A sta ako ovaj vas bude gori od ovog naseg?Riquelme1921 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 00:04Pa znaš kako, mi i dalje nismo ničija prćija a ne mora značiti niti da ćemo biti. Ni ti ni ja niti iko još ne zna kakav će ugovor biti ako uopšte dođe do ulaska Sanina, ne mora značiti da će biti retardiran kao Ismir.DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:51Uživo sam legendice moja u nedelju može mi biti do aprilaRiquelme1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:38
Opusti se legendo, uživaj u fudbalu, šta se sikiraš oko Želje povazdan na forumu. Izađi vani ganjaj trebe ispijaj kafe pusti naše ideale.![]()
Nego kako ono bi...nismo mi Mirvićeva privatna prćija![]()
Vi naprimjer jeste jer Ismir gomila igrače bez ikakvog plana, dovodi trenere i daje im otkaze poslije par kola. Dovodi Zekiću Ljajića koji se nikako ne uklapa u njegov stil igre, pravi vas budalama što se tiče Ayle i dovodi 70 igrača u 5 godina.
Ipak, za to ste krivi i vi. Nedavno se otkrilo da je Ayla i dalje sa ekipom, putuje na utakmice i boravi u VIP sobama a Horde se nisu oglasile, zašto? Prošli put su bojkotovali utakmice zbog iste. Možda jer Horde Zla uzimaju dio novca od ulaznica?
Pitao sam to i prije i niko mi nije odgovorio. Kakve veze Sanin ima sa fudbalom i zasto ocekujete dobro ista od njeg?
Nodi ulozio za sanina vec 50 miliona

.png)