Premijer liga BiH - aktuelno
-
sakahuligana
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@ajlah vodja tvoje kcerke
Stvarno ljudi bas ste nerealni , budite malo objektivni u tim vasim smrdljivim jadnim zivotima zatrovanim , to sto su vas Ultrasi tukli gdje su stigli nije razlog da ne mozete realno reci svaka cast momcima sto su stali u Poljskoj bilo kojoj ekipi , mi smo binde **** nemamo akciju vec 20 godina napali smo sa Rahmetlijama bus skripara od 15 momaka pobjegli su ludi smo bas hahahaha
Stvarno ljudi bas ste nerealni , budite malo objektivni u tim vasim smrdljivim jadnim zivotima zatrovanim , to sto su vas Ultrasi tukli gdje su stigli nije razlog da ne mozete realno reci svaka cast momcima sto su stali u Poljskoj bilo kojoj ekipi , mi smo binde **** nemamo akciju vec 20 godina napali smo sa Rahmetlijama bus skripara od 15 momaka pobjegli su ludi smo bas hahahaha
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nemojte ovog iznad citirati, slučajno mu jedan komentar pročitam i nemam napretka mjesec
-
sakahuligana
- Kontakt:
jel nisam upravu mrtve ti jbem
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- Threeplanetrees
Stvarno je sramotno čitati kakvi likovi blamiraju Manijake
Ovakva dijagnoza nije bila na forumu, odavno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:19nemojte ovog iznad citirati, slučajno mu jedan komentar pročitam i nemam napretka mjesec
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Oni nit su clanovi Manijaka, nit imaju ikakve veze, al i ti si ocito neki digitalacThreeplanetrees je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:26Stvarno je sramotno čitati kakvi likovi blamiraju Manijake
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 17 dec 2025, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Šamo Šaka Šelješčare Špašava
- Threeplanetrees
Nemam pojma vidim mu nick sam se tako predstavlja. Još se uživio u navijačke pričeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:32Oni nit su clanovi Manijaka, nit imaju ikakve veze, al i ti si ocito neki digitalacThreeplanetrees je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:26Stvarno je sramotno čitati kakvi likovi blamiraju Manijake
-
sakahuligana
- Kontakt:
Eto vi ste , ispravite me gdje sam pogrijesio ako ima gdje za te navijacke price i belaje vi navijaci nja mozete se tjesit samo da nije tako , grbavica imas pp ,
@grbavčarhraakkkk neustrasivi huligan iz šipova prepravio post kad je shvatio da je @šakapolumenta vodja manjejaka 
Kao što rekoh već par puta. Parola o papcima potpuno pogodila ciljanu skupinu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Pogodila drit'o u ajlaha, dusku i noprofita.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
sakahuligana
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
da je barem 18+ pa da se isplati našamaratiPendulum je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:27Ovakva dijagnoza nije bila na forumu, odavno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:19nemojte ovog iznad citirati, slučajno mu jedan komentar pročitam i nemam napretka mjesec![]()
-
sakahuligana
- Kontakt:
jesam i sta sad ?ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 dec 2025, 14:06da je barem 18+ pa da se isplati našamaratiPendulum je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:27Ovakva dijagnoza nije bila na forumu, odavno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:19nemojte ovog iznad citirati, slučajno mu jedan komentar pročitam i nemam napretka mjesec![]()
![]()
Uvijek su mi fascinantni bili likovi koji na forumu.pricaju o nekom huliganstvu
Evo po vokabularu se vidi da je ovom degeneriku saki polumenti faćo životni idol
Evo po vokabularu se vidi da je ovom degeneriku saki polumenti faćo životni idol
Dajemo ovog maloumnika, vratite nam Švrakino
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Danas igra Zeljo spremite kokice
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)