Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Umiru da ih Mirvicev brat preuzme, o sudbino kleta,ni obraza ni casti, da ih Ljalic hoce preuzeti oni bi jedva docekali koliko obraza imaju,valja im sad svoja vanago jesti.
Ni primljenog gola!roccosiffredi je napisao/la: ↑17 dec 2025, 23:35Dobar Zeljo u zadnje dvije utakmice. Bez poraza. Dizu se iz dubioze. Na njihovu zalost polusezone zavrsila. Sreća nasa.![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Koga ce preuzeti? Ne znam da je Mirvic poslao ponudu da bude vlasnik?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 23:37Umiru da ih Mirvicev brat preuzme, o sudbino kleta,ni obraza ni casti, da ih Ljalic hoce preuzeti oni bi jedva docekali koliko obraza imaju,valja im sad svoja vanago jesti.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nemojte se ba brukati vise s tim.Pablo11 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 23:48Koga ce preuzeti? Ne znam da je Mirvic poslao ponudu da bude vlasnik?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 23:37Umiru da ih Mirvicev brat preuzme, o sudbino kleta,ni obraza ni casti, da ih Ljalic hoce preuzeti oni bi jedva docekali koliko obraza imaju,valja im sad svoja vanago jesti.
Izvini necemo, zaboravio sam da ti znas bolje detalje.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2025, 23:56Nemojte se ba brukati vise s tim.Pablo11 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 23:48Koga ce preuzeti? Ne znam da je Mirvic poslao ponudu da bude vlasnik?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 23:37Umiru da ih Mirvicev brat preuzme, o sudbino kleta,ni obraza ni casti, da ih Ljalic hoce preuzeti oni bi jedva docekali koliko obraza imaju,valja im sad svoja vanago jesti.
Fk Željezničar.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da ne kupise opstanak do sad bi se stabilizovali i borili sa celikom za ulazak u plbih, mozda bi vlasnika ranije dobili. Ovako samo produzili agoniju, vise se zaduzili u alma-ras i odgodili katastrofu kao sto su im svi govorili.
Sad se mole da bilo ko udje i spasi sta se spasiti da, a za ponuditi nemaju nista. NISTA.
Sad se mole da bilo ko udje i spasi sta se spasiti da, a za ponuditi nemaju nista. NISTA.
To ti je ona prica da vas ne kolju 5 godina imali bi 4 titule. Gdje ce ko sa vama..ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 dec 2025, 00:35Da ne kupise opstanak do sad bi se stabilizovali i borili sa celikom za ulazak u plbih, mozda bi vlasnika ranije dobili. Ovako samo produzili agoniju, vise se zaduzili u alma-ras i odgodili katastrofu kao sto su im svi govorili.
Fk Željezničar.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vjeruj mi da vas Tan hoce preuzeti jedva bi docekali jer nemate obraz, valja vam vasa vanago koja ste ovdje pricali gutati. Pa vi ste Radovca kojo vas je pkjuvo jedva docekali,prizivali neke nase igrace koji su se pishali po vama toliko o tome. Ja bi zabranio statutom da bilo koji vas bivsi igrac noze za nas da igra.
Opet ti treba naglasiti ne moze nas preuzeti..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 00:39Vjeruj mi da vas Tan hoce preuzeti jedva bi docekali jer nemate obraz, valja vam vasa vanago koja ste ovdje pricali gutati. Pa vi ste Radovca kojo vas je pkjuvo jedva docekali,prizivali neke nase igrace koji su se pishali po vama toliko o tome. Ja bi zabranio statutom da bilo koji vas bivsi igrac noze za nas da igra.
Fk Željezničar.
-
spolacentra
- Kontakt:
Ako nam se lijepo izvinite, mozemo vam Edu Vehabovica posuditi za drugi dio sezone.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Radovac ne skaces radovacccc
spolacentra je napisao/la: ↑18 dec 2025, 00:41Ako nam se lijepo izvinite, mozemo vam Edu Vehabovica posuditi za drugi dio sezone.
spolacentra je napisao/la: ↑18 dec 2025, 00:41Ako nam se lijepo izvinite, mozemo vam Edu Vehabovica posuditi za drugi dio sezone.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ljudi puste u klub i slave Radovca,o kakvom obrazu oni imaju pricati sutra bi i Ismira Mirvica rasireni ruku docekali a ne brata mu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako ih americki stočar odyebe mogu se uvjek okrenuti domacima, kao da kod nas nema uspjesnih govedara. Evo npr zmaj od šipova bi sigurno bio sretan da im udje, trebaju samo fino kleknuti ispred njega i zamoliti ga
.
Zadnja izmjena: nofearhz, dana/u 18 dec 2025, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Investitor
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji