Odavno nesto gluplje nisam procitao !belosevic23 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 14:31Pa jesmo kratkoročno ih izvarali, uzeli lovu, kao što mi bošnje samo i znamo...dugoročno nećemo nikog prodat u Lens a vjerovatno ni u francuskuHordas1990 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:50Podsjeti me za koliko se Celik prodao? Ne kazem da neke vrijednosti nisu bile napuhane, ali sa Celikom jedina greska moze bit da je prenisku stavio. Sad sto taj momak ne moze da se nametne nikako to nije do nas. Mi smo svoje odradili.belosevic23 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:45
Zukanovic je prije vodio, mislim da vise ne vodi ali još bolje, bezveze je napucavao našim cijene, Nidal Čelik 1mil vijedio hahaha realno momak neće nigdje dalje od premijer lige dogurati to svi znaju, umisle se da su neki igrači.. na kraju cijena za koju ih prodaš i klubovi koji ih traže znači o njima kakvi su igrači..
Kad je Lens poslao ponudu, nasi su trebali odgovoriti : Nemojte braco Francuzi, ne vrijedi on toliko. Odbijamo ponudu, prodat cemo ga Istri za 230 000 €

.png)