sakahuligana je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:24jbem ti od djece djecu ljubi te fackoHordas1990 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:22Sta je ovo zar je vec krenuo raspust? U moj vakat tek iza nove, nakon veselog casa.
Smiri se, papak.
sakahuligana je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:24jbem ti od djece djecu ljubi te fackoHordas1990 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:22Sta je ovo zar je vec krenuo raspust? U moj vakat tek iza nove, nakon veselog casa.
mrtve ustaHordas1990 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:31sakahuligana je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:24jbem ti od djece djecu ljubi te fackoHordas1990 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:22Sta je ovo zar je vec krenuo raspust? U moj vakat tek iza nove, nakon veselog casa.![]()
Smiri se, papak.
Dolazi Mirva da pere pare,treba SIPA ovo da ispita. Nego neka kone sad naprave analizu za pozajmice,pranje para i talove nebi bilo lose,hoce da ih zavale braca Mirvic,kazu bice nasa filijala ako su istine?
a sta bi mi bez vas il vi bez nas, nije to to, svaka cast Zrinji i Borcu, al metropola je metropolajurisicduska je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:04Hocete se i uzet na kraju ?aezakmi je napisao/la: ↑19 dec 2025, 13:59Vrhunska stvar za sarajevski i bosanskohercegovački fudbal je ulazak investitora u Želju. Ovo pišem kao navijač Sarajeva. Nama u interesu treba biti da imamo dobre omladinske škole fudbala, da imamo novac i da dovedemo kvalitetne igrače u oba sarajevska velikana, jer to su realno 2 kluba koji mogu privući velika imena. Džaba novac i silni milioni, to drugi neće nikad moći. Željezničar ima ogromnu bazu navijača širom države, imaju stadion koji će biti najljepši u državi uskoro, ja im želim sreću i da zajednički dominiramo ovom ligom i da igramo evropska tamičenja.
Frajer im zazelio ko svom klubu. Daj bolan mani se tog. Zelim im da ispadnu u cvajtu.
Mislim da je suplja da ne pricaju, vec nemaju odnos kao sto braca imaju. Sanin navija za Zeljeznicar, imat ce benefite isto kao i mi, naravno trebat ce strpljenja.IMResurrected je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:57Pozitivno je da privatni kapital ulazi u jos jedan klub nase lige, samo je stvarno neobicno da se radi o bratu Ismira Mirvica, jos nemaju komunikaciju. Doduse, bice manje neobicno ako Ismir napusti Sarajevo kako se prica.
Zna li iko od Sarajlija za koga inace navija ta porodica? Odakle su ljudi? I kakve planove ima novi ulagac u Sarajevo koji bi trebao doci umjesto Ismira? Ako se radi o ozbiljnim ljudima na obje strane, morace se ostatak lige dobro potruditi da sve to isprati finansijski.
Bože sačuvaj kakvih persona udiše zrak, ja razumijem sve, pa hajde nekad' i opsovati, ljudi smo. Ali ovakve idiotarije, ovakve budalaštine može izgovoriti samo osoba kojoj je iq-u ravan sobnoj temperaturi. Druže dozovi se malo, opusti se, ovo je javni forum, nije "kafana kod Nade" shvatili smo da si ti navijač, huligan, ali daj smiri malo hormone, možda drkenbauer, pomaže pri stresnim situacijama ili si pao hemiju pa sada ne znaš kako da izbaciš gnjev koji je nakupljen u tebi. Elem, pozdrav druže i nastavi da širiš navijačku svijest putem ssba foruma.sakahuligana je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:32mrtve usta
Nije šuplja. Ismir i Sanin ne pričaju godinama, a za koga Sanin navija to niko ne zna. Malo je smiješno reći, na osnovu ničega, da je vaš navijač.
