Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Juventus FC
To je jedan recepata koji bih ja uvijek koristio kao fudbalski trener da ispadnem smeker, znalac i dodvorim se navijacima
Kad ostvaris neku pobjedu, samo das izjavu kako nisi zadovoljan i da treba jos raditi na xy stvarima
Kad ostvaris neku pobjedu, samo das izjavu kako nisi zadovoljan i da treba jos raditi na xy stvarima
Don't believe the hype.
Pa i nije nista slagao.Ima jos dosta xy stvari za popraviti Kako god.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Conceicao nije nista uradio. Ne zna povuci loptu kad mu pada sa prijema na nogu. Ili prejak for ili mu ostane iza ledja ili ta tlane. Zhegrova bi mi opet poceo.
Grehota je oslanjati se na Koopa Kelija itd na stoperima. Nama trebaju i Muharemovic i zdrav Bremer i jos jedan Muharemovic. Calafiori se nije smio ispustiti..
Locateli ponavljam nije igrac za registe. To je momak koji je davao 7-10 golova po sezoni ala Marchisio kad se stavi da igra ofanzivnije kao euro 2021.
Thuram mora biti starter i igrati ulogu Vidala. Ne znam je li Rovela bio novi Pirlo ali znam da Verati jos igra lopte. Kad ima Modric kuhveta u sebi ima i Marco.
Yildiz mora igrati cijele utakmice i koji klinac kraj svakog kornera imamo po 2 igraca a nije skraceni korner nego centriraju.
Btw Miretti je izgubio sve i jednu loptu u napadu i + ukrao covjeku slobodnjak.
Mali je za klupe i kupa.
Dovesti: beka, dva stopera, registu.
Grehota je oslanjati se na Koopa Kelija itd na stoperima. Nama trebaju i Muharemovic i zdrav Bremer i jos jedan Muharemovic. Calafiori se nije smio ispustiti..
Locateli ponavljam nije igrac za registe. To je momak koji je davao 7-10 golova po sezoni ala Marchisio kad se stavi da igra ofanzivnije kao euro 2021.
Thuram mora biti starter i igrati ulogu Vidala. Ne znam je li Rovela bio novi Pirlo ali znam da Verati jos igra lopte. Kad ima Modric kuhveta u sebi ima i Marco.
Yildiz mora igrati cijele utakmice i koji klinac kraj svakog kornera imamo po 2 igraca a nije skraceni korner nego centriraju.
Btw Miretti je izgubio sve i jednu loptu u napadu i + ukrao covjeku slobodnjak.
Mali je za klupe i kupa.
Dovesti: beka, dva stopera, registu.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Chico učestvovao kod oba gola. Ali nije ništa uradio. Plus onaj briljantni prijem i lob rivala gdje mu golman brani plus bezbroj sprintova.
Muharemovica niko ne bi spomenuo da nije Bosanac. Bas nam treba on i veliki Huijsen aka Nesta koji razvaljuje u Realu.
Nama treba stoper koji igra desnom nogom pored Bremera i to je i Spalleti rekao.
Muharemovica niko ne bi spomenuo da nije Bosanac. Bas nam treba on i veliki Huijsen aka Nesta koji razvaljuje u Realu.
Nama treba stoper koji igra desnom nogom pored Bremera i to je i Spalleti rekao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Meni nije jasno kako se skoro uvijek dešava u zadnjim utakmicama, da prvo poluvrijeme bude skoro katastrofa, onda Spalleti na poluvremenu napravi par izmjena, i ekipa proigra prvih 25 minuta drugog poluvremena kao na traci. Zašto se mora baciti jedno poluvrijeme da uvidi da mu je početna postavka sranje.
Spalletti is trying to find the right identity for his team, but it was put to him by the Sky Sport Italia crew that he needed to choose a tactical system and stick to it.
