BH klubovi u Evropi 25/26
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Poljaci kazu respekt, beka nije bas odusevljen sto je kratko trajalo 
Evo i ja čitam, kažu respekt, prošli put ste u Poljskoj primili 6 sad samo 1.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 11:01Poljaci kazu respekt, beka nije bas odusevljen sto je kratko trajalo![]()
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Vlašine samo motkama po glaviLondonBlues je napisao/la: ↑12 dec 2025, 10:26To si dobro reko nisu djavoli htjeli ferku.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑12 dec 2025, 09:48Nit' su djavoli htjeli ferku nit' su ultrasi "htjeli" stat'tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 09:06
Ne znas ti ko je bekan, i kolko je gostovanja prosao sa pazarom, sarajevom i zeljom. Redovno su bile dogovorene tuce koje su trajale uvijek barem 10 minuta, a bekan je uvijek ostajao zadnji na nogama.
Ultrasi respect.. sibanje po frankfurtu, po poljskoj, al ne smiju opakim djavolima stat koji su isto htjeli ferku vjerovatno
bio je sudija, minuta i 4 sekunde tocno. Na cetvrtoj sekundi je zadnji nas pao![]()
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Željezničar 16NoDi80 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:24Željezničar 17bromazepam je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:17
U nedostatku uspjeha se ponosite nebitnim stvarima.
Do tada nastavite pratiti evropske utakmice najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
Sarajevo 16
Zrinjski 13
Čelik 8
Borac 6
Sto se tice Zrinjskog trenutno na terenu dominiraju i svi imaju od njih mnogo toga za nauciti
Zeljo fks borac i ostali ne mogu dominirati protiv Zrinjskog
Pusti ih da uživaju u mitomaniji, vjerovatno će i one trofeje s bajramskih turnira računati u skorijoj budućnostiMorpheus je napisao/la: ↑12 dec 2025, 14:01Željezničar 16NoDi80 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:24Željezničar 17bromazepam je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:17
U nedostatku uspjeha se ponosite nebitnim stvarima.
Do tada nastavite pratiti evropske utakmice najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
Sarajevo 16
Zrinjski 13
Čelik 8
Borac 6
Sto se tice Zrinjskog trenutno na terenu dominiraju i svi imaju od njih mnogo toga za nauciti
Zeljo fks borac i ostali ne mogu dominirati protiv Zrinjskog![]()
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ahahhaahhahhhaah hajmo zajedno na mezar jedinom,prvom i posljednjem hrvatskom kralju za kojeg se zna gdje mu je mezar. Pogadjate rijec je o Kralju Karadjordjevicu
Nikog vi ne popisujete ja odem u Vatikan i kazem da vjerujem u Isusa i eto mi pasosa hrvatskog. Jedina drzava na svijetu kojoj je uvjet za pasos da vjerujes u Isusa.
Bjezi tamo pripadnice vjerske skupine. Idi slavi dan drzavnosti 25.12. i ne zaboravi da poneses zastavu naroda kao sto je i kurdi nose svugdje po Evropi.
I da ne zaboravim sinoc smo na poslu bas namjerno pisali pored WC solje da ona cistacica iz Zadra ima vise posla
-
spolacentra
- Kontakt:
Ti zaboravio s koje strane granice zivis. I ti se moras zaustaviti i pokazati dokument. I ti na Gradisci moras cekati 6 sati. Ono u prvom licu mnozine govori za gradjane druge drzave. Jbo te patak.
Pasce jedno.
Imal gdje snimak Poljaka i Ultrasa s obzirom da ovi vole snimati ferke ?
Poznavajući ultrase nece me iznenaditi ni da su se dogovorili s ovima da puknu priču o nekoj ferci gdje je Poljacima win a njima kao respekt.
Poznavajući ultrase nece me iznenaditi ni da su se dogovorili s ovima da puknu priču o nekoj ferci gdje je Poljacima win a njima kao respekt.
Tko o čemu, UNHCR celofandžije o istoriji. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Navijači Zrinjskog, popularni Ultrasi, dobili su najveće moguće priznanje nakon herojskog čina i tuče sa navijačima Rakowa.
Tuča je dogovorena i održana u Poljskoj u formatu 30 na 30, a trajala je minutu prije nego što je i posljednji Ultras dotakao pod i tim činom omogućio pobjedu protivničkim navijačima.
Izgubiti fajt nikada nije lako, no Ultrasi su pobrali simpatije navijačkog svijeta jer su pokazali istinsko bosansko srce i dostojanstvo te favorizovanim poljskim huliganima stali na megdan u njihovom gradu i državi.
A takvi potezi nikada ne prođu bez nagrade.
Naime, Željko Komšić, član Predsjedništva BiH i legitimni predstavnik etničke skupine bosanskih katolika koji u najvećoj mjeri čine skupinu Ultrasa, posjetio je povrijeđene navijače Zrinjskog i dodijelio im 'Zlatne Ljiljane' te tako izmamio osmijehe na njihova izmučena lica.
