A gdje su stepenice na zapadu na koje stane između 500 i 8000 ljudi ?luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:44Dodajte od mene još 500, halalolsun.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 18:29Pisi 9000 na nas.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:58Ispravka krivog navoda, kad je riječ o procentima uvije se piše 70>30., a ovoj šaćicihuligana evo 100% stadiona i opet je neko izgleda zaboravio ugasiti svjetlo..cccc..dino,dino.
3800![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
sakahuligana
- Kontakt:
Pa jel moguce ovosakahuligana je napisao/la: ↑15 dec 2025, 22:00Normalno da ne govori to nego da se pojedinac lize grobarima i kao sto vi to volite da nazovete kad smo mi u pitanju cetnicima al mene je to sramota uraditi i nazvat nekog iz mog grada , drzave cetnikom , a gubili smo clanove familije od iste ruke tih cetnika , al nema veze samo vi pitari to mozete jer ste vala i gori od tih cetnika i ko god nema srama da zove nekog iz svog grada cetnikom dabogda mu pomrlo sve u familiji
ko god nema srama da zove nekog iz svog grada cetnikom dabogda mu pomrlo sve u familiji
vi pitari to mozete jer ste vala i gori od tih cetnika
-
successminator
- Kontakt:
Svega je bilo na ovoj temi, ali ovo je poseban nivo.
Najglasniji ovi upitnog IQ. Ovi pametniji šute, svjesni u kakvim su govvnima.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
PajoZdjelar
- Kontakt:
Glupa ti je priča haveru i s' jedne i s' druge strane ima idiota raznoraznih.sakahuligana je napisao/la: ↑15 dec 2025, 22:00Normalno da ne govori to nego da se pojedinac lize grobarima i kao sto vi to volite da nazovete kad smo mi u pitanju cetnicima al mene je to sramota uraditi i nazvat nekog iz mog grada , drzave cetnikom , a gubili smo clanove familije od iste ruke tih cetnika , al nema veze samo vi pitari to mozete jer ste vala i gori od tih cetnika i ko god nema srama da zove nekog iz svog grada cetnikom dabogda mu pomrlo sve u familiji
Navijačka poznanstva su normalna stvar i prozivanja, "četnici" "ustaše" samo pokazuju da je u Sarajevu jako malo navijača ostalo i da u obje grupe (čast izuzecima naravno) ima svakakvih budala. A što se ostalog tiče, forum nije mjesto za ovakve rečenice, a nadam se da ti osobno ne misliš ovako (barem se nadam) nego jednostavno ne znaš se verbalno izraziti pa onda kroz psovke i uvrede to pokušavaš sakriti.
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)
(It's Just Older, Balder and Fatter)
Ljudi nisu nikako zaspali od prosle nedelje. Ne treba im zamjeriti 
- LondonBlues
- Kontakt:
Stvarno, kako mu je Adem ostavio petom, to se ne vidja ni u vecim ligama cesto.Svaka cast na asistenciji. A **** ga, to je sport. Prosle godine je Zeljo izbio titulu Borcu, a Zrinja je osvojio. Mozete se i u tome sad natjecati, ko nam je vise puta izbio titulu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:43Kako Adem i Renan izbise titulu malom klubu koji igra na otetom stadionu![]()
![]()
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Najbolje što više i ne kriju da se raduju Brkoviću jer je majstor za zakulisne radnje, krađe i prevare. To mi je od ovog svega najbolje. Ljudi otvoreno hoce jednog od najvecih mesetara ove lige u klubu ali ne zato jer ima sportsko znanje nego jer zna kako prevarit.
Vodite vas sopstveni klub direktno u nestanak.
A nemoj tako bre zemo, pa i ja sam iz šipova.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 dec 2025, 22:51
Cudo nisi opet poceo sa zemuncima i srbima?
Tebi 100% neki srbo pegla sestru![]()
i onda psusjes Te koji su preselili na drugi svijet braneci ovaj grad, fenomensakahuligana je napisao/la: ↑15 dec 2025, 22:00Normalno da ne govori to nego da se pojedinac lize grobarima i kao sto vi to volite da nazovete kad smo mi u pitanju cetnicima al mene je to sramota uraditi i nazvat nekog iz mog grada , drzave cetnikom , a gubili smo clanove familije od iste ruke tih cetnika , al nema veze samo vi pitari to mozete jer ste vala i gori od tih cetnika i ko god nema srama da zove nekog iz svog grada cetnikom dabogda mu pomrlo sve u familiji
Za bordobijele boje
A sve fol gospodski klub, treba se ugledati na njih, sve na vrhunskom nivou, City, Bayern, Juventus ove ligebvsic je napisao/la: ↑15 dec 2025, 12:32Zidovska poslaMorpheus je napisao/la: ↑15 dec 2025, 10:02Nema nikakvog leta, ne seri bezvezetutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 05:23Obozavam ovaj let u oblacima sarajlija nakon par pobjedaama bas nikad necete naucit
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/igor-stima ... evo/512707
Majku j.ebaliKakvi idioti, kakvi kreteni
Ne mozes obezbijedit gostujuce navijace, ne mozes organizovati press i kad dobiju kaznu 2 hiljade na kraju.