“That is fair, I hope to get there when I have a central defender who can play with his right foot, otherwise it’s too limiting for us to play out from the back only down the left. We’ve also got two makeshift full-backs, but I do want to develop this 4-2-3-1 formation in future,” concluded
Znaci kad se Bremmer vrati idemo Na 4-2-3-1
“That is fair, I hope to get there when I have a central defender who can play with his right foot, otherwise it’s too limiting for us to play out from the back only down the left. We’ve also got two makeshift full-backs, but I do want to develop this 4-2-3-1 formation in future,” concluded
Znaci kad se Bremmer vrati idemo Na 4-2-3-1
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Konačno neki press Spalletia da ohrabruje
Ovo što je sinoć rekao dosta više liči na pravog njega
Ovo što je sinoć rekao dosta više liči na pravog njega
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ovo su price za malu djecu i siroke narodne mase...treba nam stoper koji igra desnom nogom??...WTF....to ih mi nemamo???? Dovedi Ramosa..slobodan je..
Alibi, alibi, alibi...
Mozda nam treba novi trener da to postavi kako treba??????
Svaki trener ista prica, uvijek nam nesto treba...jedino sto nam treba je jedan igrac kao Tonali, a to niko ni ne spominje...ovo ostalo sve imamo...betonski smo pokriveni u odbrani i napadu...samo nam treba SRCE u sredini, a to je najvaznije za TIM..
Alibi, alibi, alibi...
Svaki trener ista prica, uvijek nam nesto treba...jedino sto nam treba je jedan igrac kao Tonali, a to niko ni ne spominje...ovo ostalo sve imamo...betonski smo pokriveni u odbrani i napadu...samo nam treba SRCE u sredini, a to je najvaznije za TIM..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Juventinisimo je napisao/la: ↑11 dec 2025, 16:58Ovo su price za malu djecu i siroke narodne mase...treba nam stoper koji igra desnom nogom??...WTF....to ih mi nemamo???? Dovedi Ramosa..slobodan je..
Alibi, alibi, alibi...![]()
Kako fali srce?
Pa kapiten ima 248/250 tačnih dodavanja svaki meč, sinoć da ga ne izbaci na 150 opet bi došao do prosjeka
Sad to što svaki pas bude golmanu i štoperu, što nijedan nije prema naprijed, haj koga to briga, bolji je od Modrića
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bremera treba dozirati kao Kabala, pomalo da igra u početku, lik je povredu udaljen od kraja karijere.
Tako da vjerujem da će protiv Bolonje opet krenuti sa trojicom u odbrani pa opet mijenjati u toku utakmice ako ne bude išlo.
Dobro je neko gore napisao uvijek prvo poluvrijeme prospemo 0-0 rijetko smo koga slomili u prvom poluvremenu i završili utakmicu
Kenan već igra godinu u cugu, ne zaboraviti da je i ljeto proveo igrajući u Americi nije odmorio 14 dana brat bratu u 2025.,
Treba nam protiv Bolonje i Rome, poslije dolazi lakši raspored i može odmarati barem po poluvrijeme.
Tako da vjerujem da će protiv Bolonje opet krenuti sa trojicom u odbrani pa opet mijenjati u toku utakmice ako ne bude išlo.
Dobro je neko gore napisao uvijek prvo poluvrijeme prospemo 0-0 rijetko smo koga slomili u prvom poluvremenu i završili utakmicu
Kenan već igra godinu u cugu, ne zaboraviti da je i ljeto proveo igrajući u Americi nije odmorio 14 dana brat bratu u 2025.,
Treba nam protiv Bolonje i Rome, poslije dolazi lakši raspored i može odmarati barem po poluvrijeme.
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 11 dec 2025, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pojma ti nemaš niti pratiš šta radi na terenu. Naš najbolji i najkonstantiji igrač od početka sezoneGIBRA je napisao/la: ↑11 dec 2025, 18:21Juventinisimo je napisao/la: ↑11 dec 2025, 16:58Ovo su price za malu djecu i siroke narodne mase...treba nam stoper koji igra desnom nogom??...WTF....to ih mi nemamo???? Dovedi Ramosa..slobodan je..
Kako fali srce?
