Zeljo ce uvijek biti Zeljo i nikad nece biti privatna pricijaPact1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:12
Evo ja sam uvijek smatrao da se historija ponavlja i da treba uciti na tudjim greskama da ih ti kasnije ne pravis sam . Imali su 2 kluba tako investitora jedan je FK sarajevo evo njima je mirvic 4 godine a prije toga 7 godina Tan jest da je jedno vrijeme bio i vijetnamac. Zadnje 4 godine samo su uspjeli kupit jedan kup za kojih ih je i grupa prozvala . Drugi je Celik koji je sam otisao u kantonalnu ligu zbog dugova koje je napravio Aydin Olgun . Volio bi ja Zelji sve najbolje naravno evo zadnjih par sezona ako je utakmica za vikend bilo kod kuce ili u gostima ja sve otkazujem idem na tekmu . Ali ako udje ovaj drugi Mirvic ja vise necu nikad otici na Utakmicu Zeljeznicara jer to onda nije klub za koji sam ja kao dijete zaljubio se krenuo da navijam za kojeg sam ostavio bruku vremena i para zbog njega sa mnogim se posvadjao i dan danas ne pricam samo zbog tog kluba . Ko hoce da proda svoje ideale za pare bujrum ali eto kad ga izglasaju da udje investitor a najvjerovatnije da hoce ja prestajem navijat za ovaj klub i mene grbavica vise nikad vidjeti nece ili bilo koji drugi stadion u ovoj nasoj drzavi .
Investitor je neophodan, jer smo sirotinja
Moras brate razumijeti da ovako vise ne moze
Da imamo neke pare ja bih tebe razumio, jer i ja sam uvijek bio da Zeljo bude neovisan, medjutim Zelju pojedose iznutra i samo mrvice su ostale
Ne mozemo prodati igraca, imamo dugove…
Brate nema druge osim investitora, ta vremena ljubavi su prosla i fudbal je postao biznis