Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA

Post Postao/la Titova-Juga » 27 apr 2011, 00:29

Pošteno ste se nakakili . . . :shock:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 apr 2011, 00:38

Ako ima neko iz RS-a na ovom forumu, da je pismen, i da moze ukratko napisati kako on vidi da bi se stvari mogle rijesiti, da procitamo neki njegov prijedlog, kako bi to on uredio NSBiH, koja su rjesenja??

Znaci, da ne pise fraze sta mu smeta, ili ne smeta, nego iskljucivo da li moze reci zbog cega "njegovi" ne usvajaju statut koji nije niti Bosnjacki, ni turski, ni statut Islamske Zajednice, ni mudzahedinski, nego onaj koji FIFA predlaze.

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 27 apr 2011, 00:41

Ja sam iz RS,a statut se ne usvaja iz razloga sto su delegati FSRS kompletni idioti,vjerovatno instrumentalizovani i od politicara. Ne znam sta bih ti konkretnije mogao odgovoriti....
A sto se tice tvog pitanja kako srediti stanje,za pocetak bi ogroman korak naprijed bilo izbacivanje Zeljeznicara u trecu ligu,kao primjer ostalima da se mesetarenje ne isplati!
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 apr 2011, 00:43

djuturum je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:DOSTA VISE!!! Dosta je bilo traktora, entitetskih uredjenja, Dabica, Mladica i ostalih supljaka koji apsolutno nemaju nikakve veze sa svrhom ove teme!!! Jel dosta vise provokacija???
Pa kad ova federalna strana provocira to moze raditi 5 dana vi cutite ...A cim im neko odgovori odmah je brisanje postova i ko bajagi obostrano banovanje......E da pustimo ovako bi to izgledalo i u drzavi kao na forumu ...Laku noc sviraci.....
I tebi guca boy.
Odgovori su bili sijedi i placi,plus pola vas ljudi nisu ni skontali.tek bi nayebali da ste na latinicu pisali.
A sto se tice pustanja,samo vi ipak drzite crvsto i nepustaj te.Jer moze u celo udariti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 apr 2011, 00:47

Denis Ispušlić je napisao/la:Ja sam iz RS,a statut se ne usvaja iz razloga sto su delegati FSRS kompletni idioti,vjerovatno instrumentalizovani i od politicara. Ne znam sta bih ti konkretnije mogao odgovoriti....
A sto se tice tvog pitanja kako srediti stanje,za pocetak bi ogroman korak naprijed bilo izbacivanje Zeljeznicara u trecu ligu,kao primjer ostalima da se mesetarenje ne isplati!

Odlicno, prvi prijedlog..
Da li ti razumijes da ovdje, bez obzira sta ponudili delegatima iz RS-a, oni ne usvajaju.
To je isto da ja sada kazem "ne interesuje me BiH, repka, i td, ali ipak hocu da se pitam, da odlucujem, i blokiram", jako licemjerno..na kraju krajeva, znamo mi s kim u Federaciji imamo posla, sa kakvim beskicmenjacima.

I ne mogu da vjerujem da osoba koja sebe naziva "ljubiteljem fudbala" opravdava ovo stanje, ja nikada vise ne bi utakmicu niti jednu pogledao kad bi se smjeskao na cinjenicu da se bilo koja Reprezentacija gasi..u tome je kljucni problem.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 27 apr 2011, 00:47

odkad je 16500 od 51 000 24 posto jadno li vam selo..znate li vi racunat....ako hocete teritoriju napravite 100 kuca u grahovu i glamocu i eto vam cijela 4 posto teritorije...kakvih mamlaza ovdje ima to je za nepovjerovat...ali hajd...neko je ranije pricao o teorijama zavjere o onom rumunu u uefi i platiniju...pricajte sta hocete ali to meni zvuci sasvim realno,ovaj lopovluk se u savezu desava vec 15 godina i niko nikad nish od ovih evropskih kurvi nije ni pokusao da uradi a sad nasli ispravljat krivu drinu...a dodikovci ko dodikovci ja stvarno neznam kako uooste neko od vas moze da bude optimista po pitanju ovog...kad bi **** uefa gamadima rekla da ce klubovi biti suspendovani a repka ne kako bi tek dodikovci poletili da usvoje statut,bez truna razmisljanja...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 27 apr 2011, 00:50

