FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj al kad Guli poce pjevat suti moj djecace plavi hahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nisam optimista ako Maroodza počne od prveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 dec 2025, 20:02Turda na stopera, Francis na beka.
Gubimo previše ako stavimo Ristovskog na beka, onda opet jedan stoper fali.
Doduše, zaboravio sam da se Maroodza vraća, plus Mujkić, može komotno onda i Rile na beka.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Najbolji nas sudija kad si bolji pobjedis kao mi ovaj derby. Ponavljam da su svi ko Peljto bilo bi puno bolje.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 20:06Peljto je pasce zeljino, da su ga zvali za ofside kod drugog gola ponistio bi ti go, izmislio bi ofside il sviro faul u napodu..bordobijeli je napisao/la: ↑11 dec 2025, 16:43Bezzz vam je prica o Peljti . Da su svi ko Peljto bilo bi mnogo ljepše igrati ovu ligu .
Peljto je pokuso da gura derbi u remi, onaj i cazina debilcina celava je bolje sudio protiv borca nego ovaj podplaceni balija..
Peljto zna sudit al navijac je plave gamadi i to treba znat
E strasna epizoda, Guli pjeva suti moj djecace plavi, Ristovski ne spusta 4 prsta nikako, ekipa u kampu trenira uz Dadu polumentu
Strasni kadrovi i sa tekme i trebevica, iskreno odlican posao rade sa emisijom
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Jest lijepo malo procitati i pozitivu na ovoj temi..Napokon nakon onakvog pocetka sezone.Zgazite svinjski!
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
Pitaristok
- Kontakt:
Nisi skonto, nije zekić ocjenjivo, on je reko da ga ima u sarajevu
moje su ocjene 2 i 9.
Stvarno je trebalo, upoznaš malo i igrače. Ima ih gdje smo ih dočekali, ispratili, ne znaš im ni glas kao zvuči, a bili godinama tu. Pravo dobar voditelj i za svaku pohvalu!
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
e predobro brate
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
rimljanin90
- Kontakt:
Povrijedjeni i ne igraju protiv SvinjskogDoktorXabaras je napisao/la: ↑11 dec 2025, 21:24Da li neko zna šta je sa Beganovićem i Bralićem, na onim objavsma od jučer ja ih nisam upratio.
Slazem se 100% i usput vecina sudija ne produzuje utakmicu kad je pobjednik izvjestan. Glupa je tacteza "sprijecio nas da dacim slozimompetardu".ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:09Vidis, mi nadjemo greske u Peljti i gadjamo ga sa istoka, to je kao da gadjas Lanu, Dzeku, Musu, Nurkica.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 22:54Zalizani zna sudit, al problem je sto kad sudi FK SARAJEVU dobro nas ostetiErosViverosViv je napisao/la: ↑11 dec 2025, 21:47
Peljto spada medju najelitnije sudije na planeti i sigurno mu ne pada na pamet biti na necijoj strani u ovoj mocvari od lige za koju ga ni ne delegiraju dok ne bude jak derbi, a nit ima interesa.
Znas li koliko treba znanja, volje, odricanja i svega ostalog da iz ove vukojebine dodjes do svjetskog nivoa, koliko poznajes osoba da je to uspjelo?
Suludo je pricati o tim stvarima.
Evo sad 0 minuta produzetka (koliko izmjena slavljenje gola itd itd svira kraj u 90 minuta i 1 sekunda)
Pa crveni karton ostavionim mogucnost da se vrati (recimo da Adem nije zabio za 3-0) 2-0 je zajeban rez dosta puta smo to znali prokockat
Peljto moze pogrijesiti ali nema sanse da gleda da te osteti, znamo i ti i ja sta sudije rade kad zele karindjati, ne mozes do lopte doci.
Nije ni meni drago sto je svirao kraj u 90oj ali ovako pricati protiv covjeka koji sudi profesionalno na najvecem svjetskom nivou i najvecim klubovima je sramotno.
Realu, Arsenalu, Barsi godi ali pitaru ce zakinuti nesto za trece mjesto wwin lige jer to mu je tako vazno u zivotu![]()
- napoleon72
- Kontakt:
I meni je bilo krivo sto je svirnuo bez nadoknade, al ovako im je jos vece ponizenje. Kao u Simpsonima:

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Bravo za voditelja, pravo osvježenje. Ne znam za vas ali ja svaku novu epizodu jedva čekam.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Trazi se karta vise na grbavici,e to je onaj zadnji ekser o kojem pricamo godinama hahahahah
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Sto nam mamic ne sredi mudraziju?
Djuric u Radniku dobar, treba razmisliti o vracanju s posudbe ako bi se prodavao recimo Mujkic. Ghordzi je takodjer zanimljiv igrac, desno krilo, konkurencija Kyeremehu. Ne bi se bunio protiv njegovog dovodjenja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Djirica ne bi dirao, treba mu utakmica, a ovamo se taman ustalio. Gorzi je i meni top igrac, jedina mana mu sto je isti Adem Zalihic 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ghorzi je strasan igrac a nije stranac medjutim ima vec nekoliko ponuda izgleda
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Anpa, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Laganini1986 i 44 gosta.