Nisam to rekao. Ali da bi Guardiola bio smatran topklasom treba da se pokaze i negde van Barcelone. Ako uspe u tome, onda je do njega, a ne do igraca koje ima u Barci. A i svi top treneri su se dokazali u mimimum dve sredine.izzo je napisao/la:Ma jašta...ove 3 uzastopne titule su ništa, to se ne pikaMaGiCa je napisao/la:Guardiola je slavu stekao u jednom sistemu. Da bi nosio auru velikog strucnjaka, mora da se dokaze i drugde. Za njegove velike uspehe trio fantastico je najodgovorniji.Los_Blanos2 je napisao/la:A gdje je tu vrhunski strucnjak Pep Guardiola?
Znaci fali Iniesta samo i nista od Barce..wtf![]()
On samo u Barci donosi vodu igracima na treningu (kao što je Mourinho radio nekad) i prica viceve i anegdote.
Koji ce im qurac ikako, možemo i mi voditi Barcu...bolje da su angažovali kakvog forumskog strucnjaka odavde, on bi to bolje i jeftinije radio...samo bacimo loptu Messiu i companiji i primamo guzovace platu
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nije se ni Ferguson dokazivao na najvecem nivou osim u Man.Utd ali je gigant od trenera (necemo racunati one pocetke u Aberdeenu koji je poluamaterski klub)
On je sa tim Aberdeenom razbio Old Firm dominaciju u Skotskoj i uzeo KPK protiv Reala. To je ultramegagiga podvig i bila bi nepravda ne racunati ga u dostignuca jednog coveka.izzo je napisao/la:Nije se ni Ferguson dokazivao na najvecem nivou osim u Man.Utd ali je gigant od trenera (necemo racunati one pocetke u Aberdeenu koji je poluamaterski klub)
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Guardiola el falso humilde
[youtube][/youtube]
Guardiola el falso humilde
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ja ne gotivim ni Barcelonu a ni Real mozda malo vise Barcu ali jedva cekam tekmu sutra .
Sa pravom se moze reci finale prije finala i kad se sve sabere i oduzme ove dvije ekipe su trebale da budu u finalu ali jbg .Zakuhalo se pravo u predhodne dvije tekme bice tu nadmudrivanja izmedju Pepa i Murinja mislim i previse
Sa pravom se moze reci finale prije finala i kad se sve sabere i oduzme ove dvije ekipe su trebale da budu u finalu ali jbg .Zakuhalo se pravo u predhodne dvije tekme bice tu nadmudrivanja izmedju Pepa i Murinja mislim i previse
Osvojio bi i ja tri titule sa Messijem i ekipom, al' kako je bilo Mou kad je bio u Portu i opet je uzeo LP?!izzo je napisao/la:Ma jašta...ove 3 uzastopne titule su ništa, to se ne pikaMaGiCa je napisao/la:Guardiola je slavu stekao u jednom sistemu. Da bi nosio auru velikog strucnjaka, mora da se dokaze i drugde. Za njegove velike uspehe trio fantastico je najodgovorniji.Los_Blanos2 je napisao/la:A gdje je tu vrhunski strucnjak Pep Guardiola?
Znaci fali Iniesta samo i nista od Barce..wtf![]()
On samo u Barci donosi vodu igracima na treningu (kao što je Mourinho radio nekad) i prica viceve i anegdote.
Koji ce im qurac ikako, možemo i mi voditi Barcu...bolje da su angažovali kakvog forumskog strucnjaka odavde, on bi to bolje i jeftinije radio...samo bacimo loptu Messiu i companiji i primamo guzovace platu
Čelik Zenica 1945
- anonymousHD
- Kontakt:
Jedan video pred tekmu. Figo priča o polufinalu protiv Barce, 2002 godine.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- majestic24
- Kontakt:
Barceloni vazno da neizgubi,a Realu da neprimi gol. Cisto sumnjam da ce tu biti neke prevelike ofanzive.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Na Real Madrid TV bila fina emisija o pripremi Reala za ovu tekmu,tu se navodi da ce i Puyol i Iniesta startat veceras..
- anonymousHD
- Kontakt:
Gledao sam tu emisiju, ali ona je snimljena prije treninga Barcelone. Tek poslije se saznalo da Iniesta neće igrati, a mediji kako pišu Puyol će na levog beka, 99%. 
[youtube][/youtube]
Tako je zadnji put u LP bilo. Sjecam se ove tekme ko' da je jucer bila, vec u prvoj tekmi slavili smo prolaz. E veceras ce biti drugacije, imam neki predosjecaj da cemo ih dobiti, ali da ce to biti nekako labavo i da cemo se trebat dobro staviti tamo da ih prodjemo, prognoziram 1-0 ili 2-1.
