FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo cu rec, sreca pa je pauza..mi ne bi sad 10 tekmi dobili tacno bi se borili za opstanak
=\_1921_/=
Krivaca je mnogo u i oko kluba za ovu situaciju, a najviše su krivi oni koji su ovo sve dozvolili, zadnje vam vodjenje kluba bilo. Haram bilo svakom. 

Na stranu novac, ono što je meni broj 1 razlog zašto sam za investitora je činjenica da će svi uposlenici kluba cijenjeni po učinku, disciplini.
Naši fudbaleri jedu smeće, mi nerijetko napadamo kondicione trenere, okej, nije baš da su nam u klubu radili stručnjaci za kondiciju, ali 1% naših fudbalera je bilo profesionalno izvan teretane i terena, za kašikom.
Trenutna garnitura "fudbalera" ni ne sakriva da jedu smeće, svejedno im je, ovo je jedan od primjera, a ima ih još stotinu, samo se ne priča o njima.
"Ko ne može da trči, taj ne može ni da igra, onda i taktika pada u vodu..."
Zadnja izmjena: Bonton, dana/u 05 jan 2026, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Komentar prije Sirokog.Netreba ni Dinu Pekica ostavit,sve rascerat.Hocemo promjene!
Brko iz druge galaksije!
Jel ono irfo likovo kad se pakovalo Denisu iza ledja i sprdao se po forumu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Ovi levati apsolutno ne smiju prici grbavici a ne da treniraju i igraju u zelji .treba ih natjerati da sami traze raskide ugovora
Jadni denis, sve bi bolje bilo, samo da je on tu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jeste, sjecam se njegovog posta u fazonu kao Denis je bivsi, stize bolji trener i par dana nakon postavio sliku Adzema hahahah kakav levat
Željezničar über alles
- AhmedNurudin
- Kontakt:
I što je najgore ovi su među "boljim" igračima ovu poluseonu, ako uopšte ima "dobrih" u našem Klubu. Ako je njihov odnos takav kakav je ovih tulipana ovog Oulada koji ne zna gdje se kreće po terenu, Rakića kojem je guzica u ofsajdu i svih ostalih. Reset nam je potreban ogroman a nadam se da počinje od skupštine.Bonton je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:56
Na stranu novac, ono što je meni broj 1 razlog zašto sam za investitora je činjenica da će svi uposlenici kluba bit plaćeni i cijenjeni po učinku, disciplini.
Naši fudbaleri jedu smeće, mi nerijetko napadamo kondicione trenere, okej, nije baš da su nam u klubu radili stručnjaci za kondiciju, ali 1% naših fudbalera je bilo profesionalno izvan teretane i terena, za kašikom.
Trenutna garnitura "fudbalera" ni ne sakriva da jedu smeće, svejedno im je, ovo je jedan od primjera, a ima ih još stotinu, samo se ne priča o njima.
"Ko ne može da trči, taj ne može ni da igra, onda i taktika pada u vodu..."
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Podrška momcima, žao mi je danas je bilo hladno, jos noc pala...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- BiHSportman
- Kontakt:
11 Igraca je BIVSI !!! Goni **** majku im
- Riquelme1921
- Kontakt:
tačno više čovjek ne zna šta da kaže, svi smo umorni i hvala Bogu pa će pauza..djeluje mi da se igra još godinu dana u kontinuitetu mi ne bi upisali pobjedu..
Grupa iznad svakog pojedinca.
Bez provokacije,jedno pitanje samo.Sami traze da idu il neko tjera?Ako neko tjera koje taj?Nista lose nemislim samo pitam,od svi sto su dosli ljetos jedino sa cim bi se ko moglo radit je Milosevic,Alic i Erik.
Brko iz druge galaksije!
Znaci nimalo stida nemas ..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Dvije od zadnje tri sezone jedva čekamo zimsku pauzu zbog katastrofe na terenu koju nam priređuju. Kad se sjetim Gabele sa onim ubleharom i još Gala nasjeda na provokacije onog seljačića pa dobi crveni. Nek' nam je Bog u pomoći u svemu što slijedi, nadam se pozitivnim za naš Klub.Riquelme1921 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:14tačno više čovjek ne zna šta da kaže, svi smo umorni i hvala Bogu pa će pauza..djeluje mi da se igra još godinu dana u kontinuitetu mi ne bi upisali pobjedu..
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Sami traze da idu....
01.01.2026 godinu po svemu sudeci hvala bogu dragome cemo samo ostati s jednim napadacem a to je Sulejma ;D
Na karic nabijem one sto su hvalili dijete grbavice,gubavca Jagnje ;D
eo vam jos jedan hint... Danga bi se mogao vratiti ;D
Evo Zakaric prizno da je bio blizu povratka ljetos al je na kraju odusto i produzio u Vardaru.
Brko iz druge galaksije!
A jesi opsjednut sa mnom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Cuj erik i alic igraci hahah. Prvi tamnija verzija karica sa boljom frizurom, a drugi verzija malića sa boljim udarcem. Ne zna se lik nasloniti na desnu nogu. Ako ga branis odma krenes trcat u lijevu stranu prije njega, veze sa zivotom nema. Ku.cine smo mi kad su nam erik alic karamarko i boljevic igraci
Najjaca stvar erik i prekidi, idiot 10 kornera i prekida ne moze da dobaci do 16 narednih 10 prebacuje igraliste.
Najjaca stvar erik i prekidi, idiot 10 kornera i prekida ne moze da dobaci do 16 narednih 10 prebacuje igraliste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.