Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
sta sve napisa ovaj hz1987 hihi
nego, o cemu vi, zar covjek nije jednostavno povrijedjen.
birao pare i klub u kojem ce biti glavni baja i sad mu se ne igra kosarka:-)
nego, o cemu vi, zar covjek nije jednostavno povrijedjen.
birao pare i klub u kojem ce biti glavni baja i sad mu se ne igra kosarka:-)
Mogao bi ga Dubai nabiti nogom?
Meni se cini da sam prije mjesec dana vidio da se lik vratio treninzima,pretpostavljam da su u pitanju bili individualni treninzi,no medjutim cudno mi je da ga jos nema.Mozda se opet stigao povrijediti,aj znaj.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sta mu zena uradi. Nevjerovatno.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Strasno kako ga mota oko prsta k'o balavca nekog.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da je neka zena pa ok. Gori ce biti od Ahmedhodzica.
Samo me zanima kako znate da ga ona mota? Je li se druzite, ili ste se prije druzili pa sad kako se ozenio nema ga vise? Je li mislite da se povreda desila zbog zene ili da se zbog zene ne moze da oporavi? i Zasto je njoj u interesu da on ne igra i da gubi na vrijednosti? i jos jedno pitanje znam da je povrijedio koljeno ali sta tacno je povrijedio i ima li nekih naznaka za oporavak ovako insajdersk ili vam je njegova zena skroz zalupila vrata pa vam vise ni na poruke ne odgovara
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Sta se sve namelje na ovoj temi to je strasno 
Kako je krenuo, taman kad sezona zavrsi, on ce se prikljuciti ekipi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da ti nisi njegova zena, pa sad sama sebe branis?Sport90 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 08:39Samo me zanima kako znate da ga ona mota? Je li se druzite, ili ste se prije druzili pa sad kako se ozenio nema ga vise? Je li mislite da se povreda desila zbog zene ili da se zbog zene ne moze da oporavi? i Zasto je njoj u interesu da on ne igra i da gubi na vrijednosti? i jos jedno pitanje znam da je povrijedio koljeno ali sta tacno je povrijedio i ima li nekih naznaka za oporavak ovako insajdersk ili vam je njegova zena skroz zalupila vrata pa vam vise ni na poruke ne odgovara
Pa ja Musu uopste ne branim samo me zanima izvor informacija. I ja bih volio znati sta se sa njim desava, vidim da pricate kao da ste dobro upuceni pa da vidim sta je sa njegovom povredom.HP46 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 19:10Da ti nisi njegova zena, pa sad sama sebe branis?Sport90 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 08:39Samo me zanima kako znate da ga ona mota? Je li se druzite, ili ste se prije druzili pa sad kako se ozenio nema ga vise? Je li mislite da se povreda desila zbog zene ili da se zbog zene ne moze da oporavi? i Zasto je njoj u interesu da on ne igra i da gubi na vrijednosti? i jos jedno pitanje znam da je povrijedio koljeno ali sta tacno je povrijedio i ima li nekih naznaka za oporavak ovako insajdersk ili vam je njegova zena skroz zalupila vrata pa vam vise ni na poruke ne odgovara![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.