Ako znas i ako cure informacije, reci nam sta je sve u ponudi tacno ili reci od koga cure informacije.
Zna li se zvanicno kada je Skupstina ili se nagadja datum iste?
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ako znas i ako cure informacije, reci nam sta je sve u ponudi tacno ili reci od koga cure informacije.
Ne treba im dozvoliti da ne prihvate. Mi smo vec psihicki i materijalno unisteni. Mozemo samo u totalnu dubiozu otici.
Jesam, sa svakim obavio razgovorNerminFatic je napisao/la: ↑14 dec 2025, 17:57Kako to znas? Pogodio za Denisa(naculii usi) pa sad se uzoholio i mislis da si uso u vugla 54 covjeka!? Mnogo je, zastavnice. Mnogo.
Znam dosta detalja o ponudi al ne zelim pisat.Ovo je samo zbog skupine ljudi koji sjede u skupstini i koja namece skupstini ideje da se ponuda ne treba prihvatit.Razlog je smijesan.Identican zahtjev je bio u ponudi Diglisica pa je prihvacen.Koji je to razlog da se ne prihvati identican od Mirvica?To samo potvrdjuje tezu da je rijec o licnim interesima i da se u cijeloj prici najmanje Zeljo gleda.
A sto Manijaci ne reagiju protiv tih koji imaju licne interese, ili ih i oni sami imaju….?1921boy je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:59Znam dosta detalja o ponudi al ne zelim pisat.Ovo je samo zbog skupine ljudi koji sjede u skupstini i koja namece skupstini ideje da se ponuda ne treba prihvatit.Razlog je smijesan.Identican zahtjev je bio u ponudi Diglisica pa je prihvacen.Koji je to razlog da se ne prihvati identican od Mirvica?To samo potvrdjuje tezu da je rijec o licnim interesima i da se u cijeloj prici najmanje Zeljo gleda.
Nema nagadjanja,u petak je skupstina,18h,plavi salon.
Ako ne prođe investitor odmoriti malo od praćenja, nije zdravo za nekoga od skoro 60 godina, da se nerviram svakog vikendaAlipasino je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:51Cuj 54 člana.Sta smo mi stranka neka.I njih 54 ako jedan bude vise za ili protiv Zeljo ga sipu tj mi navijaci.I da li mi navijaci ako nista protiv toga ne uradimo imamo pravo da se žalimo.Mozde ima neko rapa i ako fale 2-3 glasa kupi nekog od tih 54 i mi popusimo investitora.Kakve koristi sto će neko rec njihova imena kad njih libo tuki za Zelju a pogotovo za nas obicne smrtnike.Ja vec negledam par tekmi ali neznaci da sam presti volit Zelju.
Kakva crna skupština,ne lupaj.1921boy je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:59Znam dosta detalja o ponudi al ne zelim pisat.Ovo je samo zbog skupine ljudi koji sjede u skupstini i koja namece skupstini ideje da se ponuda ne treba prihvatit.Razlog je smijesan.Identican zahtjev je bio u ponudi Diglisica pa je prihvacen.Koji je to razlog da se ne prihvati identican od Mirvica?To samo potvrdjuje tezu da je rijec o licnim interesima i da se u cijeloj prici najmanje Zeljo gleda.
Sto ti ne reagujes i neki? Sto se sve ceka na grupu? Smijesna prica.sassari je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:13A sto Manijaci ne reagiju protiv tih koji imaju licne interese, ili ih i oni sami imaju….?1921boy je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:59Znam dosta detalja o ponudi al ne zelim pisat.Ovo je samo zbog skupine ljudi koji sjede u skupstini i koja namece skupstini ideje da se ponuda ne treba prihvatit.Razlog je smijesan.Identican zahtjev je bio u ponudi Diglisica pa je prihvacen.Koji je to razlog da se ne prihvati identican od Mirvica?To samo potvrdjuje tezu da je rijec o licnim interesima i da se u cijeloj prici najmanje Zeljo gleda.
Ja imam par drugova koju su u Skupstini, oni nemaju pojma da je Skupstina u petak i ne znaju sadrzaj ponude.1921boy je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:59Znam dosta detalja o ponudi al ne zelim pisat.Ovo je samo zbog skupine ljudi koji sjede u skupstini i koja namece skupstini ideje da se ponuda ne treba prihvatit.Razlog je smijesan.Identican zahtjev je bio u ponudi Diglisica pa je prihvacen.Koji je to razlog da se ne prihvati identican od Mirvica?To samo potvrdjuje tezu da je rijec o licnim interesima i da se u cijeloj prici najmanje Zeljo gleda.
Pablo11 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:31Sto ti ne reagujes i neki? Sto se sve ceka na grupu? Smijesna prica.sassari je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:13A sto Manijaci ne reagiju protiv tih koji imaju licne interese, ili ih i oni sami imaju….?1921boy je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:59
Znam dosta detalja o ponudi al ne zelim pisat.Ovo je samo zbog skupine ljudi koji sjede u skupstini i koja namece skupstini ideje da se ponuda ne treba prihvatit.Razlog je smijesan.Identican zahtjev je bio u ponudi Diglisica pa je prihvacen.Koji je to razlog da se ne prihvati identican od Mirvica?To samo potvrdjuje tezu da je rijec o licnim interesima i da se u cijeloj prici najmanje Zeljo gleda.
Zna se koji je stav grupe sto se tice investitora.
Samo glavni stadion zastiti, ostalo ako hoce nek nosi,rusi svakako nam nema pomoci. Svako ko bude protiv treba ‘naruziti’, jer ne zele dobro klubu i to je jedina istina.jointunija je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:30Kakva crna skupština,ne lupaj.1921boy je napisao/la: ↑14 dec 2025, 18:59Znam dosta detalja o ponudi al ne zelim pisat.Ovo je samo zbog skupine ljudi koji sjede u skupstini i koja namece skupstini ideje da se ponuda ne treba prihvatit.Razlog je smijesan.Identican zahtjev je bio u ponudi Diglisica pa je prihvacen.Koji je to razlog da se ne prihvati identican od Mirvica?To samo potvrdjuje tezu da je rijec o licnim interesima i da se u cijeloj prici najmanje Zeljo gleda.
Taj zahtjev ne bih ni ja prihvatio,riješit će se i to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.