FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel opet rasprodaja u zimskom prelaznom roku?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Valjalo bi da je 3, mada je malo nerealno zbog pada u formi.Napapijri je napisao/la: ↑19 dec 2025, 08:26Navodno su ranije odbijena 2 miliona, tako da je moja pretpostavka da ce konacna cifra biti negdje kao i Celikova, oko 2.5 miliona eura. Sasvim dobra cifra (odlicna za bh.uslove, iako mi vec navikavamo na takve), s tim sto je bio momentum kada se moglo uzeti izmedju 3 i 4 miliona prosle sezone.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vrijeme mu je da ide. Idealno bi bilo da je otišao ljetos kad je bio u formi i na cijeni.
AiK ne daje ogromne cifre za ulazne transfere, sudeći po dostupnim podacima. Ako bude preko 1.2 miliona eura, dobar transfer.
AiK ne daje ogromne cifre za ulazne transfere, sudeći po dostupnim podacima. Ako bude preko 1.2 miliona eura, dobar transfer.
Pa tako to naprosto ide i treba. Neke ces prodati jer ne zelis propustiti priliku, neke jer ih se želiš riješiti, nek3 ces ostaviti jer imaju Ugovor a neke jer ih nece niko. Svi klubovi to rade. Nije samo kod nas kao na autobuskoj stanici.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa ako ga prodaju za manje od 2.5 to je ludost jer su takvu ponudu odbili uz 15% . Tako da bliže mi je to da je 3 Mil EUR.
3 Mil EUR i da se pozdravimo.jurisicduska je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:34Pa ako ga prodaju za manje od 2.5 to je ludost jer su takvu ponudu odbili uz 15% . Tako da bliže mi je to da je 3 Mil EUR.
Prodati neke jer ih se želiš riješiti - podržavam. Prodati ono najbolje (ovdje ne mislim na Gulija - trebali smo ga još ljetos prodati) što trenutno imamo je ono što meni smeta.
Kako mislimo biti konkurentni u bilo čemu (pa makar to bio i Kup) do kraja sezone ako ćemo sve što valja prodati? Ako je Guli jedini koji će se prodati u zimskom prelaznom (od bitnijih igrača) onda mi je to okej.
Maroodža? Ignatkov? Mujkić?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Pao je u formi, ni blizu nivoa prosle sezone. Uglavnom kao i za svakog igraca za kojeg se odbije neka ponuda. Kasnije ga prodas ispod te cijene.jurisicduska je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:34Pa ako ga prodaju za manje od 2.5 to je ludost jer su takvu ponudu odbili uz 15% . Tako da bliže mi je to da je 3 Mil EUR.
AIK samo 5 igraca platio preko milion eura, od toga 2 najskuplja prije 25 godina. Tako da ta 3 miliona su kao I novi stadion, samo pusta mastanja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne slazem se da je pao u formi. Da, ne postize golove ali trenutno fantasticno igra ono sto se od njega trazi kod Cvitanovica. Ne treba zaboraviti da je jedno igrati u onoj ekipi od prosle godine i u ovoj gdje efektivno treba igrat sa igracima kao sto su Ljajic i Elezi. Trebalo je i njemu i njima da se naviknu na to i u zadnje vrijeme milina ga je gledati kako radi za ekipu u oba pravca. Po svim parameteima mora biti nas najveci izlazni transfer do sada, sve ostalo bi bilo ispod ocekivanja.Mokes je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:42Pao je u formi, ni blizu nivoa prosle sezone. Uglavnom kao i za svakog igraca za kojeg se odbije neka ponuda. Kasnije ga prodas ispod te cijene.jurisicduska je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:34Pa ako ga prodaju za manje od 2.5 to je ludost jer su takvu ponudu odbili uz 15% . Tako da bliže mi je to da je 3 Mil EUR.
AIK samo 5 igraca platio preko milion eura, od toga 2 najskuplja prije 25 godina. Tako da ta 3 miliona su kao I novi stadion, samo pusta mastanja.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma ne kupuje se forma.Mokes je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:42Pao je u formi, ni blizu nivoa prosle sezone. Uglavnom kao i za svakog igraca za kojeg se odbije neka ponuda. Kasnije ga prodas ispod te cijene.jurisicduska je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:34Pa ako ga prodaju za manje od 2.5 to je ludost jer su takvu ponudu odbili uz 15% . Tako da bliže mi je to da je 3 Mil EUR.
Nije on toliko pao koliko izgleda neki parametri su mu bolji ove godine nego prošle nego mu je ulazilo sve i svašta.
Imam neke brojke. Popravio se trkom, vremenom u sprintu, dosta je napredovao u duelima, ima predasistencija i kreiranih sansi vise nego prošle godine.
Mislim realizacija je nešto sto zavisi od xy faktora. Pozicija mu je promijenjena možeš to gledati i kao da se snašao na drugoj poziciji pa je polivalentan.
Mislim nije sve tako crno u vezi njega. Laički jest ali ne posmatraju svi fudbal kao forumaši.
