Kramar umjesto TrakeErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:53Cmiljanić Melunović
Ziljkić Mehmedović Mustedanagić
Palić Šećerović
Letić Trako Resić
Kanurić
Harba umjesto Cmiljanica
Simeunovic umjesto Ziljkica
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kramar umjesto TrakeErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:53Cmiljanić Melunović
Palić Šećerović
Letić Trako Resić
Kanurić
Nema mjesta za Rashida?napoleon72 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 18:42Kramar umjesto TrakeErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:53Cmiljanić Melunović
Palić Šećerović
Letić Trako Resić
Kanurić
Harba umjesto Cmiljanica
A Denis Čomor?Maroon1946 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 19:19Nema mjesta za Rashida?napoleon72 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 18:42Kramar umjesto TrakeErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:53
Cmiljanić Melunović
Palić Šećerović
Letić Trako Resić
Kanurić
Harba umjesto Cmiljanica
Simeunovic umjesto Ziljkica![]()
A travancicAmco46 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 19:34A Denis Čomor?Maroon1946 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 19:19Nema mjesta za Rashida?napoleon72 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 18:42
Kramar umjesto Trake
Harba umjesto Cmiljanica
Simeunovic umjesto Ziljkica![]()
Nikada nikome nisam ništa opsovao, a razlika od 14 bodova možda ne bi postojala da nas u samom početku nisu krali, a Bogami i da smo odmah našli nekoga k'o Mario, a ne kao Husref. Meni je drago jer se vidi da ova ekipa ima snage, a još više mi je drago da se promovišu mladi igrači iz nase akademije. Bice ovo, uz Boziju pomoć još puno bolje...moreno123 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 07:17E cuj najbolja ekipa u ligi sa 14 bodova bodova manje od prvog. Sad su najbolja ekipa a prije 15 dana su im se majke psovale, nigdje iz jedne u druge krajnosti nego kod nas.obrijanopile je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:07Realno je da smo mi najbolja ekipa u ligi, ali mi imamo problem kada igramo sa "slabijim ekipama" tu gubimo bodove. Sad na pauzi napraviti male promijene, ne prevelike jer je ova ekipa kompaktna. Danas je igralo , ja mislim tri ili cetri igrača, koji su mladi od dvadeset godina. Toj djeci treba pružiti još više pažnje i povjerenja. Ljajic je klasa iznad svih igrača u ovoj ligi, Guli igra za tim, ako dodje neka ponud pošteno bi bilo da ga prodamo, Cimi će drugu polusezonu, dok se spremi, biti puno bolji, Ignjatov je odličan mladi igrač na zahtjevnom mjestu, a tek mu je 18 godina, Renan je dao dva gola u zadnje dvije utakmice, ali ja bih ga prodao i dove kvalitetnijeg špica od njega, poredio bih na bocnim pozicijama. Ali ne sumnjam da će ti sve biti suoer, uz Boziju pomic, i Mamice.
Hvala i sretno mu ...
ovo moje je osim melunovića sve novije, za starije bi se mogla knjiga napisatinapoleon72 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 18:42Kramar umjesto TrakeErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:53Cmiljanić Melunović
Palić Šećerović
Letić Trako Resić
Kanurić
Harba umjesto Cmiljanica
On i Sale se nisu nikako mogli vratiti nakon onih povreda, odličan bio na početku, nakon povrede ispadao ko iz voza, ipak mi je postao baš drag igrač, mislio sam da ćemo uzeti na njemu nekih para.
Bilo je ponuda pred Evropu ali eto...Sretno Filipe majstore
Pa samo onaj gol Atalanti je dovoljno da bude izostavljen sa tog spiska najgorih 11.
Neće mladi igrač doći, ako mu ne možeš obećat minute. Mi drugi dio igramo sa Marudžom, Renatom i Riletom. Zamjene će im biti Mujkić, Bralić kojeg si zaboravio i Turda.
Ja Bgte, ima Bralic. To sam zaboravio.
Ti mislis da braca Mamic nece dovesti sad nikoga, nema sanse da nece.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:03Ne treba nam niti jedan novi igrač, bolje je izostanke pokrivati mladim igračim iz akademije nego plačati nekog da sjedi na klupi.
Juladžija, Paskalev, Turda, Đorđević, Rockov, Nurković, Hamzić, Butić, Ristić svi oni zajedno sa Jovićem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.