Sve je lako raditi kad je preko tudjih ledja. Sad je preko ledja Kluba, sutra preko Kluba i Investitora. Na dobro da izadjeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:19
Sine to je investitoru ko nama pola marke , suti ne brukaj se
Palit ce se bili kokuzi ili milioneri, isti racku
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
NekoSaDaleka
- Kontakt:
Gdje je puno baba tu se samo prdi a nista neradi.Ko bude ceko ispred i sazna se da se glasalo protiv i ko je bio protiv sta onda.Eto ko bice lakse bolje.Eto ko njih zalibo tuki za Zeljom.Previse upletenih placenih i koji gledaju samo sebe.Tu nema uspjeha.Otvorite malo oci.
Borba za opstanak. Kljuc u bravu
Ja nisam nigdje vidio da je potvrđen termin skupštine. Da li nagađamo da je u petak u 18h ili je neko dobio tačnu informaciju od nekoga iz Skupštine?NekoSaDaleka je napisao/la: ↑15 dec 2025, 00:50i ja sam za to ispred plavog salona u petak 18h barem po dosadašnjim informacijama
- mamonelafo
- Kontakt:
Upravu si, lakše je ostat kući i pustit da ise sve svojim tokom, ko i do sad. Što bi nešto pokušali, kad možemo da ne pokušamo. Ništa se neće promijeniti, niti bi djelovalo na glasanje ljudi kada bi ispred bilo hiljadu ljudi.........Alipasino je napisao/la: ↑15 dec 2025, 06:29Gdje je puno baba tu se samo prdi a nista neradi.Ko bude ceko ispred i sazna se da se glasalo protiv i ko je bio protiv sta onda.Eto ko bice lakse bolje.Eto ko njih zalibo tuki za Zeljom.Previse upletenih placenih i koji gledaju samo sebe.Tu nema uspjeha.Otvorite malo oci.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Treba obratiti pažnju na član 36. Stauta kluba, u kojem se navodi da je za donošenje običnih odluka dovoljna većina od prisutnih članova ( kvorum je 27), ali da je za sve odluke o prodaji imovine i ostalim bitnim odlukama potrebna 2/3 većina od svih članova. Tako da je bitno da na skupštini budu svi članovi
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nadam se da će u izostanku Karamarka priliku dobiti Osmanović, imam osjećaj da bi mogao dati ruke.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Potrebna su 36/54 glasa da uđe u klub.Hrasno15 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:07Treba obratiti pažnju na član 36. Stauta kluba, u kojem se navodi da je za donošenje običnih odluka dovoljna većina od prisutnih članova ( kvorum je 27), ali da je za sve odluke o prodaji imovine i ostalim bitnim odlukama potrebna 2/3 većina od svih članova. Tako da je bitno da na skupštini budu svi članovi
Svakako se treba okupit nas barem pedesetak i na miran način izraziti podršku i izvršit pritisak na skupštinu.
-
AhmedNurudin
- Kontakt:
MuftićRiquelme1921 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:44Nadam se da će u izostanku Karamarka priliku dobiti Osmanović, imam osjećaj da bi mogao dati ruke.
Odinaka Šukilović Osmanović Alić
Eric Lagumdžija
Milošević
Peixoto Cvetanoski
Jaganjac
Očekujem ovako nešto, Boljević ili Vini jedina dilema. Mislim da nema nekog prostora u zadnjoj utakmici za neke promjene, eventualno Gojak da dobije priliku.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Samo neka se nešto izdobri i promjeni i na bolje aBd!Arma00 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:46Pojedinci ovde pišu samo da bi pisali nešto.
Prvo, postoji radna grupa koja rješava ta pitanja sa investitorom i ta ponuda je predstavljena skupštini zajedno sa njima, dakle urađene su i korekcije ako ih je bilo. Investitor ili strateški partner bi se pitao za sve što je i logično, a skupština ili udruženje građana za ime i grb, i imovinu (da se ne može ništa prodat bez njihove dozvole).
Dakle, sve je jasno kao dan, e sad treba čekat skupštinu naredne sedmice, u kojoj će 95% ovo biti prihvaćeno
Ovo ovako se više ne može trpiti!
