Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Naravno da nije realno da Sarajevo zaostaje po 20+ bodova za prvim kao sto nije realno bilo ni zadnje 4 godine.Nismo bili za titule zbog neki svoji problema,promjena i gresaka ali ni za zaostatka vise od 5 bodova.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Doktor Adem za dvije tekme vrati uloženo 
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Najgore su ove slucajne pete.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
successminator
- Kontakt:
Tvoj klub je večeras odigrao odličnu utakmicu i zasluženo pobijedio favorita i aktuelnog prvaka naše države. Pored toga, Adem Ljajić je upisao jednu od najljepših asistencija u historiji Premijer lige BiH, velemajstorija.jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:32Zna li se sta moze li zeljeznicar bit treci ako dobiju ovu zaostalu ??
I na to sve, ti dođeš ovdje i odmah pišeš o Željezničaru…
Argentina je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:54Debilu, aj lagano u skokovima. Bavi se Zeljom.Vanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:50![]()
![]()
![]()
![]()
Ko mi kaze, lik ide po temama broji ko sta pise, koliko je napisao postova o Zelji, dolazi na temu Sarajeva ...
Davno sam ti rekao da ti forum shvatas isuvise ozbiljno i da neces dobro proci...
Sad si postao pajac, ljudi te namjerno handre da bi ti reagovao, ali ti si toliko uzivio da ne kontas nista...
No, za koga navijas nista me ne cudi...![]()
![]()
Pisem konkretno za ova dva kluba i ne samo za ovu sezonu nego sezonama unazad. Vi imate zbirno 150 bodova zaostatka za prvim u par sezona pa niste vrijedni pomena. Za toliki zaostatak, bar za njegov veci dio, ne mogu biti krive lakrdije.
ne da se štici da odbrani kršćanstvo.
iduću godinu nek zove joška u pomoć, dvi glave su pametnije od jedne
iduću godinu nek zove joška u pomoć, dvi glave su pametnije od jedne
-
jurisicduska
- Kontakt:
Hajd pusti to nego hoćete li biti top3 uprkos svemu kad dobijete ovu zaostalu ?
“Bit će teško i protiv Sloge. Imamo tri dana da se spremimo da osvojimo tri boda koja nam trebaju da završimo među prve tri ekipe. Pokušat ćemo to učiniti u srijedu”
Sudeći prema izjavi Guše vi ako dobijete treći ste. Jel i ti mislis da se zabrojao i da ne možete vise od petog mjesta ?
Drugim rijecima - tezak pacijentsuccessminator je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:56Tvoj klub je večeras odigrao odličnu utakmicu i zasluženo pobijedio favorita i aktuelnog prvaka naše države. Pored toga, Adem Ljajić je upisao jednu od najljepših asistencija u historiji Premijer lige BiH, velemajstorija.jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:32Zna li se sta moze li zeljeznicar bit treci ako dobiju ovu zaostalu ??
I na to sve, ti dođeš ovdje i odmah pišeš o Željezničaru…
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne ne.let3 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:03Drugim rijecima - tezak pacijentsuccessminator je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:56Tvoj klub je večeras odigrao odličnu utakmicu i zasluženo pobijedio favorita i aktuelnog prvaka naše države. Pored toga, Adem Ljajić je upisao jednu od najljepših asistencija u historiji Premijer lige BiH, velemajstorija.jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:32Zna li se sta moze li zeljeznicar bit treci ako dobiju ovu zaostalu ??
I na to sve, ti dođeš ovdje i odmah pišeš o Željezničaru…![]()
Ne mozemo selektivno.
20 vas mi je ovdje poslije derbija pisalo kako ćete vi biti treći kad ovo i kad ono.
Ja samo stojim iza svojih rijeci.
Još jednom u nizu sam pokazao da se za razliku od vas razumijem u fudbal. Pri tom nikad nikog uvrijedio nisam. A naravno da ću likovati kad sam vam sve ovo predvidio. Vas je problem samo sto se pravite pametniji nego sto jeste.
Ali sad kad dobijete zaostalu pa dođe investitor pa igraci pa trener pa ….
Nebitan faktor u bh fudbalu - kratki opis.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 dec 2025, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Oni misle mogu bodove lupati ko posjetujurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:03Hajd pusti to nego hoćete li biti top3 uprkos svemu kad dobijete ovu zaostalu ?
“Bit će teško i protiv Sloge. Imamo tri dana da se spremimo da osvojimo tri boda koja nam trebaju da završimo među prve tri ekipe. Pokušat ćemo to učiniti u srijedu”
Sudeći prema izjavi Guše vi ako dobijete treći ste. Jel i ti mislis da se zabrojao i da ne možete vise od petog mjesta ?