I samo da jos napomenem da nismo primili gola u LP na Bernabeuu. A i tresem se ko' Banja Luka 65-te.
Tako je zadnji put u LP bilo. Sjecam se ove tekme ko' da je jucer bila, vec u prvoj tekmi slavili smo prolaz. E veceras ce biti drugacije, imam neki predosjecaj da cemo ih dobiti, ali da ce to biti nekako labavo i da cemo se trebat dobro staviti tamo da ih prodjemo, prognoziram 1-0 ili 2-1.
I samo da jos napomenem da nismo primili gola u LP na Bernabeuu. A i tresem se ko' Banja Luka 65-te.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- legenda reala
- Kontakt:
ma smiri se ba ,šta se imaš tresti koji đavo ,biće 0:0Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
a ove utakmice se sjećam i ja i gola Mecmanamana (majstorija),a u uzvratu majstorija našeg kralja
Konto sam da će se ponoviti 2002 ,ali ne može Schalke zamjeniti Leverkusen ,da je bilo sinoć 0:0,na Trafordu bi bilo 2:2 kao i 2002
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Blancos što obrisa post ,ja se ne sjećem da smo ga te godine dobili ,njih je tad Leverkusen izbacio ,a i LP se tad igrala po nekom drugačijem sistemu ,mi smo Bayern izbacili u četvrtfinalu ,a Barca Panathinaikos ,Leverkusen izbacio Liverpol ,pa Mančester ,i stao na Realu
Te sezone su njih Tristan i Barthez ,ništili
Te sezone su njih Tristan i Barthez ,ništili
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ako Casillas veceras ne primi gol, rekord Milana 1992/93.
Ajax (2-0)
Milán (2-0)
Auxerre (4-0)
Olympique de Lyon (3-0)
Tottenham (4-0)
Milan 1992/93
Olimpia de Liubliana (4-0)
Slovan (4-0)
Goteborg (4-0)
Oporto (1-0)
PSV Eindhoven (2-0)
# napomena bio je drugaciji sistem
http://www.marca.com/2011/04/26/futbol/ ... 44799.html
Ajax (2-0)
Milán (2-0)
Auxerre (4-0)
Olympique de Lyon (3-0)
Tottenham (4-0)
Milan 1992/93
Olimpia de Liubliana (4-0)
Slovan (4-0)
Goteborg (4-0)
Oporto (1-0)
PSV Eindhoven (2-0)
# napomena bio je drugaciji sistem
http://www.marca.com/2011/04/26/futbol/ ... 44799.html
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
siempreblancos
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Za napalit se malo
Za napalit se malo
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Imam neki filing da ćemo ih dobiti 2:0. 
Ljudi stavljaju na Youtube samo lose zapise o Wolfgangu Starku (ne kvaliteta snimke
) i o njegovim pogreskama, pa se pitam koliko je taj covjek sposoban suditi veceras a da pritom ne bude pristran Messiju kojeg ocigledno voli
- Nail for Real
- Kontakt:
Dzaba sto ga Stark voli kad Pepe ne moze ocima da ga smisli
. Samo da ne dosudi neki glupi penal ili zuti(za suspenziju) i ok. A bitno je i da linijske sudije odrade posao dobro
.
Barcelona ima problema, Barcelona vise nije tako samouvjerena ali je po meni i dalje favorit. Oni mogu da dodju u sansu sa dva dodira(mozemo i mi), veoma su opasni, Xavi-Messi odlican duo...Al' opet mi imamo Mourinha koji ce siguran sam zatvoriti Barcinu igru kao sto je to bilo u prethodne dvije utakmice. A i sama njegova pojava mnogo znaci. Odmah znam da nece biti euforije prije meca, da ce svi ginuti za loptu, itd.
Ja bih volio da Real dobije, ili barem da odigra remi bez golova. Ne zelim lijepu igru. Toga je bilo dosta
.
HALA MADRID!
Barcelona ima problema, Barcelona vise nije tako samouvjerena ali je po meni i dalje favorit. Oni mogu da dodju u sansu sa dva dodira(mozemo i mi), veoma su opasni, Xavi-Messi odlican duo...Al' opet mi imamo Mourinha koji ce siguran sam zatvoriti Barcinu igru kao sto je to bilo u prethodne dvije utakmice. A i sama njegova pojava mnogo znaci. Odmah znam da nece biti euforije prije meca, da ce svi ginuti za loptu, itd.
Ja bih volio da Real dobije, ili barem da odigra remi bez golova. Ne zelim lijepu igru. Toga je bilo dosta
HALA MADRID!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.