Ma u kurcu mom, k.určina klub, nikakva gospoda, čim im loše krene dokazuju šta su i ko su, majku j.ebali više
- tutankamon1905
- Kontakt:
J.ebiga, kad tad covjek shvati da ni ne treba nit mozes bit gospoda uvijek. Koliko se sere po ovom klubu iz glavnog grada, bilo je odavno vrijeme da se povuce crta
A kada sportsport i njihovi novinarcici pjene, znas da radis pravu stvar.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kad ce press?tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 00:02J.ebiga, kad tad covjek shvati da ni ne treba nit mozes bit gospoda uvijek. Koliko se sere po ovom klubu iz glavnog grada, bilo je odavno vrijeme da se povuce crta
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ja sam kriv jer imam internet.sakahuligana je napisao/la: ↑15 dec 2025, 22:00Normalno da ne govori to nego da se pojedinac lize grobarima i kao sto vi to volite da nazovete kad smo mi u pitanju cetnicima al mene je to sramota uraditi i nazvat nekog iz mog grada , drzave cetnikom , a gubili smo clanove familije od iste ruke tih cetnika , al nema veze samo vi pitari to mozete jer ste vala i gori od tih cetnika i ko god nema srama da zove nekog iz svog grada cetnikom dabogda mu pomrlo sve u familiji
Mislim da to nema nikakve veze iskreno.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 00:02J.ebiga, kad tad covjek shvati da ni ne treba nit mozes bit gospoda uvijek. Koliko se sere po ovom klubu iz glavnog grada, bilo je odavno vrijeme da se povuce crta
Kako je Štimac tu, nekako ste u svim segmentima se poseljačili.
Zrinjski prije nije imao problem čestitati ni titulu ni pobjedu.
MNON
Sta tebe to kao brine?jurisicduska je napisao/la: ↑15 dec 2025, 22:52Najbolje što više i ne kriju da se raduju Brkoviću jer je majstor za zakulisne radnje, krađe i prevare. To mi je od ovog svega najbolje. Ljudi otvoreno hoce jednog od najvecih mesetara ove lige u klubu ali ne zato jer ima sportsko znanje nego jer zna kako prevarit.
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma ne brine.Pablo11 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 01:11Sta tebe to kao brine?jurisicduska je napisao/la: ↑15 dec 2025, 22:52Najbolje što više i ne kriju da se raduju Brkoviću jer je majstor za zakulisne radnje, krađe i prevare. To mi je od ovog svega najbolje. Ljudi otvoreno hoce jednog od najvecih mesetara ove lige u klubu ali ne zato jer ima sportsko znanje nego jer zna kako prevarit.
Vodite vas sopstveni klub direktno u nestanak.![]()
Nego ne znam kontate li da kad pisete on je bio babo, on je vise zaslužan za titule od Osima, on zna kako ovdje završit stvari, on ovo on ono, da time skrnavite titule koje ste osvojili. Ko da malo priznajete zakulisne radnje oko tih titula kad je taj dotični bio u klubu.
Ili vidim isto priču vremena su se promijenila nije on sad toliko utjecajan. Ne može on sad isto djelovat ko prije. Logicno je postavit pitanje kako je to djelovao ?
Imal koga da je stid takvog načina rada
Ja ne znam nikog da to pise, ali hajd ako ti je lakse.jurisicduska je napisao/la: ↑16 dec 2025, 01:38Ma ne brine.Pablo11 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 01:11Sta tebe to kao brine?jurisicduska je napisao/la: ↑15 dec 2025, 22:52Najbolje što više i ne kriju da se raduju Brkoviću jer je majstor za zakulisne radnje, krađe i prevare. To mi je od ovog svega najbolje. Ljudi otvoreno hoce jednog od najvecih mesetara ove lige u klubu ali ne zato jer ima sportsko znanje nego jer zna kako prevarit.
Vodite vas sopstveni klub direktno u nestanak.![]()
Nego ne znam kontate li da kad pisete on je bio babo, on je vise zaslužan za titule od Osima, on zna kako ovdje završit stvari, on ovo on ono, da time skrnavite titule koje ste osvojili. Ko da malo priznajete zakulisne radnje oko tih titula kad je taj dotični bio u klubu.
Ili vidim isto priču vremena su se promijenila nije on sad toliko utjecajan. Ne može on sad isto djelovat ko prije. Logicno je postavit pitanje kako je to djelovao ?
Imal koga da je stid takvog načina radaili je normala sto ste bili Borac prije Borca dok je ovaj upravljao takmicarskim komisijama , delegirao, naređivao i podmazivao ? Ili je to normala sve dok je u vasu korist ?
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, supervizor i 59 gostiju.