Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
U obje tekme (Rumunija i Austrija) nije bila greska sto je startao.
Samo sto je trebao oba puta biti zamjenjen sredinom 2. poluvremena.
Samo sto je trebao oba puta biti zamjenjen sredinom 2. poluvremena.
3 ... 2... 1... idu naslovi Dzeko u Hajduk
On je trebao jos na ljeto otic u Arabiju odigrat godinu-dvije ,uzet pare i to je to.Niko mu ne bi nista reko.No eto ,nije prvi koji ne zna kad stat sa ozbiljnim fudbalom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
spolacentra
- Kontakt:
Nije trebao ni u Fenerbache ici a kamoli u Fiorentinu. Ako ti se igra, eto Zelje. Odigraj sezonu, dvije i zavrsi karijeru vise. Ovako se samo izofira nepotrebno.
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, bolje se valjat u blatu na Grbavici nego po turskim i talijanskim tepisima 
Koševo Zapad
Ne bi bilo loše da pređe u MLS u Januaru, to ti dođe ko novi početak, tamo svakako sezona ide od Februara do Oktobra + playoff do Decembra
E sto se trenutno i valja, klupa mu najbolji prijateljShategabri je napisao/la: ↑16 dec 2025, 09:37Jest, bolje se valjat u blatu na Grbavici nego po turskim i talijanskim tepisima![]()
Ma moguce je da je ovo i njegov kraj. U Zelju nece sigurno, a ne znam sta moze ponuditi i tim turskim ekipama, s obzirom da ne moze vise trcati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Pa nek se oprosti koji qrac vise. Nek ide tamo,nek ide ovamo,neka se oprosti. J*benih 40 godina u Martu,koji qrac vise. Dosta je bilo, treba da se povlaci po klupama. Okreni se sebi,svom zivotu,j*bo te fudbal vise i para. Od 365 dana 340 si u pogonu,treningu,itd. Neces zivjeti 140 godina....
- VibeTribeX
- Kontakt:
spolacentra je napisao/la: ↑16 dec 2025, 09:18Nije trebao ni u Fenerbache ici a kamoli u Fiorentinu. Ako ti se igra, eto Zelje. Odigraj sezonu, dvije i zavrsi karijeru vise. Ovako se samo izofira nepotrebno.
Bože sačuvaj šta sve čovjek neće pročitati…
Gledao sam ga uživo protiv Austrijanaca, taj čovjek jedva hoda po terenu. Respekt za sve što je uradio za BiH, najveća legenda našeg fudbala, ali vrijeme je za penziju. On u domaćoj ligi više ne bi mogao trčati 90 minuta, a tek u ligama petice.
Mislim da trenutni Džeko u Želji ne bi dominirao ligom kako pojedinci zamišljaju
Realnost je u skok igri da bi bio najbolji u ligi i da bi se mogao dobro zagraditi i slati loptu na krilo. Nažalost, na svakoj utakmici Serie A je bio baš loš. Čovjek je nemoćan u igri na ozbiljnom nivou, onaj gol protiv Rumunije je i njemu, a i većini navijača BiH dao lažnu nadu da on može igrati dalje.
- Shategabri
- Kontakt:
Ljudi kontaju dođe Džeko u Želju i odmah titula.DamirT je napisao/la: ↑16 dec 2025, 10:14E sto se trenutno i valja, klupa mu najbolji prijateljShategabri je napisao/la: ↑16 dec 2025, 09:37Jest, bolje se valjat u blatu na Grbavici nego po turskim i talijanskim tepisima![]()
![]()
Ma moguce je da je ovo i njegov kraj. U Zelju nece sigurno, a ne znam sta moze ponuditi i tim turskim ekipama, s obzirom da ne moze vise trcati.
To je nešto u rangu kad je Alaba došao u Real, eto sam će Austriju odvesti do titule evropskog prvaka.
Godine su učinile svoje, zdravstveni bilten je još ok, ali motorika slabi.
Ne zna čovjek reći dosta, dok može hodati on će igrati.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Inače je Fiorentina ove sezone top 4 ekipa Serije A, jedino je Edin loš.aezakmi je napisao/la: ↑16 dec 2025, 11:30Realnost je u skok igri da bi bio najbolji u ligi i da bi se mogao dobro zagraditi i slati loptu na krilo. Nažalost, na svakoj utakmici Serie A je bio baš loš. Čovjek je nemoćan u igri na ozbiljnom nivou, onaj gol protiv Rumunije je i njemu, a i većini navijača BiH dao lažnu nadu da on može igrati dalje.