Izgleda urodilo plodom, protiv željkana i protiv zrinjskok.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:40Trazila se danas karta vise da se gleda Adem , trebao je fks traziti postotak kakav od karti, realno svi su dosli gledat doktora Adema
Kaeee najbolji potez u historiji lige![]()
![]()
Yebavali mu majku neki dan![]()
On izgleda bio upisao bodove Zrinjskom.jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:03Hajd pusti to nego hoćete li biti top3 uprkos svemu kad dobijete ovu zaostalu ?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
jel iko prihvatio onih 100 eura.jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:06Ne ne.let3 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:03Drugim rijecima - tezak pacijentsuccessminator je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:56
Tvoj klub je večeras odigrao odličnu utakmicu i zasluženo pobijedio favorita i aktuelnog prvaka naše države. Pored toga, Adem Ljajić je upisao jednu od najljepših asistencija u historiji Premijer lige BiH, velemajstorija.
I na to sve, ti dođeš ovdje i odmah pišeš o Željezničaru…![]()
Ne mozemo selektivno.
20 vas mi je ovdje poslije derbija pisalo kako ćete vi biti treći kad ovo i kad ono.
Još jednom u nizu sam pokazao da se za razliku od vas razumijem u fudbal. Pri tom nikad nikog uvrijedio nisam. A naravno da ću likovati kad sam vam sve ovo predvidio. Vas je problem samo sto se pravite pametniji nego sto jeste.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije a treba reci da sam im ponudio opkladu nakon sto su dobili derbi opet, jednom i na +8 sam im ponudio. Ali toliko su vjerovali u ekipu da nisu prihvatili.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:10jel iko prihvatio onih 100 eura.jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:06Ne ne.
Ne mozemo selektivno.
Kakva ekipa takvi navijaci - traljavo je to sve sto reko moj drug Amar. Thraljavo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 dec 2025, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Vorovus je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:29Borcu vise odgovara posteno nego Zrinjskom.Zaboljesutra je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:02Čestitke FK Sarajevo.Zrinjski poremetile dvije rane izmjene.Suđenje odlično i samo može biti još bolje.
Igračima i stručnom stožeru očigledno ove godine se igra samo K-Liga i mislima su od Hackena samo u tome.
Odigraš odličnu utakmicu Hacken i Rakow i onda od Posušja i Veleža i uz sav respekt prema Sarajevu ali nikad goreg zadnjih godina i naglasak na nespremnog izgubiš prvenstvo u tri kola kući.Fascinantno.
Čestitke u FK Borac na tituli.Nemojte zamjerit što će morati biti ipak pošteno.
Sudije su Borcu znale seljacki dodijeljivati neke faulove na centru terena, aute, kornere, sto je znalo imati i kontraefekat.
Zrinjskom je obicno kulturno svirana konkretna situacija koja rjesava utakmicu, kao sto je Bandic pokusao veceras sa penalom.
Vidi se otkad se poboljsalo sudjenje zadnjih par kola da ste od +2 dosli na -6.
Neka se nastavi ovaj trend i posteno sudjenje.
Sta je covjek probo provuc
Fakat Duska, Buje nije napravilo takav digitron koji moze sabrati koliko ti postova o Zelji napises...jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:11Nije a treba reci da sam im ponudio opkladu nakon sto su dobili derbi opet, jednom i na +8 sam im ponudio. Ali toliko su vjerovali u ekipu da nisu prihvatili.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:10jel iko prihvatio onih 100 eura.jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:06
Ne ne.
Ne mozemo selektivno.
Kakva ekipa takvi navijaci - traljavo je to sve sto reko moj drug Amar. Thraljavo.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pogresno pogledan igrac, penal za zrinjski.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:12Vorovus je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:29Borcu vise odgovara posteno nego Zrinjskom.Zaboljesutra je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:02Čestitke FK Sarajevo.Zrinjski poremetile dvije rane izmjene.Suđenje odlično i samo može biti još bolje.
Igračima i stručnom stožeru očigledno ove godine se igra samo K-Liga i mislima su od Hackena samo u tome.
Odigraš odličnu utakmicu Hacken i Rakow i onda od Posušja i Veleža i uz sav respekt prema Sarajevu ali nikad goreg zadnjih godina i naglasak na nespremnog izgubiš prvenstvo u tri kola kući.Fascinantno.
Čestitke u FK Borac na tituli.Nemojte zamjerit što će morati biti ipak pošteno.
Sudije su Borcu znale seljacki dodijeljivati neke faulove na centru terena, aute, kornere, sto je znalo imati i kontraefekat.
Zrinjskom je obicno kulturno svirana konkretna situacija koja rjesava utakmicu, kao sto je Bandic pokusao veceras sa penalom.
Vidi se otkad se poboljsalo sudjenje zadnjih par kola da ste od +2 dosli na -6.
Neka se nastavi ovaj trend i posteno sudjenje.![]()
![]()
Sta je covjek probo provuc
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

.png)