Ne obaziri se na z€munc€PajoZdjelar je napisao/la: ↑19 dec 2025, 15:01Bože sačuvaj kakvih persona udiše zrak, ja razumijem sve, pa hajde nekad' i opsovati, ljudi smo. Ali ovakve idiotarije, ovakve budalaštine može izgovoriti samo osoba kojoj je iq-u ravan sobnoj temperaturi. Druže dozovi se malo, opusti se, ovo je javni forum, nije "kafana kod Nade" shvatili smo da si ti navijač, huligan, ali daj smiri malo hormone, možda drkenbauer, pomaže pri stresnim situacijama ili si pao hemiju pa sada ne znaš kako da izbaciš gnjev koji je nakupljen u tebi. Elem, pozdrav druže i nastavi da širiš navijačku svijest putem ssba foruma.
Pa bolan, Ismir napusta Sarajevo zbog Zelje, zapravo to je jedini nacin da bi Sanin usao tamo...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:34Dolazi Mirva da pere pare,treba SIPA ovo da ispita. Nego neka kone sad naprave analizu za pozajmice,pranje para i talove nebi bilo lose,hoce da ih zavale braca Mirvic,kazu bice nasa filijala ako su istine?
kaze punker au brate , skolu sam zavrsio jbgPajoZdjelar je napisao/la: ↑19 dec 2025, 15:01Bože sačuvaj kakvih persona udiše zrak, ja razumijem sve, pa hajde nekad' i opsovati, ljudi smo. Ali ovakve idiotarije, ovakve budalaštine može izgovoriti samo osoba kojoj je iq-u ravan sobnoj temperaturi. Druže dozovi se malo, opusti se, ovo je javni forum, nije "kafana kod Nade" shvatili smo da si ti navijač, huligan, ali daj smiri malo hormone, možda drkenbauer, pomaže pri stresnim situacijama ili si pao hemiju pa sada ne znaš kako da izbaciš gnjev koji je nakupljen u tebi. Elem, pozdrav druže i nastavi da širiš navijačku svijest putem ssba foruma.
Nisam upucen, ali koliko sam razumio Mirvic se bavi prvim timom, a Tan akademijom. Ne znam da li je to tacno, ali ako jeste da li ce onda princ otkupiti upravljacka prava od Mirvica ili kako?PeppermintSA je napisao/la: ↑19 dec 2025, 15:01Ljudi nekako olako zaboravljaju da je Ismir tek jedan od vlasnika FKS. Pored činjenice da ima svoj tim ulagača, dakle da nije on sam taj koji daj pare, tu je još i Tan koji daje najviše, te odnedavno i malezijski princ. To što je Ismir gurnut u prvi plan kao predsjednik kluba ne znači da sve počinje i završava s njim kada je riječ o pumpanju novca.
Aferim, to je za tebe veliki uspjeh.sakahuligana je napisao/la: ↑19 dec 2025, 15:32kaze punker au brate , skolu sam zavrsio jbgPajoZdjelar je napisao/la: ↑19 dec 2025, 15:01Bože sačuvaj kakvih persona udiše zrak, ja razumijem sve, pa hajde nekad' i opsovati, ljudi smo. Ali ovakve idiotarije, ovakve budalaštine može izgovoriti samo osoba kojoj je iq-u ravan sobnoj temperaturi. Druže dozovi se malo, opusti se, ovo je javni forum, nije "kafana kod Nade" shvatili smo da si ti navijač, huligan, ali daj smiri malo hormone, možda drkenbauer, pomaže pri stresnim situacijama ili si pao hemiju pa sada ne znaš kako da izbaciš gnjev koji je nakupljen u tebi. Elem, pozdrav druže i nastavi da širiš navijačku svijest putem ssba foruma.![]()
Stvar filozofije, identitetsakahuligana je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:24jbem ti od djece djecu ljubi te fackoHordas1990 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:22Sta je ovo zar je vec krenuo raspust? U moj vakat tek iza nove, nakon veselog casa.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Paromlinac, rishovski, WeekendOffender i 22 gosta.