Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Kerim Alajbegović
Leverkusen sam po sebi bi bio super opcija sa trenutnim trenerom, meni najvecu brigu predstavlja velika konkurencija u ofanzivi. Iz Monaca su doveli Ben Seghira za 30 miliona koji je do sad vecinom grijao klupu, a igra 1:1 poziciju kao Kerim. Sljedece sezone se mora izboriti protiv njega, ali i ostalih ofanzivaca koji su do sad standardni. Sigurno da ima sposobnost i talenat da se izbori, ali pitanje je da li bi imao kontinuitet, jer nisam i dalje siguran da mu vjeruju toliko da ce biti standardan, ne bi ga prodali pocetkom ove sezone i dali 30 miliona za igraca iz Monaca, a pred nosom im bio Kerim.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 dec 2025, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Za mene su top3 portugalski klubovi bolji naredni korak od povratka u Leverkusen ako bi se pojavila opcija naravno. Ne kazem da sam u pravu ali u tom pravcu razmisljam i volio bih da mu Benfica, Porto ili Sporting budu naredni klub da se u potpunosti afirmise i ode u neki od najjacih klubova.Sindikat12 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:49Ne znam sta mu je bolja opcija od Bayera? Ova prica o Chelsea, United itd je prevelik rizik… njemu su minute u jakoj ligi bitni i Bayer je nekako najbolja opcija… neka ostane tamo 3/4 godine i onda aBd u neki od najveci klubova.fanatik19 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:11A ima li Kerim npr. pravo da odbije transfer u Leverkusen i izabere neki drugi klub uprkos toj klauzuli i dogovoru klubova kada je presao u Salzburg ili se tu njega nista ne pita?
Ovo pitam iz razloga sto ce on aBd odigrati jos bolji 2. Dio sezone pa ce se interes za njega jos vise povecati i vrlo moguce ce dobiti neku jos primamljiviju ponudu od povratka u Leverkusen..
U Leverkusenu je konkurencija paklena na njegovim pozicijama i to mi je jos jedan problem u citavoj prici.
Pa nije isključeno da ga Lever proslijedi dalje. Konkurencija na njegovoj poziciji je jaka, tako da me ne bi čudili da odmah i prodaju i isforiraju ipak pojačanja koja su doveli za finu lovu.
Taman ga kupe i proslijede u nekog osrednjeg Bundesligasa jednu sezonu. Tesko ce on odmah upasti u prvih 11. A mozda ga proslijede Schalkeu, s obzirom da je Muslic trener. Naravno ako udju u Bundesligu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ne mora on potpisati za Leverkusen ako neće.
I meni leverkusen nije bas dobra opcija, velika je konkurencija a ne pricamo o bayernu ili dortmundu, ne isplati se rizikovati pa da bude na klupi... on mora biti par godina sad standardan u dobroj ligi, najbolje u bundesligi jer zna stil igre, jezik itd.
Trenutno korisnika/ca: General505 i 31 gost.