AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meecko
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meecko » 19 dec 2025, 08:20

milanist je napisao/la:
18 dec 2025, 22:36
slika
:mrgreen:
Nedostaje tu Lexaurin, Apaurin, i slični preparati. Ubrzo ćemo svi dobiti gastritis ako već nismo.
P.S. molio bih kolege, ako se već prepucavaju na ličnoj osnovi , da taj način komunikacije prebace u privatne poruke. Previše se spamuje tema. Boli me quratz ko će biti u pravu. Imamo svi pravo na drugačije mišljenje, iznesi svoje i sa tim završiti.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 19 dec 2025, 13:18

Ma znam Adi, ali više sam postao ljut na dovođenje ovi 25+ Mil igraca. CDK je bio zadnji koji je nesto valjao, ovo ostalo je čisto smeće. Isto tvrdim i za tog Jašara. Nista jantamo nisam vidio vrijedno 35 mil.

Nebi ja dovodio nikoga. Zasto? Sine cilj ti je 4to mjesto i mislim da imaš dovoljan kadar za to. Igraš svaki 7 dana, znaci znas tačno koliko utakmica do kraja i sad uživaj.

Daj Bože da možemo prodat ovu prevaru Nj...knj jer očajan i nece ga niko. Lucca je isto užasan, al to je stim 30+ Mil igracima. Kad smo ovdje spominjali onog iz Stuttgarta nije ga bilo ni na mapi. Sad kad je 55 Mil e sad bi da ga dovode. Ovaj mali iz Manche kad smo ga tražili izabrao je Man Utd (boli me briga sto je manager tražio, ti potpisujes na kraju), i sad bi ga opet kod nas.

A sto se tice kupa, prošle godine smo svi a najviše ja ovdje slavili taj nebitni kup, ej kao da Ch Ligu osvajamo. A na tabeli bili 9ti. E sad smo ispali iz tog stanja a na tabeli smo drugi. Draže mi je tako nego obrnuto sa Mister Sinanom

I Adi i Beduin, daj molim vas prenesite to na privatni, nije lijepo takve riječi ovdje citati. Mogu ovdje i djeca doci i pročitat ovaj forum, i stvarno nije primjerno da dečkić od 12 godina čita takve stvari. Mislim i sam sam kriv jer pišem grozne stvari isto sramota je. Al izvuku mi živce tamo na terenu i onda poludim. Al eto, pokušat cu se suzdržati

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 dec 2025, 17:22

Dovedes trenera koji igra 3-5-2 sa 2 klasična napadača i ti mu u timu ostaviš samo jednog takvog i na 2 klasična krila dovedes i treće a za iste pare recimo mogli dovesti upravo Hojlunda
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 19 dec 2025, 17:27

Treba uzeti onu stvar i popisaati takve trenere koji furaju samo jednu formaciju....fudbal se mjenja, igra je drugacija tako da se treba up datovati....4 4 2 Anceloti furao u Milanu " baklava formacija " to je tad funkcionisalo....u realu 4 5 1 i tacka...ili 4 3 3 ....mjenjas prilagodjavanje....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 dec 2025, 17:39

A dobro, i sam Max je kumovao ovoj situaciji. Ako se sjecamo izjava da je presirok roster i da ce se ici na to da mu se smanji broj igraca kako bi mogao raditi sa svima u miru. Samo lafo, frajer nije izgleda znao da ce ovi da prodaju gotvo sve sto je se moglo prodati 🤣

Kuburi se sa bekovima, sa napadacima. A imao si ih kakve takve, doduse imao si top beka ali nejse.
U ovom napadackom arsenalu koji trenutno imamo (Gimenez) i Abraham bi dosao kao ogromno pojacanje, ali eto ne uzese ga, protjerase i Jovica te digose ruke od Camarde. Potezi za analizu, mislim da i fudbalski laici ne bi slicno napravili.
Sto je jos gore, nesto su pokusavali i kupovati, ali za sad sve te "velike" investicije izgledaju kao bacene pare. Donekle su se spasili sa Modricem o Rabitom, ali oni nisu kostali ni 10M skipa. Tako da jos jedan katastrofalan potez vodeci ljudi.
Sjetimo se kad se pisalo za Guirasyija, da se mogao dovesti povoljno, naravno uz odgovarajucu platu, i to su propustili. Tad sam pisao i za Davida, da su mogli doci u paketu za 50takM, ali nista od toga. Jeste da se sad David raspada u Juventusu, ali u onakvoj sredini, gdje imas konkurenciju od 5 najjaci napadaca svijeta tesko je uspjeti 😁

Pazi sad, danas se pojavila vijest i da Allegri hoce jos jednog amerikanca u ekipo, dosao bi upravo iz Juvea, pokusajte pogoditi ko je. Ja necu ni da mu ime napisem 😁
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 dec 2025, 18:45

memaga je napisao/la:
19 dec 2025, 17:27
Treba uzeti onu stvar i popisaati takve trenere koji furaju samo jednu formaciju....fudbal se mjenja, igra je drugacija tako da se treba up datovati....4 4 2 Anceloti furao u Milanu " baklava formacija " to je tad funkcionisalo....u realu 4 5 1 i tacka...ili 4 3 3 ....mjenjas prilagodjavanje....
Tu se slažem. Sjetit ćemo se kako smo dobro igrali na početku sezone nakon poraza od Cremonesea. Nakon toga nas pročitali, zatvore Modrića i mi igre nemamo nikako. Max nema alternativu.
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 dec 2025, 18:52

Sta je sa onog mladog beka sto je dosao neki dan, Arizala ili tako nesto, jel vec potpisao i prikljucen ekipi?
Mislim, poslije superkupa da li ima pravo nastupa da se isproba imal habera od njega?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.