Pa kapiten ima 248/250 tačnih dodavanja svaki meč, sinoć da ga ne izbaci na 150 opet bi došao do prosjeka
Sad to što svaki pas bude golmanu i štoperu, što nijedan nije prema naprijed, haj koga to briga, bolji je od Modrića
MANIJACI JUG 1987
S obzirom kakav nam je kapiten nije ni čudo što se saseru Napolia
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Drugi put, prvi put protiv Verone. Signature move.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Na sta mislis kad kazes sa smo betonski pokriveni u odbrani?Juventinisimo je napisao/la: ↑11 dec 2025, 16:58Ovo su price za malu djecu i siroke narodne mase...treba nam stoper koji igra desnom nogom??...WTF....to ih mi nemamo???? Dovedi Ramosa..slobodan je..
- Juventinisimo
- Kontakt:
Lijevo imamo Cambiasa, Cabala, cak i Kelly i Kostic to mogu pokriti ako se bas moradinoo je napisao/la: ↑12 dec 2025, 00:49Na sta mislis kad kazes sa smo betonski pokriveni u odbrani?Juventinisimo je napisao/la: ↑11 dec 2025, 16:58Ovo su price za malu djecu i siroke narodne mase...treba nam stoper koji igra desnom nogom??...WTF....to ih mi nemamo???? Dovedi Ramosa..slobodan je..
U centru imamo Bremera, Kelly, Gatti, Kalulu, Rugani
Desno imamo Marija, jos to mogu igrati/pokriti Kalulu/Cambiaso..
To sto se mi dijelimo na nase "ljubimce" i one sto ocima ne mozemo smisliti, pa nam svaka greska u oci upada, to je nesto drugo..
A kada smo to odigrali jedan mjesec dana sa normalnom postavom?? Zna li se kod nas startnih 11?? To kod nas ne postoji vec godinama...to je zalosno..svaka utakmica, nova formacija, igraci tamo negdje igraju...pa kako ces napraviti neko konstantnost?? Kako ces napraviti hemiju izmedju igraca...startnih 11 se mora znati, isto i kada i kako odmoris igrace...za rotacije imamo da ga yebes...
Ja ne znam sta bi mi doveli u odbranu??? Sta to nama toliko tu treba??
Isto kao za napad...rotaciju imamo da mozemo igrati sve mogucu formaciju u fudbalu..
4231, 433, 352, 424, 343, 4321, 442, 4132, 3412.....
Nama je najveci problem vezni red...tu apsolutno nema vizije ni za BiH ligu...ovi dok nesto kreiraju, dodje bajram...
Primjer najbolji imamo u Ronaldu...nabijao statistiku, bla bla bla...vezni red bio taraba, sta je to on mogao uraditi?? Lik je sam znao razbiti drugu ekipu, sam pobjedi i izbaci Atletico...ali nama je smetao...
Pameti necemo doci...dovedemo trenera Tudor/Spala i poslije citas...traze CD..
To sto on ima neke pasove prema "naprijed", neki to likuju...to je isto kao sa Kopom, pretrzi najvise na terenu, lazno meda nije...
O trabantima necu ni pricati...jedini Thuram sto moze iznijeti i ZADRZATI loptu u posjedu...ovi ostali srcane udare dobiju dok pretrce pun sprint vise od 3 metra...Lok se sasere ko grlica cim ima pritisak...vidjeli smmo lopte koje lete u aut...jos mu samo fali da prebaci stadion...kreativac..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kao što sam i rekao mi se ovog Talibana nikad riješiti nećemo, **** vas Mekeni
I vidim piše se da su uspostavljeni kontakti sa agentom Fratezija, pa ovo je da se čovjek rani da dovedemo ovog parmaka.
Bolje više minuta davati Adžiću nego ovog bilmeza iz Šintera dovoditi
I vidim piše se da su uspostavljeni kontakti sa agentom Fratezija, pa ovo je da se čovjek rani da dovedemo ovog parmaka.
Bolje više minuta davati Adžiću nego ovog bilmeza iz Šintera dovoditi
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.