Jusuf Gazibegovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zra
Kontakt:

Re: Jusuf Gazibegovic

Post Postao/la Zra » 08 dec 2025, 21:26

Neki osrednji BL, bilo je price..

:kafa:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 dec 2025, 21:38

RightBack je napisao/la:
08 dec 2025, 21:09
Ima li ko kakvih informacija za njega, gdje će na zimu, je li Sturm najizglednija opcija?
Napiso sam vec prije par sedmica gdje ide, uskoro ako ovako ostane bit ce oficijelno ! Sturm je se sastao sa glavnim ljudima Kolna vec par puta. Ima jos detalje dal ga mogu otkupit ili ce na posudbu, on se hoce vratit. Ima jos 3 ponude solidne plus eto Sturm.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 08 dec 2025, 21:46

bhfanatic14 je napisao/la:
08 dec 2025, 21:38
RightBack je napisao/la:
Ima li ko kakvih informacija za njega, gdje će na zimu, je li Sturm najizglednija opcija?
Napiso sam vec prije par sedmica gdje ide, uskoro ako ovako ostane bit ce oficijelno ! Sturm je se sastao sa glavnim ljudima Kolna vec par puta. Ima jos detalje dal ga mogu otkupit ili ce na posudbu, on se hoce vratit. Ima jos 3 ponude solidne plus eto Sturm.
Hvala drug :salut: Šta li će bit s Malićem ako se Jusuf vrati? Šteta za Juku, iskreno mislio sam da se može nametnuti u nekom osrednjem bundesligašu, mada kad te trener prekriži, možeš svirat borbene, džaba ti je.

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 08 dec 2025, 21:56

Graz hoće ga nazat ali ne daju vise nego milijun evra

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 dec 2025, 23:05

RightBack je napisao/la:
08 dec 2025, 21:46
RightBack je napisao/la:
Hvala drug :salut: Šta li će bit s Malićem ako se Jusuf vrati? Šteta za Juku, iskreno mislio sam da se može nametnuti u nekom osrednjem bundesligašu, mada kad te trener prekriži, možeš svirat borbene, džaba ti je.
Jusuf je igrao u grazu i lijevog i desnog beka. Tako da jedan od karica ili malic sigurno odpada :mrgreen: on ima kvalitet za bundes gotive ga navijaci Kelna, pisu da je jednostavno promjenio kwasniok sistem novi svoj,i reko mu nemas mjesta u tom sistemu. A da je dobar igrac i ima mjesta u kelnu inace. Mislim da je Sturm korak nazad,austrijska liga je fuš teski. Ali eto bitno je da igra, mozda opet negdje ode kako treba iz Sturma u nesta bolje.
Stadion Koševo

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 09 dec 2025, 06:41

Nadam SE da ce preci u neki osrednji belgijski klub tipa mechelen ili westerlo. Liga puno jaca od austrijske a Ako SE pokaze moze preci u neki jaci klub tipa antwerpen ili gent. Sa aspekta repke to bi bilo idealno. Vratiti malica na stopera I bez brige

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 09 dec 2025, 11:56

08 dec 2025, 23:05
RightBack je napisao/la:
08 dec 2025, 21:46

Jusuf je igrao u grazu i lijevog i desnog beka. Tako da jedan od karica ili malic sigurno odpada :mrgreen: on ima kvalitet za bundes gotive ga navijaci Kelna, pisu da je jednostavno promjenio kwasniok sistem novi svoj,i reko mu nemas mjesta u tom sistemu. A da je dobar igrac i ima mjesta u kelnu inace. Mislim da je Sturm korak nazad,austrijska liga je fuš teski. Ali eto bitno je da igra, mozda opet negdje ode kako treba iz Sturma u nesta bolje.
Naravno da je korak nazad, njemu je 25 godina... Nek odradi polusezonu u Austriji, bitno je da igra i da je u ritmu, pa možda i iskoči nešto bolje!!

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 16 dec 2025, 12:08

Izgleda da ce se Jusuf vratiti u Graz, a snjim mozda na posudbu ide Emin Kujovic iz Kelna u Austriju.

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 16 dec 2025, 15:12

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 16 dec 2025, 15:22

POSUDBA DO LJETA
FC Köln i Sturm Graz dogovorili su posudbu za Jusufa Gazibegovića. Desni bek će se vratiti u svoj bivši klub u austrijskoj Bundesligi do kraja sezone.

„Imali smo vrlo otvoren i pošten razgovor s Gazijem. Budući da je do sada imao ograničenu minutažu, izrazio je želju za transferom zimi. Posudba Grazu je vrlo dobro rješenje: vraća se u poznato okruženje, dobiće priliku za redovnu minutažu i tamo može steći samopouzdanje i iskustvo igranja. Želimo mu puno uspjeha“, rekao je sportski direktor Thomas Kessler .

