ti svaki mjesec drugi grad/selo pišeš, kako ti se samo da
Čak i da sam iz Orahovice bio bih ponosan na to malo selo odakle dolazi i veliki Amar Dedić. Ali šta ti znaš o identitetu i društvu.
ti svaki mjesec drugi grad/selo pišeš, kako ti se samo da
Jednostavno njima Grbavica mala, a vama i 1/3 dovoljna. Jel imas jos pitanja?NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:56Nisi mi odgovorio na pitanje.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:46Nit ste im blizu u posjeti a nit ste klub za ligu evrope, a grad je bgmi plav![]()

Nije im mala kad je ne napune bez juga. Nego, ne pričam o tom pitanju, nego prvom pitanju. Dakle, čemu proširivanje stadiona za navijače Zrinjskog kojih skoro pa i nema? Vidiš kako fino svi stanete na jednu tribinu i oni sa stajanja i oni sa sjedenja . Ponavljam, kad stanu rezultati to će otprilike izgledati kao u Gabeli, s bitnim razlikom da oni imaju jednu tribinu i svi stanu na nju bez guranja.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:58Jednostavno njima Grbavica mala, a vama i 1/3 dovoljna. Jel imas jos pitanja?NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:56Nisi mi odgovorio na pitanje.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:46Nit ste im blizu u posjeti a nit ste klub za ligu evrope, a grad je bgmi plav![]()
Uglavnom je neko selo, i znam da ste vi takvi iz suprotnog tabora ubjedljivo najglasniji opcenito u botovanju a evo i u tome ciji je grad. Sto vam je krivo sto ste provaljeni?ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:57ti svaki mjesec drugi grad/selo pišeš, kako ti se samo da![]()
Čak i da sam iz Orahovice bio bih ponosan na to malo selo odakle dolazi i veliki Amar Dedić. Ali šta ti znaš o identitetu i društvu.
A na to pitanje, ja se izvinjavam na propustu.NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:01Nije im mala kad je ne napune bez juga. Nego, ne pričam o tom pitanju, nego prvom pitanju. Dakle, čemu proširivanje stadiona za navijače Zrinjskog kojih skoro pa i nema? Vidiš kako fino svi stanete na jednu tribinu i oni sa stajanja i oni sa sjedenja . Ponavljam, kad stanu rezultati to će otprilike izgledati kao u Gabeli, s bitnim razlikom da oni imaju jednu tribinu i svi stanu na nju bez guranja.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:58Jednostavno njima Grbavica mala, a vama i 1/3 dovoljna. Jel imas jos pitanja?![]()
HahhaahhahahaahhaaLondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:06A na to pitanje, ja se izvinjavam na propustu.NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:01Nije im mala kad je ne napune bez juga. Nego, ne pričam o tom pitanju, nego prvom pitanju. Dakle, čemu proširivanje stadiona za navijače Zrinjskog kojih skoro pa i nema? Vidiš kako fino svi stanete na jednu tribinu i oni sa stajanja i oni sa sjedenja . Ponavljam, kad stanu rezultati to će otprilike izgledati kao u Gabeli, s bitnim razlikom da oni imaju jednu tribinu i svi stanu na nju bez guranja.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:58
Jednostavno njima Grbavica mala, a vama i 1/3 dovoljna. Jel imas jos pitanja?![]()
Za koju sezonu dok vi prvi put se plasirate u KL mi cemo morat negdje ugostit narod sto dode gledat LP.
Jesi zadovoljan?
Imam koliko hoces, kazu da mi ovaj najbolji:NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:10HahhaahhahahaahhaaLondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:06A na to pitanje, ja se izvinjavam na propustu.NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:01
Nije im mala kad je ne napune bez juga. Nego, ne pričam o tom pitanju, nego prvom pitanju. Dakle, čemu proširivanje stadiona za navijače Zrinjskog kojih skoro pa i nema? Vidiš kako fino svi stanete na jednu tribinu i oni sa stajanja i oni sa sjedenja . Ponavljam, kad stanu rezultati to će otprilike izgledati kao u Gabeli, s bitnim razlikom da oni imaju jednu tribinu i svi stanu na nju bez guranja.![]()
Za koju sezonu dok vi prvi put se plasirate u KL mi cemo morat negdje ugostit narod sto dode gledat LP.
Jesi zadovoljan?
Dobar, dobar. Imaš još neki?![]()
Iskreno se nadam da je sve što si napisao neka šala. Neko ko je 16+ ne može ovako razmišljati niti pisati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:05Uglavnom je neko selo, i znam da ste vi takvi iz suprotnog tabora ubjedljivo najglasniji opcenito u botovanju a evo i u tome ciji je grad. Sto vam je krivo sto ste provaljeni?ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:57ti svaki mjesec drugi grad/selo pišeš, kako ti se samo da![]()
Čak i da sam iz Orahovice bio bih ponosan na to malo selo odakle dolazi i veliki Amar Dedić. Ali šta ti znaš o identitetu i društvu.![]()
Cuj ono kao zna ciji je grad, isto ko djipke nedavno kad je pisao da on placa obnovu juga iz svog sela pored Kalesije![]()
Nesretnici 1946
Mada*LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:22Imam koliko hoces, kazu da mi ovaj najbolji:NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:10HahhaahhahahaahhaaLondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:06
A na to pitanje, ja se izvinjavam na propustu.
Jesi zadovoljan?
Dobar, dobar. Imaš još neki?![]()
Ma da je meni iskreno bolji ovaj prvi gdje igrate KL
Nije sala. Klasican primjer vucicevog sendvicara koji Sarajevo nikada nije vidio niti ce vidjeti. Prekodrinski cetnicki isprdakErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:36Iskreno se nadam da je sve što si napisao neka šala. Neko ko je 16+ ne može ovako razmišljati niti pisati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:05Uglavnom je neko selo, i znam da ste vi takvi iz suprotnog tabora ubjedljivo najglasniji opcenito u botovanju a evo i u tome ciji je grad. Sto vam je krivo sto ste provaljeni?ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:57
ti svaki mjesec drugi grad/selo pišeš, kako ti se samo da![]()
Čak i da sam iz Orahovice bio bih ponosan na to malo selo odakle dolazi i veliki Amar Dedić. Ali šta ti znaš o identitetu i društvu.![]()
Cuj ono kao zna ciji je grad, isto ko djipke nedavno kad je pisao da on placa obnovu juga iz svog sela pored Kalesije![]()
Nesretnici 1946
U Europi ste redom izbacivani od Celtica,BATE Borisova,Dinamo Bresta,Milsamia,Torpeda,Spartak Trnave,Craiovie. (U posljednjih 5 godina)Herson je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:36Zato što Željo nema navijača ni da popuni Grbavicu. Zamisli, kako bi se tek blamirali na Koševu. Ali, to nije tema.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:31Ni nama nije jasno zasto grad Sa ne bi gradski stadion dao Zeljeznicaru i onako je grad plavi sto se tice navijaca vi komotno mozete igrati i na bentbaši
Ako je zrinski ekipa za KL, onda je Sarajevo minimum za Ligu Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Dilajla1946, Marsiano, roccosiffredi, Taree, Vanja8 i 21 gost.