FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moramo se malo konsultovati u odbrani, golman mora bolji biti , i sad su nas bili pritisli, bandicu majke ti se najebem za ovo preko pustanje da se igra, zadovoljan mogu biti prvim poluvremenom, ali ako mislimo pobjediti njihov umor moramo iskoristiti i mi ne smijemo onako grijesiti.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
bordospartanac
- Kontakt:
Odigrali smo korektno, ali odbranu moramo utegnuti pogotovo Turda.
Da pokusamo jos koji dati ima prostora za gol, pa na zimskoj pauzi se odmoriti i razmisljati o nekim igracima iz odbrane sta cemo i kako cemo.
Sretno.
Da pokusamo jos koji dati ima prostora za gol, pa na zimskoj pauzi se odmoriti i razmisljati o nekim igracima iz odbrane sta cemo i kako cemo.
Sretno.
Ako on ovde neuzme 3 bobe moze on za split veceras posle utakmice njegove ublehe i price i demmahogija tigrovi voljno momenat vatra bla bla to nikog neinteresujeSilaMoc1946 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:24Cvitanoviću dobij ih večeras i halal ti bila demagogija na konferenciji do 12 večeras, gledat ću te ma koliko pričao![]()
Joj Ademe…. kakav sex od igraca
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- Maroon1946
- Kontakt:
Daj Gojkovica i Mamasa
-
bordobijeli
- Kontakt:
Koje ovaj sto se svadja s Renanom
??
Mi korektni, oni bolji realno do sada.
Meni je ovaj mali Ignatov baš slab i na derbiju bio i sad evo, mislim da nema potrebe sa dve u21 igraca igrati ovakve utakmice al eto
Odbrana puno poklanja lopte protivniku
Adem Ljajić
Meni je ovaj mali Ignatov baš slab i na derbiju bio i sad evo, mislim da nema potrebe sa dve u21 igraca igrati ovakve utakmice al eto
Odbrana puno poklanja lopte protivniku
Adem Ljajić
-
johntravolta123
- Kontakt:
Nas pomocni
Ovo ne valja
- AvannGardaa46
nije on iz splita, upala ti hehePitar6785 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:26Ako on ovde neuzme 3 bobe moze on za split veceras posle utakmice njegove ublehe i price i demmahogija tigrovi voljno momenat vatra bla bla to nikog neinteresujeSilaMoc1946 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:24Cvitanoviću dobij ih večeras i halal ti bila demagogija na konferenciji do 12 večeras, gledat ću te ma koliko pričao![]()
Piter6969
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Prvo zasto bi radi jedne utakmice dobio otkaz, u kojoj smo bolji od protivnika?Pitar6785 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:26Ako on ovde neuzme 3 bobe moze on za split veceras posle utakmice njegove ublehe i price i demmahogija tigrovi voljno momenat vatra bla bla to nikog neinteresujeSilaMoc1946 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:24Cvitanoviću dobij ih večeras i halal ti bila demagogija na konferenciji do 12 večeras, gledat ću te ma koliko pričao![]()
A drugo loji ce klinac u Splitu, tamo treba Štimac ići nakon ove utakmice (što je vrlo vjerovatno ako izgube)
Turda kriminalan, puno gresaka i ova sad kasni glavom sreca Reno je skide
Samo kod nas kapiten dobija zute kartone za prigovor sudiji
Smijesne faule svira njima, bukvalno ili ne postoje ili je faul za nas lik okrene njima, yebem ti pokoljenje ono. U najtezim mukama bio a ne mogao umrijet zajedno sa vickom i beusom.
Ljajic majstor
Samo kod nas kapiten dobija zute kartone za prigovor sudiji
Smijesne faule svira njima, bukvalno ili ne postoje ili je faul za nas lik okrene njima, yebem ti pokoljenje ono. U najtezim mukama bio a ne mogao umrijet zajedno sa vickom i beusom.
Ljajic majstor
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Samo unosimo nesigurnost bespotrebnim greskama u zadnjoj liniji,za sta ja mislim da je stvar nonsalancije i premekanog stajanja na lopti,a ne tehnickih greski zbog lose linije odbrane.
Cimirot kaki lagano ali sigurno s carinjenjem lopte.
Renan se fakat probudio,najjace ce biti kad sad ostane i eksplodira na proljece i to nam bude najvece pojacanje
Renan se fakat probudio,najjace ce biti kad sad ostane i eksplodira na proljece i to nam bude najvece pojacanje
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Nisi ti dobre glave. Nikako.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:26Ako on ovde neuzme 3 bobe moze on za split veceras posle utakmice njegove ublehe i price i demmahogija tigrovi voljno momenat vatra bla bla to nikog neinteresujeSilaMoc1946 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:24Cvitanoviću dobij ih večeras i halal ti bila demagogija na konferenciji do 12 večeras, gledat ću te ma koliko pričao![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Suđenje je tendeciozno. Izmislit će im crveni ili penal u nastavku. Šteta što nema Kyeremeha. Renan je konačno počeo igrati fudbal i zarađivati platu.
Nadam se da Cvitanovic ima hrabrost da krenemo u drugom jos jace napadacki ima ovdje prostora za jos koji gol vidi se da su bas umorni moramo ovo iskoristiti.
Maroodza se bas kocka sa onim driblanjem nadam se da nece neku jos glupost napraviti.
Maroodza se bas kocka sa onim driblanjem nadam se da nece neku jos glupost napraviti.
Zadnja izmjena: James1987, dana/u 14 dec 2025, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ma glupost je imati u odbrani igrače koji nisu sa prostora ex Yu. Tu je komunikacija na jako lošem nivou.
Ne bih ja još rizikovao sa Gojkovićem, neka ga spremi na maks poslije pauze, ivako opet eizikujes da nesto bude, a i nije ni spreman 100% da bi ga uvodio na ovakvoj tekmi.
Ja bi njeg istjero taman da da het trik, sigurno se drogiro pred derbi sa dupovcevom drogom, on od februara kad se organizam istrosi vraca na puzanjeTrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:29Samo unosimo nesigurnost bespotrebnim greskama u zadnjoj liniji,za sta ja mislim da je stvar nonsalancije i premekanog stajanja na lopti,a ne tehnickih greski zbog lose linije odbrane.
Renan se fakat probudio,najjace ce biti kad sad ostane i eksplodira na proljece i to nam bude najvece pojacanje![]()
-
Pitaristok
- Kontakt:
Htio je guliju dati drugi žuti100%, kod sudara glavama, marudza nas izvadi ono zadnje
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Uvijeknapravojstrani, VanDijk i 52 gosta.