Htio sam napisati još halalite sto editujem, da je svjesno se radilo na nekim stvarima. On je kompletniji igrac ove godine. A to sebičnost i ostale stvari to se lako ispravi.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 dec 2025, 09:58, ukupno mijenjano 2 puta.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa vidi, odbili smo mi birvaktile i 400k KM za Duljevica, pa na kraju dzaba otisao. A i tad smo se gadjali ciframa "2 mil sad, 4 na ljeto". Mi smo slabo kad uboli tajming za prodaju igraca realno, il prodamo prerano il prekasno. Da je milion eura za ovakvog Gulija uzet, puna saka brade.jurisicduska je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:34Pa ako ga prodaju za manje od 2.5 to je ludost jer su takvu ponudu odbili uz 15% . Tako da bliže mi je to da je 3 Mil EUR.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Gulija uopšte ne treba računati u prelazni rok, meni je žao što nam ide najbolji igrač to je ogromna šteta i bit će ogroman uspjeh ako nađemo nekog i upola kao što je on.Pendulum je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:41Prodati neke jer ih se želiš riješiti - podržavam. Prodati ono najbolje (ovdje ne mislim na Gulija - trebali smo ga još ljetos prodati) što trenutno imamo je ono što meni smeta.
Kako mislimo biti konkurentni u bilo čemu (pa makar to bio i Kup) do kraja sezone ako ćemo sve što valja prodati? Ako je Guli jedini koji će se prodati u zimskom prelaznom (od bitnijih igrača) onda mi je to okej.
Maroodža? Ignatkov? Mujkić?![]()
Jel misliš da prodaju ovu trojicu sve odjednom? Znam fa je naš klub pun budala ali da su toliko glupi da razbiju U21 opciju u jednom prelaznom roku, ne znam baš. Mada opet budale su to.
Nije više mlad i stranac je u velikom broju liga u Evropi. Teško će neka ekipa srednjeg evropskog ranga, kakav je AIK, dati 3 miliona eura za igrača koji je nedokazan na ozbiljnom nivou. Guli u karijeri ima 2 i po odigrane evropske utakmice. A, oni za te pare traže igrača koji je prevaga u evropskim utakmicama.jurisicduska je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:56Ma ne kupuje se forma.Mokes je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:42Pao je u formi, ni blizu nivoa prosle sezone. Uglavnom kao i za svakog igraca za kojeg se odbije neka ponuda. Kasnije ga prodas ispod te cijene.jurisicduska je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:34Pa ako ga prodaju za manje od 2.5 to je ludost jer su takvu ponudu odbili uz 15% . Tako da bliže mi je to da je 3 Mil EUR.
Nije on toliko pao koliko izgleda neki parametri su mu bolji ove godine nego prošle nego mu je ulazilo sve i svašta.
Imam neke brojke. Popravio se trkom, vremenom u sprintu, dosta je napredovao u duelima, ima predasistencija i kreiranih sansi vise nego prošle godine.
Mislim realizacija je nešto sto zavisi od xy faktora. Pozicija mu je promijenjena možeš to gledati i kao da se snašao na drugoj poziciji pa je polivalentan.
Mislim nije sve tako crno u vezi njega. Laički jest ali ne posmatraju svi fudbal kao forumaši.
Htio sam napisati još halalite sto editujem, da je svjesno se radilo na nekim stvarima. On je kompletniji igrac ove godine. A to sebičnost i ostale stvari to se lako ispravi.
- SilaMoc1946
Guli ovakav, Guli onakav, Guli ne zna ovo, Guli ne zna ono, a Guli prošle sezone najbolji igrač ili eto ako nije najbolji onda je u top 3 igrača. Šta je sa drugim? Ove sezone dosta slabiji, ali je opet opasniji od većine. Što većina nije bolja od njega? Guli ove sezone u prvenstvu 8 asistencija. Šta je sa drugim? Ovo je isto kao kada bi navijači Bayerna srali po Kaneu ili po Oliseu.
Osim što je pao u formi, MORATE uzeti u obzir da momak igra predaleko od gola. Nije sam sebe odmakao od gola.
Neka ode, sretno mu bilo.
Pravi igrač. 
Osim što je pao u formi, MORATE uzeti u obzir da momak igra predaleko od gola. Nije sam sebe odmakao od gola.
Neka ode, sretno mu bilo.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Ma zaboli me ,da sam napacen mogo sam drugi napraviti.Samo mojne mafijat zamolit cu te.Vanja8 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 08:51Pratim ja , ne sekiraj se ti...VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 dec 2025, 08:40Kad tako fino pratis,onda napisi pitaru isto.
I on naziva ljude budalama.
To se odnosi na sve...
I ti si koliko se sjecam bio na feriju, tako da, prati se...
Pravila za sve kad vec nesto pratis
Super,VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 dec 2025, 10:51Ma zaboli me ,da sam napacen mogo sam drugi napraviti.Samo mojne mafijat zamolit cu te.Vanja8 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 08:51Pratim ja , ne sekiraj se ti...VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 dec 2025, 08:40
Kad tako fino pratis,onda napisi pitaru isto.
I on naziva ljude budalama.
To se odnosi na sve...
I ti si koliko se sjecam bio na feriju, tako da, prati se...
Pravila za sve kad vec nesto pratis
Nadam se da ga neces morati praviti
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Slazem se sa tobom 
Ma kakav komnen, ivoskoJaa je napisao/la: ↑19 dec 2025, 00:27Komnen Andric? Dobar napadač, ali na posudbi je u Torpedu iz Rijeke, pitanje koliko je to izvodljivo.iliyaa8 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 00:19Raja, nije provjerena info ali covjek koji mi je pricao tvrdi da mirvic zvanicno oko srpskog bozica dolazi u sarajevo da se odradi primopredaja, momci iz marketinga vec spremaju materijal za drustvene mreze. Prvi transfer je dolazak Andrića, Mamic licno urgirao kod menadzera tako da ako je ovo najava sta slijedi bojte se bojte
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Prva dva nikako, oni će tek vrijediti puno miliona. Trećem ćemo svakako mi biti vrhunac karijere.Pendulum je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:41
Maroodža? Ignatkov? Mujkić?![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.

.png)