„Nakon dobre predsezone, naravno da sam se nadao većoj minutaži. Međutim, relativno brzo nakon početka sezone postalo je jasno da neću puno igrati. Nažalost, tako je ponekad u nogometu. Meni je bilo jasno da se moram preorijentirati na šest mjeseci. Baš kao i ovdje, dat ću sve od sebe na treningu svaki dan u Grazu kako bih se ljeti vratio još jači“, kaže Jusuf Gazibegović.

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 16 dec 2025, 15:33

Turo je napisao/la:
16 dec 2025, 15:12
Idealna opcija za njega. Pokazao je da nije za nekog većeg levela fudbala, makar nek bude redovan u Austriji i svejedno može pomoći reprezentaciji.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 dec 2025, 15:44

Babo najavio vec prije mjesec dana :kafa: i prije Bilda i Sky i sve te smijesne stanice. Sretno Josef ,auf die Schwarzen !!! Bit ce ludo sad vidjet kad Gazi bude igro nonstop a dobije poziv Malic prije njega :rol: Nama je korisniji i od burnica i muajkica i malica.
Stadion Koševo

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2025, 16:33

Valjda se povrati. Moze u najgorem slucaju biti solidna opcija sa klupe.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 dec 2025, 16:57

16 dec 2025, 15:44
Babo najavio vec prije mjesec dana :kafa: i prije Bilda i Sky i sve te smijesne stanice. Sretno Josef ,auf die Schwarzen !!! Bit ce ludo sad vidjet kad Gazi bude igro nonstop a dobije poziv Malic prije njega :rol: Nama je korisniji i od burnica i muajkica i malica.
A sta ako i dalje Malic bude igrao ispred njega u klubu, hoces li nas obradovati i najaviti svoju citulju? ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 dec 2025, 17:00

Sve je bolje nego sjediti u Kelnu, nikakvog hajra ni on ni reprezentacija.
Sigurno on moze povratiti prijasnju formu, samo je pitanje koliko ce biti u interesu Sturmu forsirati ga ako se ovaj vraca nazad na ljeto, a Malic im je zalog za buducnost i potencijalni transfer ako se pravilno razvije.
Sretno Jusufu i da nam se vrati sto bolji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 dec 2025, 17:02

Sretno Jusufu u Sturmu.
Zapravo je Barbarez od prvog dana bio u pravu u vezi s Jusufom, sto se na kraju i pokazalo.
A mi mu želimo da se vrati u formu i zasluzi ponovo poziv u reprezentaciju svojim dobrim igrama.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 16 dec 2025, 17:12

Iznenadio bih se da bude post bez Barbarez je bio u pravu. :mrgreen:

Mada se slažem da je opravdano bio van rostera.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 dec 2025, 17:19

CAGarfia je napisao/la:
16 dec 2025, 17:12

Je li bio Barbarez kad u krivu? :D Tahirovic svjetska klasa, Kulasin vizija, Saric klasa, Mujakic vazan bek, Dzeko siguran starter, Besirevic pracen i vazan i sl. :)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 dec 2025, 17:22

CAGarfia je napisao/la:
16 dec 2025, 17:12

Morao sam zbog jednog forumaša :)
Zamisli Jusuf napokon ide tamo gdje će dobiti priliku za igru a ti moraš spomenuti Malica?!
Bili su selektor i SS u pravu po pitanju jos nekih reprezentativaca. Bas kao sto su bivali i u krivu. Ni prvi ni posljednji koji prave ispravne i pogrešne procjene.

@Sheyi, ne valja lagati. Samo ću ti to kazati.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 dec 2025, 17:29

Barbarez bio u pravu zamisli sklonio stalnog repstativca jer "ne igra" , a tu je bio bazdar koji godinu dana ne igra u spanskoj drugoj bio tu saric koji nije igrao pola godine, bio tu kulenovic koji nije igrao pola godine, tahirovic godinu dana nije igro ali je u repki igro itd :rol: kakav kreten i smece od covjeka. A jusufu se nije javljo nikako jer je raspali kockar ,nema veze menadzerske jusuf pa kod njega moze sve. Zamisli upitan igrac iz bundeslige lige petice, a vamo menadzerske kuje u gorim ligama ne migu nigdje meda ali kod njih je bio celavac u pravu kao i kod jusufa haha. Fuj kakav smrad ovdje pise placeno pseto. Zato opet gledas SP pred tv gnjido ljudska.
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 9 gostiju.