Komšić je tom prilikom i razgovarao sa Ultrasima rekavši im kako ga je njihov čin podsjetio na zlatne dane Armije Republike Bosne i Hercegovine te časnu i dostojanstvenu borbu koja je omogućila opstanak države i ujedno platformu Ultrasima da u navijačkom svijetu ponosno predstavljaju istu.
Zastava Bosne i Hercegovine se pored imena Ultrasa zavijorila na brojnim tifo stranicama, zbog čega i redakcija KlikBajta čestita navijačima Zrinjskog na još jednoj odličnoj promociji za našu državu.
Nikad poraz, samo lekcija.
Izgleda da je govedjem gulasu istekao rok.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
spolacentra
- Kontakt:
Kako smece samo salta s teme na temu kad ga poklopis. Ja bih vas zamolio da ovakve ignorisete. To obraza nema. Dovoljno je sto se svako jutro budi u zemlji koja se zova Bosna i Hercegovina. Stani u red na granici i pripremi dokumente, a po fejsbuku objasnjavajte Poljacima da ste Hrvati. Nelogicno ljudima, kakva Hrvatska i bakraci.
Da ti objasnim, meni kao državljaninu RH i građaninu EU nitko neće uzimati otiske prsta, niti skenirati lice. Tebi hoće. Ja sa hrvatskom osobnom idem na traku za EU, ti čekaš.spolacentra je napisao/la: ↑12 dec 2025, 21:07Kako smece samo salta s teme na temu kad ga poklopis. Ja bih vas zamolio da ovakve ignorisete. To obraza nema. Dovoljno je sto se svako jutro budi u zemlji koja se zova Bosna i Hercegovina. Stani u red na granici i pripremi dokumente, a po fejsbuku objasnjavajte Poljacima da ste Hrvati. Nelogicno ljudima, kakva Hrvatska i bakraci.
Budim se u zajedničkoj nam državi, u kojoj moj narod ima trećinu vlasti. Od 1463. nismo imali bolji položaj, a sve su prilike da će se još poboljšati.
Ovo su sušte činjenice, ne citiraj sa glupostima koje pročitaš na klixslamu i ne oftopičari.
Slavi uspješan nastup prvaka zajedničke nam države.
Zadnja izmjena: Nemanja99, dana/u 12 dec 2025, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ubio me Bog ako ovde 10 % postova ima veze s temom.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
-
spolacentra
- Kontakt:
Pa da ti kazem, nemam ni ja tih problema. I nisam jedini, vjerujem da vise Bosnjaka ima tu mogucnost nego sto vas uopce ima u BiH. Ne radi se o hrvatskim papirima btw. Kad prelazis iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku, postoji granicni prelaz i moras pokazati dokument. Druga drzava. Ne znam sta ti tu nije jasno. Ne moze drugacije. I tebi i meni je isto. S tim se pomiri, ne umisljaj da si bolji i bitniji od mene. Eto ti jos nekih sustih cinjenica. Neka, hvala Bogu da imate. Mi tako ovu drzavu i zamisljamo, tome tezimo. Za to smo se borili. Vi ste ti koji ste u drugom filmu. Vi ste ti koji ste spremni sa najvecim krvnicima svoga naroda da rusite svoju avliju. Gdje su bolan principi ? Isti ljudi idu u Vukovar i u Banja luku. Nije vas stid ? Termin majorizacije ste vi uveli u svakodnevni politicki zivot ove zemlje. Nije Bosnjak. Zovko place u EU parlamentu, nije Helez.Nemanja99 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 21:32Da ti objasnim, meni kao državljaninu RH i građaninu EU nitko neće uzimati otiske prsta, niti skenirati lice. Tebi hoće. Ja sa hrvatskom osobnom idem na traku za EU, ti čekaš.spolacentra je napisao/la: ↑12 dec 2025, 21:07Kako smece samo salta s teme na temu kad ga poklopis. Ja bih vas zamolio da ovakve ignorisete. To obraza nema. Dovoljno je sto se svako jutro budi u zemlji koja se zova Bosna i Hercegovina. Stani u red na granici i pripremi dokumente, a po fejsbuku objasnjavajte Poljacima da ste Hrvati. Nelogicno ljudima, kakva Hrvatska i bakraci.
Budim se u zajedničkoj nam državi, u kojoj moj narod ima trećinu vlasti. Od 1463. nismo imali bolji položaj, a sve su prilike da će se još poboljšati.![]()
Ovo su sušte činjenice, ne citiraj sa glupostima koje pročitaš na klixslamu i ne oftopičari.
Slavi uspješan nastup prvaka zajedničke nam države.
Lijepo komšije levitiraju između ugroženosti i nikad boljeg položaja.
Po potrebi.
Po potrebi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Giuseppe1, OzmoodPinglewood, rishovski i 18 gostiju.