Da i sve ce dobiti, mozda na kraju ako bude titula rijesena da puste radniku ako im bude trebalo. 36 sigurnih bodova oni tu imaju.
Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesi li živ bolan?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
bordobijeli
- Kontakt:
Željezničar solidan peti
.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Čestitke FK Sarajevo.Zrinjski poremetile dvije rane izmjene.Suđenje odlično i samo može biti još bolje.
Igračima i stručnom stožeru očigledno ove godine se igra samo K-Liga i mislima su od Hackena samo u tome.
Odigraš odličnu utakmicu Hacken i Rakow i onda od Posušja i Veleža i uz sav respekt prema Sarajevu ali nikad goreg zadnjih godina i naglasak na nespremnog izgubiš prvenstvo u tri kola kući.Fascinantno.
Čestitke u FK Borac na tituli.Nemojte zamjerit što će morati biti ipak pošteno.
Igračima i stručnom stožeru očigledno ove godine se igra samo K-Liga i mislima su od Hackena samo u tome.
Odigraš odličnu utakmicu Hacken i Rakow i onda od Posušja i Veleža i uz sav respekt prema Sarajevu ali nikad goreg zadnjih godina i naglasak na nespremnog izgubiš prvenstvo u tri kola kući.Fascinantno.
Čestitke u FK Borac na tituli.Nemojte zamjerit što će morati biti ipak pošteno.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- feniksptica
- Kontakt:
Zao mi Veleza sto ih preskocismo. Al mora se. Jbga

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Popij šta za smirenje ma pocrkajteeeeeee ....Orden43 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:57Ne dotice me uopste rezultat, da ste 5-0 pobjedili svejedno mi je, mene dotice to sto ste vi svjesni situacije u nasem fudbalu i savezu a zaboravite je nakon samo jedne pobjede...
Živim za dan kad će ovo vnogo od čovjeka otići iz ove lige. Jako jako mrska osoba. Egoista teški.
Melji ‘Rajevo
Melji ‘Rajevo
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ne javlja se normalan komšiluk, već ovaj što su mu favele u ŠpanijiKosevoZove je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:51Jel se ovo kone bgt javljaju?![]()
![]()
Koliko ste juce igrali?
Drzite se bolan svog kluba i da pobjedite sad slogu, oni se fks dotakli i skutora **** vas oni u pakas!![]()
Hajde ba i vi ste šutili dok ste bili kao u borbi za neku zamisljenu titulu...ismijavali ste i Velez i Sarajevo zajedno s ovim pristašama Kabirija i međugorske prcije...Sad ste vi kao svjesni situacije a niko drugi nije..Orden43 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:57Ne dotice me uopste rezultat, da ste 5-0 pobjedili svejedno mi je, mene dotice to sto ste vi svjesni situacije u nasem fudbalu i savezu a zaboravite je nakon samo jedne pobjede...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nerealno koliko ne znaju uzivati u pobjedi. Sami sebe citiraju sa ovim laznim profilima koji glume nase navijace.
Horor
Horor
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
Stavili im 5000 posjetu

- Varijantas8
- Kontakt:
Pa sta trebamo? Pobjede u ovoj ligi, pogotovo protiv "zna se kojih klubova" u zadnjih par godine imaju ogromnu tezinu, upravo jer znamo kakva je situacija u savezu.Orden43 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:57Ne dotice me uopste rezultat, da ste 5-0 pobjedili svejedno mi je, mene dotice to sto ste vi svjesni situacije u nasem fudbalu i savezu a zaboravite je nakon samo jedne pobjede...
Ako nas pitaš, neka ga.
Em ušlagirani populista, em fudbalska neznalica.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sve poslije Jakirovica je na silu,ni nalik na onaj Zrinjski s ovim seljackim trenerima i izbij nabij sto igraju 3 godine samo bez Corluke nego sa klocom Memijom i starijim Bilbijom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
U Portugalu...MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:03Ma ne javlja se normalan komšiluk, već ovaj što su mu favele u ŠpanijiKosevoZove je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:51Jel se ovo kone bgt javljaju?![]()
![]()
Koliko ste juce igrali?
Drzite se bolan svog kluba i da pobjedite sad slogu, oni se fks dotakli i skutora **** vas oni u pakas!![]()
![]()
Nemojte plakat onda kada vas borac pokrade na proljece
Crni Cerak 🐦⬛
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ovaj bolid prednjaci,tacno se primjecuje koliko pjeni i da pojede ono malo muda sto mu je ostalo nakon derbija.
Lik picajzle na mudima fasovo od muke.
Sad ce investicija,pa opet stabilizacija i eto njima titule,veoma brzo.
Ako ne ove sezone onda sigurno sezona 2038/39

„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Venom i 17 gostiju.