Montažni objekat?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eno Guli u Barceloni, čeka se da potpiše ili za njih ili Espanyol
. Sad na story postavio.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Nesto sasvim deseto. Nema nikakve veze sa vicom ni savezomHordas1990 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 17:44Mislim da je neka kombinacija opcija B i C, ali vidjecemo sta ce se desavati do kraja sezone.Pitar6785 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 17:23Dali neko zna dali je sudjenje korektnije, pod
A) Radi brace MAMICA i koristenje sile (prijetnje pretucivanje ubleha pred djecom i zenom)
B) Borac odmako dovoljno nesmatraju da se moze stic
C) Ovaj lazni njemac cigojn iz slovenije
D) Vico se usro jer se izvrsio pritisak na balije posrbljene bosnjake
Z) Nesto skroz drugo
Ako je istina jako zanimljiv igrac , jos uvijek relativno mlad 22god koji moze jos dosta napredovati.
Na Hr portalima nekim pisu da ga trazi Osijek, Slaven, Istra i Varazdin.
Ovako nesto slicno je i Valincic nam promakao ispod radara pa otisao u Istru a kasnije u Dinamo kao i Vinko Rozic i Taraba koje je isto pokupila Istra.
Istra sve sto malo valja kod nas u ligi pokupi pa kasnije to ode u Dinamo i Hajduk za finu lovu.
Nadam se da je opcija A, i da polomi onog sto nam je sudio u kupu na kosevu protiv borca kad je ibricic bio, a uz tog onoga iz cazina halkica gogovica i zalizano pasce sa grbavice i onog bandica mater i nemu jAjlah je napisao/la: ↑16 dec 2025, 18:57Nesto sasvim deseto. Nema nikakve veze sa vicom ni savezomHordas1990 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 17:44Mislim da je neka kombinacija opcija B i C, ali vidjecemo sta ce se desavati do kraja sezone.Pitar6785 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 17:23Dali neko zna dali je sudjenje korektnije, pod
A) Radi brace MAMICA i koristenje sile (prijetnje pretucivanje ubleha pred djecom i zenom)
B) Borac odmako dovoljno nesmatraju da se moze stic
C) Ovaj lazni njemac cigojn iz slovenije
D) Vico se usro jer se izvrsio pritisak na balije posrbljene bosnjake
Z) Nesto skroz drugo
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Hercegovina uvijek imala zanimljivi wonder kidova i skriveni dragulja,nabrojao si neke,bilo ih je prijasnji godina jos.ado-hz je napisao/la: ↑16 dec 2025, 19:42Ako je istina jako zanimljiv igrac , jos uvijek relativno mlad 22god koji moze jos dosta napredovati.
Na Hr portalima nekim pisu da ga trazi Osijek, Slaven, Istra i Varazdin.
Ovako nesto slicno je i Valincic nam promakao ispod radara pa otisao u Istru a kasnije u Dinamo kao i Vinko Rozic i Taraba koje je isto pokupila Istra.
Istra sve sto malo valja kod nas u ligi pokupi pa kasnije to ode u Dinamo i Hajduk za finu lovu.
Po meni Mikulic takodjer zanimljiv igrac
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Posinković će najvjerovatnije dobiti čiste papire, eh sad je pitanje ko je spreman dati mu najveći džeparac.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ako ima samo ponude iz BiH i ako ga stvarno zelimo,to uopste nije upitno ni 2%.luckystrike je napisao/la: ↑16 dec 2025, 20:30Posinković će najvjerovatnije dobiti čiste papire, eh sad je pitanje ko je spreman dati mu najveći džeparac.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Lorenco napisao da agent Bubanji ganja posudbu,treba ga pokusati dovesti
jedini problem bi mozda bio da li ima mjesta u ekipi s obzirom da smo popunjeni u sredini
jedini problem bi mozda bio da li ima mjesta u ekipi s obzirom da smo popunjeni u sredini
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dosta igrača u protekle dvije tri godine koji su igrali u FKS prošlo je sve i svašta tako da mislim da oni ni ne žele povratak u BiH.
Eh sad, da li bih volio da se Bubanja vrati, naravno da da jer je igračina.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Bubi kad bi se vratio imao bi mjesta npr umjesto cimija, koji nije u formi realno.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
rimljanin90
- Kontakt:
I da je u formi bubanja bi igro trenutno prije njegaKosevoZove je napisao/la: ↑16 dec 2025, 21:18Bubi kad bi se vratio imao bi mjesta npr umjesto cimija, koji nije u formi realno.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
U svakom segmentu je bolji od Cimija.KosevoZove je napisao/la: ↑16 dec 2025, 21:18Bubi kad bi se vratio imao bi mjesta npr umjesto cimija, koji nije u formi realno.
Opcija A bez Mamica i nije jos bilo prebijanja ali moglo bi biti.Pitar6785 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 20:07Nadam se da je opcija A, i da polomi onog sto nam je sudio u kupu na kosevu protiv borca kad je ibricic bio, a uz tog onoga iz cazina halkica gogovica i zalizano pasce sa grbavice i onog bandica mater i nemu jAjlah je napisao/la: ↑16 dec 2025, 18:57Nesto sasvim deseto. Nema nikakve veze sa vicom ni savezomHordas1990 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 17:44
Mislim da je neka kombinacija opcija B i C, ali vidjecemo sta ce se desavati do kraja sezone.
- Varijantas8
- Kontakt:
Dovoljna je činjenica da ga Bubanja zna i zabit za razliku od Cimija, Gojka yebe sto je prefin i kao covjek i kao igrac, a nama tu trebaju fakini, a Vladan to i jest.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ima li istine u ovome da ce FKS biti sljedece godine u FIFI (EAFC) ?
Ne pamtim da je neko dominirao veznim redom u nasoj ligi kao Bubanja prosle sezone.
Covjek je odigrao bez povrede, sa slomljenim rukama, zabijao, odbrana zavisila od njeg
I to sam pisao, da je najvazniji nas igrac. Od kad ga nema rupa je milion. Zamisli sad njeg sa ovom utegnutom odbranom
Covjek je odigrao bez povrede, sa slomljenim rukama, zabijao, odbrana zavisila od njeg
I to sam pisao, da je najvazniji nas igrac. Od kad ga nema rupa je milion. Zamisli sad njeg sa ovom utegnutom odbranom
Bubanja Ignatkov i Ljajic 
Trenutno korisnika/ca: Beli98, fera, jurisicduska i 20 gostiju.