Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Brate Čola prekuco igricu

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- kraljttbvb
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:06Dok npr sjecam se zadnjeg Colinog koncerta u Zetri, nit je bilo drugog termina nit je nesto aman bila ludnica za kartama.

Je li mu ovo bio zadnji koncert u Sarajevu
Nema puno koncerata i sličnih događaja kod nas, pa raja iskoristi priliku da ode da malo uziva.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jbt 15 maraka kartakraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2025, 16:44napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:06Dok npr sjecam se zadnjeg Colinog koncerta u Zetri, nit je bilo drugog termina nit je nesto aman bila ludnica za kartama.
Je li mu ovo bio zadnji koncert u Sarajevu![]()
Nema puno koncerata i sličnih događaja kod nas, pa raja iskoristi priliku da ode da malo uziva.
Danas bi hladno bila 40+ KM.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- superFrankie
- Kontakt:
Ista ta karta, gotovo 20 godina kasnije je 25KM, tako da i nije neka razlika. Ako uzmemo sve faktore u obzir sad je i jeftinijaDamirT je napisao/la: ↑13 dec 2025, 17:24Jbt 15 maraka kartakraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2025, 16:44napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:06Dok npr sjecam se zadnjeg Colinog koncerta u Zetri, nit je bilo drugog termina nit je nesto aman bila ludnica za kartama.
Nema puno koncerata i sličnih događaja kod nas, pa raja iskoristi priliku da ode da malo uziva.![]()
Danas bi hladno bila 40+ KM.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vjeruj mi da sam isto pomislio.
U odnosu na plate prije 18 godina, a bio student, bas sam se tad isprsio
Ko danas 50-ak KM...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ne znam sta mi je vise iznenadjenjesuperFrankie je napisao/la: ↑13 dec 2025, 17:33Ista ta karta, gotovo 20 godina kasnije je 25KM, tako da i nije neka razlika. Ako uzmemo sve faktore u obzir sad je i jeftinijaDamirT je napisao/la: ↑13 dec 2025, 17:24Jbt 15 maraka kartakraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2025, 16:44
Nema puno koncerata i sličnih događaja kod nas, pa raja iskoristi priliku da ode da malo uziva.![]()
Danas bi hladno bila 40+ KM.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- napoleon72
- Kontakt:
Nije, zadnji je bio u novembru 2014. Izmedju je cak i Kosevo bilo 2010.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2025, 16:44napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:06Dok npr sjecam se zadnjeg Colinog koncerta u Zetri, nit je bilo drugog termina nit je nesto aman bila ludnica za kartama.
Moguce da se raja boji da ce Cola ubrzo u "nebesku kafanu", al sta je sa Prijovickom onda i njena 4 koncerta?
Doduse sto rece @L Train, sad je haman pa norma postalo ovo da parter vise nije parter nego 20% prostora, a ostatak su razne kategorije VIPa. Od dvorana napravili kafanu. Ono prije naguras 12-13 hiljada samo na parter, nabiju se ljudi ko sardine. Na Sasi Maticu tamo 2018te se nije moglo disat, ulazilo se sat i po u dvoranu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne bih nikad išao na koncert ako nisam u VIP-u. Ko nema za VIP-a nek i ne ide na koncert 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- kraljttbvb
- Kontakt:
Goretzka vrati profil babidzekibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 18:44Ne bih nikad išao na koncert ako nisam u VIP-u. Ko nema za VIP-a nek i ne ide na koncert![]()
A mora covjek postaviti stolice na parter,ipak je tu dosta starrije raje i starih gospodja,moraju malo noge odmoriti prije koncerta 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ja bio u Koprivnici nedavno na koncertu, bas sam razmisljao o tome kad sam kupovao kartu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- kraljttbvb
- Kontakt:
A tribine ?
Odes fino gore, pa cijeli koncert pregledas sjedeci.
Pepsi vanilla strawberry, kupio sam odmah 8, prejaka 
- bavariapivo
- Kontakt:
Fanta grape mi je fantazija,gdje ima to
- bavariapivo
- Kontakt:
Drži jedna Turska radnja u Salzburgu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mađari gospoda. Direktor centra za maloljetne vodio lanac prostitucije i bavio se trgovinom ljudima, odma 10-20-30 hiljada na ulice.
Bošnjaci tipkaju statuse po Facebooku i komentare po Klixu, te kukaju kako kod nas nema ovakvih protesta i jesu li bolji zeleni ili crveni.
Bošnjaci tipkaju statuse po Facebooku i komentare po Klixu, te kukaju kako kod nas nema ovakvih protesta i jesu li bolji zeleni ili crveni.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.