Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nadam se da se varam,ali mislim da moj Rudar će teško završiti sezonu do kraja. Mital Prijedor koji je davao skoro 40 % budžeta je prodan zajedno sa Zenicom. Novi vlasnik je već rekao da neće marke dati Rudaru. Ove sedmice je čak i ukinuo prevoz, tj nije dao da autobus vozi igrače par kilometra do trening centra.Nije se udostojio sačekati ni 7 dana da završi polusezona.
Od grada smo dobijali ionako mrvice samo,a sad pogotovo nemamo se čemu nadati,jer gradska kasa je u dubiozi. Još na to SNSD je u Prijedoru na zadnjim izborima dobrano izgubio naklonost gradjana.
Moja prognoza je da nakon proljećna 3,4 vezana poraza ide raspad. Stranci če otići,a klub će pokušati završiti sezonu sa domaćim igračima i juniorima.
Daj Bože da griješim...
Od grada smo dobijali ionako mrvice samo,a sad pogotovo nemamo se čemu nadati,jer gradska kasa je u dubiozi. Još na to SNSD je u Prijedoru na zadnjim izborima dobrano izgubio naklonost gradjana.
Moja prognoza je da nakon proljećna 3,4 vezana poraza ide raspad. Stranci če otići,a klub će pokušati završiti sezonu sa domaćim igračima i juniorima.
Daj Bože da griješim...
Ko vam je obezbijedio ljetne pripreme?Zigazaga je napisao/la: ↑12 dec 2025, 18:43Nadam se da se varam,ali mislim da moj Rudar će teško završiti sezonu do kraja. Mital Prijedor koji je davao skoro 40 % budžeta je prodan zajedno sa Zenicom. Novi vlasnik je već rekao da neće marke dati Rudaru. Ove sedmice je čak i ukinuo prevoz, tj nije dao da autobus vozi igrače par kilometra do trening centra.Nije se udostojio sačekati ni 7 dana da završi polusezona.
Daj Bože da griješim...
Oni koji su nam doveli Pericu i Špance ,plus onaj što nas je ugurao da udjemo u liguN3R3D je napisao/la: ↑12 dec 2025, 18:46Ko vam je obezbijedio ljetne pripreme?Zigazaga je napisao/la: ↑12 dec 2025, 18:43Nadam se da se varam,ali mislim da moj Rudar će teško završiti sezonu do kraja. Mital Prijedor koji je davao skoro 40 % budžeta je prodan zajedno sa Zenicom. Novi vlasnik je već rekao da neće marke dati Rudaru. Ove sedmice je čak i ukinuo prevoz, tj nije dao da autobus vozi igrače par kilometra do trening centra.Nije se udostojio sačekati ni 7 dana da završi polusezona.
Daj Bože da griješim...
Za razliku od fks Zeljo nije na prodaju
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa prodaja igraca, europa..
Imamo dosta opcija i vidjet cemo
Jos ako zrinjski osigura europa ligu bice lakse da imamo cak i dva kluba u grupnoj fazi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 dec 2025, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Plava kurava se iznajmljuje al nece je niko. Sad se nudi besplatno
Sutra pobjedimo i treci smo bez investitora, a kad budemo imali investitora idemo jos jace
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Hrammm1921
- Kontakt:
Haha znace brate kad dodje vrijeme, a kad udjemo prije njih u grupnu fazu tad ce se najvise povampiritiHrammm1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 19:17
Reci im Nodi sta cemo im radit ako udje neko sa milkama![]()
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pujdooooo
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Hoćeš da kažeš, isto ono što Sarajevo ima?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Ako udjes u plavusu neces dobiti triper. Dobices Evropu!!!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Eno opet će jest kavijar.
Kaže Nodi pravit će kamp a dogovor da se uzurpira Igmanov kamp.
finansijer - Opstina Ilidža.
Kaže Nodi pravit će kamp a dogovor da se uzurpira Igmanov kamp.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nisu na prodaju ali jesu na prodaju
Ovo je sad i dobro,prije 10ak godina sta su pisali,slali u avaz clanke "privatizacija je nuznost malim klubovima" i slicno.
Kad je prpa ne bira se a znaju i sami da ce frajeru morati prepisati 51% kluba inace nece marke uloziti osim ako nije ozbiljan levat.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
MarkoMaterazzi
- Kontakt:
Pa Mital Prijedor je prodan prija pola godine ako se ne varama Ko vas je finansira u ovi pola godineZigazaga je napisao/la: ↑12 dec 2025, 18:43Nadam se da se varam,ali mislim da moj Rudar će teško završiti sezonu do kraja. Mital Prijedor koji je davao skoro 40 % budžeta je prodan zajedno sa Zenicom. Novi vlasnik je već rekao da neće marke dati Rudaru. Ove sedmice je čak i ukinuo prevoz, tj nije dao da autobus vozi igrače par kilometra do trening centra.Nije se udostojio sačekati ni 7 dana da završi polusezona.
Daj Bože da griješim...
MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑12 dec 2025, 20:06Pa Mital Prijedor je prodan prija pola godine ako se ne varama Ko vas je finansira u ovi pola godineZigazaga je napisao/la: ↑12 dec 2025, 18:43Nadam se da se varam,ali mislim da moj Rudar će teško završiti sezonu do kraja. Mital Prijedor koji je davao skoro 40 % budžeta je prodan zajedno sa Zenicom. Novi vlasnik je već rekao da neće marke dati Rudaru. Ove sedmice je čak i ukinuo prevoz, tj nije dao da autobus vozi igrače par kilometra do trening centra.Nije se udostojio sačekati ni 7 dana da završi polusezona.
Daj Bože da griješim...
Prije 2 mjeseca je prodan,ali nebitno.
Ko nas je finansirao ? Španske igrače je menadžerska agencija koja ih je i divela,a domače igrače su " krpili" nekako. Isplačivali po pola plate 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Kockoglavi i 28 gostiju.