btw ispuslicu karma je **** nemoj to zaboravit...ko drugom jamu kopa sam u nju upada...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 apr 2011, 00:53

mene samo interesuje bili se ovo desilo da je igokea u pitanju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 apr 2011, 00:56

nick je napisao/la:mene samo interesuje bili se ovo desilo da je igokea u pitanju...
Kad smo se vec toga dotakli,kako to da u kosarkaskom savezu moze jedan predsjednik,a u fudbalskom ne...Eto ja sam iz RS i zanima me to.

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 27 apr 2011, 00:56

velez_mostar je napisao/la:
Denis Ispušlić je napisao/la:Ja sam iz RS,a statut se ne usvaja iz razloga sto su delegati FSRS kompletni idioti,vjerovatno instrumentalizovani i od politicara. Ne znam sta bih ti konkretnije mogao odgovoriti....

Odlicno, prvi prijedlog..
Da li ti razumijes da ovdje, bez obzira sta ponudili delegatima iz RS-a, oni ne usvajaju.
To je isto da ja sada kazem "ne interesuje me BiH, repka, i td, ali ipak hocu da se pitam, da odlucujem, i blokiram", jako licemjerno..na kraju krajeva, znamo mi s kim u Federaciji imamo posla, sa kakvim beskicmenjacima.

I ne mogu da vjerujem da osoba koja sebe naziva "ljubiteljem fudbala" opravdava ovo stanje, ja nikada vise ne bi utakmicu niti jednu pogledao kad bi se smjeskao na cinjenicu da se bilo koja Reprezentacija gasi..u tome je kljucni problem.
Ni ja to ne razumijem,nisam neki fan BH reprezentacije,ali zadnje sto bi joj pozelio je diskvalifikacija,i to jedino zbog nase sirotinje po Bosni.
Sto se tice ovih ratobornih baustelaca iz dijaspore,kao i bh fanaticosa,volio bih da je sutra diskvalifikuju!
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 27 apr 2011, 00:59

eto navijaci srbijanske repke su andjeli...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 apr 2011, 00:59

Na kraju krajeva, ne treba kriviti RS, i njihove delegate (kad malo bolje razmislim), treba kriviti nas, prave patriote ove zemlje, ako i postojimo, sto smo dozvolili da ti anonimusi uopce BUDU U STANJU da mogu bilo sta blokirati..

Za to smo krivi sami MI!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 apr 2011, 01:08

jubitubi je napisao/la:
nick je napisao/la:mene samo interesuje bili se ovo desilo da je igokea u pitanju...
Kad smo se vec toga dotakli,kako to da u kosarkaskom savezu moze jedan predsjednik,a u fudbalskom ne...Eto ja sam iz RS i zanima me to.
Pa et, jbg kako ko ima prste u cemu...

stvar je kristalno jasna, u federalnom savezu su lopovi ali ce usvojit statut Osim i ekipa su vjerovatno nasli ncin da vrate dugove, nije to puno para... vjerovatno je vecini kraj karijere u BiH fudbalu... naravno niko od nas ne podrzava lopove

FSRS koci statut iz njima poznatih razloga... i tamo su lopovi ali to nije bitno jer velika vcina baar na ovom forumu ih podrzava, i to je to...

to nam je sto nam je...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 27 apr 2011, 01:27

Danas ide Osim u posjetu Dodi u Banja luku :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 apr 2011, 01:32

Ma šta ga ima moliti jbt ovo stvarno neznam vise nemam ideje sta uraditi :roll: :roll: !

