FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
obrijanopile
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno je da smo mi najbolja ekipa u ligi, ali mi imamo problem kada igramo sa "slabijim ekipama" tu gubimo bodove. Sad na pauzi napraviti male promijene, ne prevelike jer je ova ekipa kompaktna. Danas je igralo , ja mislim tri ili cetri igrača, koji su mladi od dvadeset godina. Toj djeci treba pružiti još više pažnje i povjerenja. Ljajic je klasa iznad svih igrača u ovoj ligi, Guli igra za tim, ako dodje neka ponud pošteno bi bilo da ga prodamo, Cimi će drugu polusezonu, dok se spremi, biti puno bolji, Ignjatov je odličan mladi igrač na zahtjevnom mjestu, a tek mu je 18 godina, Renan je dao dva gola u zadnje dvije utakmice, ali ja bih ga prodao i dove kvalitetnijeg špica od njega, poredio bih na bocnim pozicijama. Ali ne sumnjam da će ti sve biti suoer, uz Boziju pomic, i Mamice.
Evo i oni tebe selame!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Dva predivna vikenda
Bravo MOMCI
SARAJEVO zrinjski 1-1 prmiljen go u 93 minuti bili smo mnogo blize pobjedi nego oni nerjeseno, SMATRAM da je igrac Zrinjskig trebao dobit crveni karton namjerno zaustavljanje custog gola rukom
Radnik SARAJEVO 2-2 dosta katastrofalni gresaka 2 potencijalna penala i PO MENI CIST CRVENI KARTON (2gi zuti)
SARAJEVO sloga 1-0 zasluzena pobjeda plus promasen penal
Posusje SARAJEVO 0-3 sve receno pensl cist crveni zamene nije bio al zuti definitivno
SARAJEVO borac 1-0 fer smo pobjedili nismo ubjedljivo bili bolji ali jesmo bili bolji i zasluzeno pobjedili (imali su par sansi)
Rudar SARAJEVO 2-1 katastrofalan rezultat koji ide na obraz ss i sve ijednom igracu u rosteru FK SARAJEVA. Tok utakmice je bio pod kontrolim al oholost neprofesionalnost nas je kostala.
SARAJEVO uski breg 0-0 slaba igra bilo smo bolji ako se gleda kontrola utakmice i IMALI SMO JEDNU 100% sansu elezi mlinaric
velez SARAJEVO 0-0 bili smo bolji i mnogo blizi pobjedi nego velez nerjesenom rezultatu. I ako poredimo nakon 19 kola susrete i igre i sta se desavalo u vidu sudjenja u utakmicama izmedju 1-2-3-4 ekipe u tim utakmicama najvise je profitirao zrinjski ako uzmemo da su prosli u kupu da igraju evropu, posle toga smo mi JER mi smo ekipa koja se raspala nakon prvog kola i naglog odlaska ss 5 standardnih igraca povrijedili se promjenili 3 trenera i plus odigrali protiv naj jace ekipe zrinjskog 3 utakmice uz to da imamo jos jednu utakmicu i to kuci sanjima.
SARAJEVO zeljo 4-0 nema se sta tu pricat
Svinjski SARAJEVO 0-1 zasluzena pobjeda prem da smo vise zasluzili pobjedu na kosevu nego danas al ova varijanta je bolja jer smo ih porazili kao gosti i to bez navijaca nasih,
Odkad je mario doso
1 poraz 4 remija i 5 pobjeda
14 golova smo dali u 10 utakmica a primili 5
Osvoili 19 bodova
SARAJEVO zrinjski 1-1 prmiljen go u 93 minuti bili smo mnogo blize pobjedi nego oni nerjeseno, SMATRAM da je igrac Zrinjskig trebao dobit crveni karton namjerno zaustavljanje custog gola rukom
Radnik SARAJEVO 2-2 dosta katastrofalni gresaka 2 potencijalna penala i PO MENI CIST CRVENI KARTON (2gi zuti)
SARAJEVO sloga 1-0 zasluzena pobjeda plus promasen penal
Posusje SARAJEVO 0-3 sve receno pensl cist crveni zamene nije bio al zuti definitivno
SARAJEVO borac 1-0 fer smo pobjedili nismo ubjedljivo bili bolji ali jesmo bili bolji i zasluzeno pobjedili (imali su par sansi)
Rudar SARAJEVO 2-1 katastrofalan rezultat koji ide na obraz ss i sve ijednom igracu u rosteru FK SARAJEVA. Tok utakmice je bio pod kontrolim al oholost neprofesionalnost nas je kostala.
SARAJEVO uski breg 0-0 slaba igra bilo smo bolji ako se gleda kontrola utakmice i IMALI SMO JEDNU 100% sansu elezi mlinaric
velez SARAJEVO 0-0 bili smo bolji i mnogo blizi pobjedi nego velez nerjesenom rezultatu. I ako poredimo nakon 19 kola susrete i igre i sta se desavalo u vidu sudjenja u utakmicama izmedju 1-2-3-4 ekipe u tim utakmicama najvise je profitirao zrinjski ako uzmemo da su prosli u kupu da igraju evropu, posle toga smo mi JER mi smo ekipa koja se raspala nakon prvog kola i naglog odlaska ss 5 standardnih igraca povrijedili se promjenili 3 trenera i plus odigrali protiv naj jace ekipe zrinjskog 3 utakmice uz to da imamo jos jednu utakmicu i to kuci sanjima.
SARAJEVO zeljo 4-0 nema se sta tu pricat
Svinjski SARAJEVO 0-1 zasluzena pobjeda prem da smo vise zasluzili pobjedu na kosevu nego danas al ova varijanta je bolja jer smo ih porazili kao gosti i to bez navijaca nasih,
Odkad je mario doso
1 poraz 4 remija i 5 pobjeda
14 golova smo dali u 10 utakmica a primili 5
Osvoili 19 bodova
Zadnja 4 kola listica, velez, zeljana, zrinjski…. Nula primljenih golova

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pitaristok je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:58TURDA TURDA, RECI DARISU DA SE NE ZAJEBAJE....
TURDA, TURDA, JEB.O DARISA, MLINARIĆ SE ZAJEBAJE...
Brat bratu, jedno dvadeset puta se čulo da ga dozivaju s naše klupe
- BegovicRamiz
- Kontakt:
e sad su se dijelom oprali za ovaj prvi dio sezone i potvrdili bodove sa derbija
nicu neka nova imena i nema sigurnih sto nam moze donijeti samo dobro
Renan dade znakove zivota
Renato dobro nam dosao i lagano do februara
necu nista predlagati jer mislim da su tu sad pravi ljudi
pozdrav za bordo bracu odmorite se
vidimo se pred Radnik
vidimo se pred Radnik
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mali je usao kad smo igrali s 4 nazad onda je usao Gojkovic prešli smo s 5 nazad gdje Dizdarevic ving bek i to je treba vise uz liniju i da ide naprijed to su mu sugerissli a mali se uvlačio nazad i u sredinu. Mlad je 17 godina, dobro je završilo nije nesto puno kiksao.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:12Pitaristok je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:58TURDA TURDA, RECI DARISU DA SE NE ZAJEBAJE....
TURDA, TURDA, JEB.O DARISA, MLINARIĆ SE ZAJEBAJE...![]()
![]()
![]()
Brat bratu, jedno dvadeset puta se čulo da ga dozivaju s naše klupe![]()
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 14 dec 2025, 20:18, ukupno mijenjano 2 puta.
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Očekujem jedan od najzanimljivijih prelaznih rokova 
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jesi se ti ošišao, za ostalo ćemo lako...BegovicRamiz je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:15e sad su se dijelom oprali za ovaj prvi dio sezone i potvrdili bodove sa derbija
vidimo se pred Radnik
Joj sad ce svaki dan spekulacije i insajderske vijesti na forumu, ko nam sve dolazi ko odlazi 
Adem se zvao dobro se sjecam
- BegovicRamiz
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:17Jesi se ti ošišao, za ostalo ćemo lako...BegovicRamiz je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:15e sad su se dijelom oprali za ovaj prvi dio sezone i potvrdili bodove sa derbija
vidimo se pred Radnik![]()
jesam ne moze se durati
vjerovao sam momacki da mozemo al oprosteno im je sa ove dvije pobjede
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mislio sam na Turdu, a zadnje minute sam hodao ko "luda Bahra" po stanu čekajući kad će svirati kraj.bordobijeli je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:16Mali je usao kad smo igrali s 4 nazad onda je usao Gojkovic prešli smo s 5 nazad gdje Dizdarevic ving bek i to je treba vise uz liniju i da ide naprijed to su mu sugerissli a mali se uvlačio nazad i u sredinu. Mlad je 17 godina, dobro je završilo nije nesto puno kiksao.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:12Pitaristok je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:58TURDA TURDA, RECI DARISU DA SE NE ZAJEBAJE....
TURDA, TURDA, JEB.O DARISA, MLINARIĆ SE ZAJEBAJE...![]()
![]()
![]()
-
bordospartanac
- Kontakt:
Jasta je, zvao se Adem.

DARISEEEEEE
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dobro je braco kad imaš sta ošišati, ja samo brijem.BegovicRamiz je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:21MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:17Jesi se ti ošišao, za ostalo ćemo lako...BegovicRamiz je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:15e sad su se dijelom oprali za ovaj prvi dio sezone i potvrdili bodove sa derbija
vidimo se pred Radnik![]()
![]()
![]()
jesam ne moze se durati
vjerovao sam momacki da mozemo al oprosteno im je sa ove dvije pobjede
-
Pitaristok
- Kontakt:
A tebi znači ova baba na balkonu je.be sve što tut jašbiznad nje, sve pljuje i govori, fočak ne lupaj mi po glavi, puuMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:22Mislio sam na Turdu, a zadnje minute sam hodao ko "luda Bahra" po stanu čekajući kad će svirati kraj.bordobijeli je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:16Mali je usao kad smo igrali s 4 nazad onda je usao Gojkovic prešli smo s 5 nazad gdje Dizdarevic ving bek i to je treba vise uz liniju i da ide naprijed to su mu sugerissli a mali se uvlačio nazad i u sredinu. Mlad je 17 godina, dobro je završilo nije nesto puno kiksao.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:12
![]()
![]()
![]()
sad zovu sa klupe da se ja ne zajebajem
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Adeeemeeeeeeeeee 

Tek sad srce normalno radi.
Tek sad srce normalno radi.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ovo je bio dogovor, nama bodovi njima superkup 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Uvijeknapravojstrani, VanDijk i 50 gostiju.