samo vi i oni imate zastave naroda u Evropi. Ostali imaju neke drzave,regije i slicno a turski i balkanski kurdi zastave naroda.
I ako je iko vjerska skupina pa to ste vi jbm misa, izmislili naciju nazvali je hrvat i bitno je samo da vjerujes da je isus umro za bozic i uskrsno za uskrs.
Jbg mi imamo nase kraljeve iz srednjeg vijeka,vi to nemate. A ja imate i vi,kralju zvonimiru je pisao papa jednom,doduse niko ne zna gdje se rodio,gdje je ukopan,gdje je zivio ali bio je kralj.
Bjezi ba kurdu iz medjugorja. Vidjeli prvo kralja pa gospu o napravili naciju