Sada ide najzanimljiviji dio sezone, insajderi kada krenu izlaziti o pojacanjima.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jest drago kad ovako klepis ove skutore napaljene. Fol izmisljaju likovi neke zabrane za navijače. Mater vam yebem sad branite. Prvo napaljenog Zeljkana prosli vikend i sad ove.
Steta sto je kraj polusezone. Taman smo malo uhvatili zalet. Ali yebat ga. Pripremiti ekipu za proljece sa par nuznih pojacanja u odbrani.
Steta sto je kraj polusezone. Taman smo malo uhvatili zalet. Ali yebat ga. Pripremiti ekipu za proljece sa par nuznih pojacanja u odbrani.
Sezona gotova, ajmo sad insajderi u napad, prve informacije očekujem sutra 
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako? Ne slazem se. Dobra trka prvo poluvrijeme i vodstvo. Drugo si im prepustio loptu sto je i logicno, ko to napada svinje u mostaru pri vodstvu od 1 0?
Guli u 92oj dribla trojicu preko citavog terena i osvaja aut.
Plače mi se kad se sjetim da iz tri utakmice, od kojih je jedna odigrana na Koševu, protiv Radnika, Rudara i Sloge imamo samo jedan bod.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Strucnjaci koji ni u pobjedi ne znaju uzivati.ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 dec 2025, 23:21Kako? Ne slazem se. Dobra trka prvo poluvrijeme i vodstvo. Drugo si im prepustio loptu sto je i logicno, ko to napada svinje u mostaru pri vodstvu od 1 0?
Guli u 92oj dribla trojicu preko citavog terena i osvaja aut.
Ne računa se, to smo znali od prije
Vamos Rajvosa!
Bravo, momci, bravo Cvitanoviću, zaslužio si da ostaneš do kraja sezone. Idemo po Kup i Superkup.
valja opet vodit zabiljeske ko najvise lupeta gluposti kroz pauzu pa ih cekat u februaru
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Nema ko razmisljati o promjeni trenera, njega je Mamic doveo i on ostaje, te ce zajedno sa Mamicem i dalje da radi, i nadogradjuje ekipu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 dec 2025, 22:28Sad kad uzmeš sve u obzir, nije to Cvitanović uopšte loše odradio otkad je preuzeo tim.
Bilo je loših partija, ali Boga mi i odličnih.
Rudar je sigurno najlošiji, i ne mogu nikako prežaliti da nismo 3 boda uzeli, sve smo u svojim “rukama” imali, i dalje me proganja promašaj Mujkića.
Široki je bio blijed, ali opet se trebalo pobjediti jer je Elezi nemoguće promašio.
Velež nije ni smrdio ni mirisao, isto važi i za meč protiv Sloge kad je Mujkić za pobjedu zabio.
Kup nemam šta komentarisati, nisam ni gledao, ali više-manje rutinski.
Meč protiv Posušja solidan.
A u kategoriju odličnih mečeva bi svrstao meč protiv Borca, kona, a i ovaj večerašnji( iako je realno gledajući lošiji meč nego ova dva prije nabrojana ).
Brutalno je da smo od Marijevog dolaska primili svega 5 golova, pri tome protiv Zrinjskog, Borca, kona i Veleža samo 1.
Sve u svemu, mislim da je ovih 11 mečeva bilo iznad očekivanja svih, pa i samog Cvitanovića.
Teško je reći da sam bio za njegov ostanak, ali realno gledajući ne znam da će iko razmišljat o promjeni trenera nakon što je razbio kone i još na to sve pobjedio Zrinjski pod bb nakon ne znam ni ja koliko vremena. U ligi mislim da ih nismo pobjedili na njihovom terenu od 2020. kad je bilo 2:3, pokojni Žižović vodio Zrinjski, kod nas bio Vinko.
Taj posljednji me moze osvojiti mektebsku ligu (suspendovali bi ga jer psuje Boga).
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Znači mektebska liga jača od naše lige
- DoktorXabaras
- Kontakt:
JOJ! JOJ! JOJ! BAŠ JE GLUPO BITI ULTRAS IZ MOSTARA!!!
Dobrodosao DZ
- napoleon72
- Kontakt:
Ta Mirzina nije bila pod Bijelim Brijegom, igralo se na zamjenskom stadionu. Zadnja pod BB je 2:3 sa Vinkom 2020., kad je Hebib proslavio gol za 2:3 urlajuci u kameru ko Maradona protiv Grcke 1994.Vanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 22:38Pod Mirzom, cini mi se ne pod Vinkom...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 dec 2025, 22:28Sad kad uzmeš sve u obzir, nije to Cvitanović uopšte loše odradio otkad je preuzeo tim.
Bilo je loših partija, ali Boga mi i odličnih.
Rudar je sigurno najlošiji, i ne mogu nikako prežaliti da nismo 3 boda uzeli, sve smo u svojim “rukama” imali, i dalje me proganja promašaj Mujkića.
Široki je bio blijed, ali opet se trebalo pobjediti jer je Elezi nemoguće promašio.
Velež nije ni smrdio ni mirisao, isto važi i za meč protiv Sloge kad je Mujkić za pobjedu zabio.
Kup nemam šta komentarisati, nisam ni gledao, ali više-manje rutinski.
Meč protiv Posušja solidan.
A u kategoriju odličnih mečeva bi svrstao meč protiv Borca, kona, a i ovaj večerašnji( iako je realno gledajući lošiji meč nego ova dva prije nabrojana ).
Brutalno je da smo od Marijevog dolaska primili svega 5 golova, pri tome protiv Zrinjskog, Borca, kona i Veleža samo 1.
Sve u svemu, mislim da je ovih 11 mečeva bilo iznad očekivanja svih, pa i samog Cvitanovića.
Teško je reći da sam bio za njegov ostanak, ali realno gledajući ne znam da će iko razmišljat o promjeni trenera nakon što je razbio kone i još na to sve pobjedio Zrinjski pod bb nakon ne znam ni ja koliko vremena. U ligi mislim da ih nismo pobjedili na njihovom terenu od 2020. kad je bilo 2:3, pokojni Žižović vodio Zrinjski, kod nas bio Vinko.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trenutno korisnika/ca: Uvijeknapravojstrani, VanDijk i 44 gosta.

.png)