Jednostavno - Ovo je Rat samo bez pusaka , tenkova i tako tih stvari !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 27 apr 2011, 07:50

jubitubi je napisao/la:
Koliko koga interesuje, pokazuje cinjenica da to niko ne pominje. Sto daje pravu dimenziju razloga zasto je nogometna repka suspendovana. Dakle od sitnice se prave velike posljedice zbog politickih razloga. Svi vrlo dobro znamo da se tu vrlo lagano brzo moze pronaci rjesenje samo treba volje.

Vidio sam prije da si pisao i prebacivao loptu na pojedince. Ja cu tebi ovako reci. Vasi delegati, to jest delagati iz RSa su odbili statut u 2 navrata JEDNOGLASNO. Juce su glavesine iz FSRSa ponovili da su pri stavu koji je potvrdila skupstina dakle PROTIV.
Oni su ti koji vas predstavljaju, na papiru ste dakle 100% PROTIV svi.

Ti dobro znas da mi nismo bili zadovoljni nasim predstavnicima pa smo 5 godina po stadionima pjevali "Savez napolje". Ja jos nisam primjetio neki otpor medju vama.

I nemoj da se iznenadis sto cete VI biti odgovorni ukoliko nista ne ucinite i ukoliko se statut ne usvoji, jer 100% ste protiv na papiru.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 27 apr 2011, 09:18

SARAJEVO - Mnoge stvari su mi sada jasnije jer do sada nisam dosta znao, ali poslije monologa Mile Kovačevića promijenio sam mišljenje u pozitivnom smislu.

Ovo je istakao predsjednik Komiteta za normalizaciju odnosa u FS BiH, legendarni trener Ivica Osim, poslije jučerašnjeg sastanka pomenutog Komiteta sa predstavnicima Fudbalskog saveza Republike Srpske.
8-)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 apr 2011, 09:28

Mislim da ova tema nije za spotrskog foruma! Ovo je vise politika i samo slijepom i gluhom nije jasno!
Dodik Milorad jednostavno radi na razbijanju svega sto ima prefiks BiH. To je i sam izjavio. On misli da ce rezultat biti onaj koji je on zamislio. Nece 100% ! Iskustva su drugacija, jer koja je srpska politika imala do sada pozitivan rezultat! Niti jedna. Zbog cega? Zato sto neobrazovani, zatucani, nepismeni, a koji su vecina (ne samo kod srba nego i kod ostalih) slijede razum vodje copora, a ne razum inteligentnog drustvenog bica.
Problem je kod nas, sto uvijek ruralac vodi copor, sa egom koji ne moze da ublazi. Pa yebote Banja Luka kao srediste RS, kao metropola za Laktase, svela se na to da bude predgradje Laktasa i Laktaske vizije.
Imam dosta prijatelja u BL i kada otvoreno razgovaramo o ovakvim pitanjima, kazu da je vecine strah i pomisliti da se suprostave Miloradu Dodiku, a kamo li javno.
Odakle toliki strah u ljudima nije mi jasno?!
On jednostavno ima moc, jer ima novac, jer mu nije problem ukloniti bilo koga ko mu se suprostavi. Najstrasnija je stvar sto on uziva da ima neprijatelje, jer ako nema koga bi uklanjao? Kako bi dokazivao svoju moc!
Kakva je to moc kada borcima RS koji su mu izborili dio teritorije na kojoj suvereno vlada "yebe milu mayku" i to javno preko TV-a. Oni za uzvrat pognu glave i niti rijeci.
Moc i stalna borba su njegova strast. Njemu ne trebaju utakmice. On igra svoje utakmice, sam protiv svih! Protiv NATO-a, protiv USA, protiv BiH, protiv svojih boraca RS, protiv islamista, protiv Islama, protiv sudova, protiv penzionera, protiv UEFA, protiv FIFA, protiv Turaka, protiv Sarajeva, protiv FK Borca, protiv FS BiH, protiv Obame, protiv Platinija, protiv Osima, protiv samog sebe....
On jednostavno ne moze stati. Prestanak njegove utakmice je za njega kraj. Fizicki...
Ovo sto vise odmice za njega je ruski rulet, u kojem vjerovatno uziva.
Za njega vise nije problem materijalni, on zeli utakmice...
Kada u svijetu padaju diktatori koji su bili mnogo jaci od Dodika, mozemo ocekivati samo jedan rezultat, da ce se neko sjetiti kroz tridesetak godina da ga skine, ne samo njega nego i slicne njemu.
Problem je jedini sto tada, djeca koja piskaraju ovdje na forumu nece biti vise mlada, bice u u produzetcima zivota i cekati da sudija odsvira kraj.
Tada ce razmisljati koliko se bolje mogla odigrati zivotna utakmica! A povratka nema!
Jedini koji trenutno uziva u utakmici je Milorad Dodik!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 27 apr 2011, 09:40