Volim te Željo!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- mamonelafo
- Kontakt:
Nadam se da nije istina ovo za Nedima Jusufbegovića što piše meridian. Isto tako se nadam da ce makar neko imati mozga u uo da to spriječi. Ako se ovo desi ne sprijeci se, tetke im treba...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
-
enterofuryl
- Kontakt:
Svi ste insajderi a dva lika vam bace kost da je skupstina u petak i svi povjerujete
-
AhmedNurudin
- Kontakt:
I ja sam se pitao kakva je ovo vijest od jutros na portalima. Dotični ne može biti koordinator ni farme pilića u vrapčićima a ne sportskog segmenta najvećeg Kluba u državi. A također nikada nije obavljao ni sličnu funkciju. Stvarno se nadam da je neka lažna vijest.mamonelafo je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:17Nadam se da nije istina ovo za Nedima Jusufbegovića što piše meridian. Isto tako se nadam da ce makar neko imati mozga u uo da to spriječi. Ako se ovo desi ne sprijeci se, tetke im treba...
Sta konkretno ocekujes od ljudi koji su doveli trenera iz federalne lige i dali mu ugovor na 2+1 godinu ?mamonelafo je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:17Nadam se da nije istina ovo za Nedima Jusufbegovića što piše meridian. Isto tako se nadam da ce makar neko imati mozga u uo da to spriječi. Ako se ovo desi ne sprijeci se, tetke im treba...
Da dovedu nekog ozbiljnog trenera ? necemo se zajebavati sad
Njihov nivo poimanja fudbala i jest da dovedu likove poput Adzema ili Jusufbegovica.
Protiv takvih diletanata se treba boriti, prije svega. Pa tek onda pricati o trenerima, taktici, transferima, igracima na terenu itd.
Fazon je sto se konkretno mora sta poduzeti ako neko konta biti ispred salona, tu ti odmah dolazi policija, a po pisanju jedino moze biti fizicki sukob.
Fk Željezničar.
Ako Sanin Mirvic postane gazda Zeljeznicara…
Koliko kosta Zeljo?
Mario Ivankovic prvi kandidat za klupu Zelje?
Zeljo je Ademu Ljajicu nudio 250.000 eura i stan u Bosmalu ali se nisu dogovorili…
Ko placa brojna pojacanja Zeljeznicaru?
Samo nekoliko clanka autora Mirsada Cvike koji najavljuje Jusufbegovica,jos spominje da ce doc ako Mirvic dodje.
Koliko kosta Zeljo?
Zeljo je Ademu Ljajicu nudio 250.000 eura i stan u Bosmalu ali se nisu dogovorili…
Samo nekoliko clanka autora Mirsada Cvike koji najavljuje Jusufbegovica,jos spominje da ce doc ako Mirvic dodje.
Brko iz druge galaksije!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Naš najveći poraz je ako Salčin u klubu preživi ovu zimu. Yebo li vam on majke svima skupa sa badžom.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ljudi, nagadjamo li nagadjamo.1921boy je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:51Ako Sanin Mirvic postane gazda Zeljeznicara…
Koliko kosta Zeljo?
Jedan je samo čovjek vidio ponudu od Sanjina Mirvica. Pismo namjere članovi skupštine. Znaci ne da se ništa ne zna, te svako nagadjanje je bespotrebno.
Jedino sto možeš reci da ako se sve moguće kockice poslože, njih 20, da će u klubu sa značajnom funkcijom biti Nijaz Brkovic, da li kao predsjednik ili kao direktor. Sportski direktor, trener, stručni stab, igrači, uprava kluba pa i ko će biti novi članovi skupštine (jedan od uslova za ulazak u koub je da bude samo 6 članova skupštine ako udje gospodin Mirvic).
Oko 2 tacke će se voditi bas teški pregovori sa Mirvicem. Vidjecemo ko će i koliko pomalo popustiti…
Ne nagadjajte, ne izmišljajte bezveze.
Ako nisi skonto ja sam upravo demantovo autora clanka Cviku jer je on najavio da dolazi Jusufbegovic,ako Mirvic udje u klub,tako pise u clanku.Cwirek je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:58Ljudi, nagadjamo li nagadjamo.
Jedan je samo čovjek vidio ponudu od Sanjina Mirvica. Pismo namjere članovi skupštine. Znaci ne da se ništa ne zna, te svako nagadjanje je bespotrebno.
Jedino sto možeš reci da ako se sve moguće kockice poslože, njih 20, da će u klubu sa značajnom funkcijom biti Nijaz Brkovic, da li kao predsjednik ili kao direktor. Sportski direktor, trener, stručni stab, igrači, uprava kluba pa i ko će biti novi članovi skupštine (jedan od uslova za ulazak u koub je da bude samo 6 članova skupštine ako udje gospodin Mirvic).
Oko 2 tacke će se voditi bas teški pregovori sa Mirvicem. Vidjecemo ko će i koliko pomalo popustiti…
Ne nagadjajte, ne izmišljajte bezveze.
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: Albas1921, BarbareZeljin i 30 gostiju.