A dobro, i sam Max je kumovao ovoj situaciji. Ako se sjecamo izjava da je presirok roster i da ce se ici na to da mu se smanji broj igraca kako bi mogao raditi sa svima u miru. Samo lafo, frajer nije izgleda znao da ce ovi da prodaju gotvo sve sto je se moglo prodati
Kuburi se sa bekovima, sa napadacima. A imao si ih kakve takve, doduse imao si top beka ali nejse.
U ovom napadackom arsenalu koji trenutno imamo (Gimenez) i Abraham bi dosao kao ogromno pojacanje, ali eto ne uzese ga, protjerase i Jovica te digose ruke od Camarde. Potezi za analizu, mislim da i fudbalski laici ne bi slicno napravili.
Sto je jos gore, nesto su pokusavali i kupovati, ali za sad sve te "velike" investicije izgledaju kao bacene pare. Donekle su se spasili sa Modricem o Rabitom, ali oni nisu kostali ni 10M skipa. Tako da jos jedan katastrofalan potez vodeci ljudi.
Sjetimo se kad se pisalo za Guirasyija, da se mogao dovesti povoljno, naravno uz odgovarajucu platu, i to su propustili. Tad sam pisao i za Davida, da su mogli doci u paketu za 50takM, ali nista od toga. Jeste da se sad David raspada u Juventusu, ali u onakvoj sredini, gdje imas konkurenciju od 5 najjaci napadaca svijeta tesko je uspjeti
Pazi sad, danas se pojavila vijest i da Allegri hoce jos jednog amerikanca u ekipo, dosao bi upravo iz Juvea, pokusajte pogoditi ko je. Ja necu ni da mu ime napisem

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16