Koja hrpa gluposti i nebuloza :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 apr 2011, 09:43

Probisvjet je napisao/la:Mislim da ova tema nije za spotrskog foruma! Ovo je vise politika i samo slijepom i gluhom nije jasno!
Dodik Milorad jednostavno radi na razbijanju svega sto ima prefiks BiH. To je i sam izjavio. On misli da ce rezultat biti onaj koji je on zamislio. Nece 100% ! Iskustva su drugacija, jer koja je srpska politika imala do sada pozitivan rezultat! Niti jedna. Zbog cega? Zato sto neobrazovani, zatucani, nepismeni, a koji su vecina (ne samo kod srba nego i kod ostalih) slijede razum vodje copora, a ne razum inteligentnog drustvenog bica.
Problem je kod nas, sto uvijek ruralac vodi copor, sa egom koji ne moze da ublazi. Pa yebote Banja Luka kao srediste RS, kao metropola za Laktase, svela se na to da bude predgradje Laktasa i Laktaske vizije.
Imam dosta prijatelja u BL i kada otvoreno razgovaramo o ovakvim pitanjima, kazu da je vecine strah i pomisliti da se suprostave Miloradu Dodiku, a kamo li javno.
Odakle toliki strah u ljudima nije mi jasno?!
On jednostavno ima moc, jer ima novac, jer mu nije problem ukloniti bilo koga ko mu se suprostavi. Najstrasnija je stvar sto on uziva da ima neprijatelje, jer ako nema koga bi uklanjao? Kako bi dokazivao svoju moc!
Kakva je to moc kada borcima RS koji su mu izborili dio teritorije na kojoj suvereno vlada "yebe milu mayku" i to javno preko TV-a. Oni za uzvrat pognu glave i niti rijeci.
Moc i stalna borba su njegova strast. Njemu ne trebaju utakmice. On igra svoje utakmice, sam protiv svih! Protiv NATO-a, protiv USA, protiv BiH, protiv svojih boraca RS, protiv islamista, protiv Islama, protiv sudova, protiv penzionera, protiv UEFA, protiv FIFA, protiv Turaka, protiv Sarajeva, protiv FK Borca, protiv FS BiH, protiv Obame, protiv Platinija, protiv Osima, protiv samog sebe....
On jednostavno ne moze stati. Prestanak njegove utakmice je za njega kraj. Fizicki...
Ovo sto vise odmice za njega je ruski rulet, u kojem vjerovatno uziva.
Za njega vise nije problem materijalni, on zeli utakmice...
Kada u svijetu padaju diktatori koji su bili mnogo jaci od Dodika, mozemo ocekivati samo jedan rezultat, da ce se neko sjetiti kroz tridesetak godina da ga skine, ne samo njega nego i slicne njemu.
Problem je jedini sto tada, djeca koja piskaraju ovdje na forumu nece biti vise mlada, bice u u produzetcima zivota i cekati da sudija odsvira kraj.
Tada ce razmisljati koliko se bolje mogla odigrati zivotna utakmica! A povratka nema!
Jedini koji trenutno uziva u utakmici je Milorad Dodik!
Jasno, precizno i koncizno. Svaka čast na osvrtu. Srž problema se mora hirurškim putem ukloniti, a potom savremenom medikamentoznom terapijom pokušati izliječiti problem.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii, Sveti i 17 gostiju.