Koševo Zapad
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
On bi pojeo nasu ligu i u 45oj godini, sta vam je bolan? Ljajic igra kao Messi u nasoj ligi a momak vec par godina ne igra nit trenira uopste ozbiljan fudbal.aezakmi je napisao/la: ↑16 dec 2025, 11:30Realnost je u skok igri da bi bio najbolji u ligi i da bi se mogao dobro zagraditi i slati loptu na krilo. Nažalost, na svakoj utakmici Serie A je bio baš loš. Čovjek je nemoćan u igri na ozbiljnom nivou, onaj gol protiv Rumunije je i njemu, a i većini navijača BiH dao lažnu nadu da on može igrati dalje.
Velika je razlika izmedju Ljajica koji moze jos uvijek trcati i Dzeke koji nema snage za vise od 20-25 minuta.Edincapitano je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:19On bi pojeo nasu ligu i u 45oj godini, sta vam je bolan? Ljajic igra kao Messi u nasoj ligi a momak vec par godina ne igra nit trenira uopste ozbiljan fudbal.aezakmi je napisao/la: ↑16 dec 2025, 11:30Realnost je u skok igri da bi bio najbolji u ligi i da bi se mogao dobro zagraditi i slati loptu na krilo. Nažalost, na svakoj utakmici Serie A je bio baš loš. Čovjek je nemoćan u igri na ozbiljnom nivou, onaj gol protiv Rumunije je i njemu, a i većini navijača BiH dao lažnu nadu da on može igrati dalje.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Edin nema snage trcati u Fiorentini ili u repki kad igramo protiv ozbiljni repki. Ali u nasoj mrtvoj ligi samo gradenje i sut i kreativnost bi sigurno zabio 15-20 golova. Neznam jesul ljudi svjesni koliko je nasa liga losa nazalost..DamirT je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:24Velika je razlika izmedju Ljajica koji moze jos uvijek trcati i Dzeke koji nema snage za vise od 20-25 minuta.Edincapitano je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:19On bi pojeo nasu ligu i u 45oj godini, sta vam je bolan? Ljajic igra kao Messi u nasoj ligi a momak vec par godina ne igra nit trenira uopste ozbiljan fudbal.aezakmi je napisao/la: ↑16 dec 2025, 11:30
Realnost je u skok igri da bi bio najbolji u ligi i da bi se mogao dobro zagraditi i slati loptu na krilo. Nažalost, na svakoj utakmici Serie A je bio baš loš. Čovjek je nemoćan u igri na ozbiljnom nivou, onaj gol protiv Rumunije je i njemu, a i većini navijača BiH dao lažnu nadu da on može igrati dalje.
Bilo je i drugih igraca sto su dolazili iz liga petice u nasu ligu, pa pobjegli nakon par mjeseci jer su mislili da ce moci da samo stoje na terenu i dodaju lopte. Ovako na prvu Vrancic i Nsue. Kakva god da je, morao bi trcati.Edincapitano je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:26Edin nema snage trcati u Fiorentini ili u repki kad igramo protiv ozbiljni repki. Ali u nasoj mrtvoj ligi samo gradenje i sut i kreativnost bi sigurno zabio 15-20 golova. Neznam jesul ljudi svjesni koliko je nasa liga losa nazalost..DamirT je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:24Velika je razlika izmedju Ljajica koji moze jos uvijek trcati i Dzeke koji nema snage za vise od 20-25 minuta.Edincapitano je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:19
On bi pojeo nasu ligu i u 45oj godini, sta vam je bolan? Ljajic igra kao Messi u nasoj ligi a momak vec par godina ne igra nit trenira uopste ozbiljan fudbal.![]()
Moje licno misljenje je da bi on vise bio sa jaranima po Sarajevu, nego sto bi igrao. Nesto tipa kad igra reprezentacija, pa ide po kaficima i vodi onog potrcka Adilovica sa sobom.
Koliko god smatrali nasu ligu amaterskom, vidimo na rezultatima Zrinjskog i Borca lani da to nije bas takav slucaj. Naravno, znamo zasto je Borac prvenstveno takve rezultate imao, jer se nisu brinuli za ligu zbog toga sto su imali sudije uz sebe. Ali opet valja doci do osmine finala nekog evropskog takmicenja.
Sto se tice Dzeke, iskreno se nadam da od septembra nece vise biti u reprezentaciji.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.