Sport i TV
Re: Sport i TV
Ko zna, mozda i Arene ubace sad za sad, dok ne bude arena emitovala formulu, euroligu, motogp i sl jer je to sve do sad emitovao SK. Mozda nekad kasnije ubace ove nabrojane sadrzaje.
Mislim da je ta informacija tacna jer sam cak i prije te obavijesti vidio na drugom forumu da postoji mogucnost da se SK povlaci sa prostora Bosne i Hercegovine od 1. januara.
I meni je malo cudno da tek za 10 mjeseci daju Arene ako misle odmah ukinuti SK kanale. Nikad se kod njih ne zna, uvijek se moze nesto promijeniti.
šta god da je takve vijesti nigdje nema
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Afcon je najjače natjecanje, nema većeg šunda od natjecanja. Sve što se najmanje očekuje očekujte
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
To ce biti samo kad se probudimo jedno jutro, a Arene stavljene. Nema teoretske sanse da ce ukinuti jedine sportske kanale iz sadrzaja, a da ne stave odmah tada Arene. E samo je pitanje kada ce to biti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mozda do marta sve srede do pocetka nove F1 sezone. Nikad se ne zna.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Prije ce Sport Klub se vratiti na stare staze nego sto dodju arene.
Sljedece godine Areni istice dosta stvari ala La Liga NFL itd
Za naše područje to nema nikakve veze. Shvati da SK Srbija ne postoji i da će sva prava uvijek imati Arena.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:06Prije ce Sport Klub se vratiti na stare staze nego sto dodju arene.
Tako je. A ni SK ne može uzimati za nas, mogu da vrte samo ovo aktuelno.arelinho je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:11Za naše područje to nema nikakve veze. Shvati da SK Srbija ne postoji i da će sva prava uvijek imati Arena.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:06Prije ce Sport Klub se vratiti na stare staze nego sto dodju arene.
I to sto istice istice samo za teritoriju Hrvatske i Slovenije. Kod nas Arena prenosi.arelinho je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:11Za naše područje to nema nikakve veze. Shvati da SK Srbija ne postoji i da će sva prava uvijek imati Arena.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:06Prije ce Sport Klub se vratiti na stare staze nego sto dodju arene.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Nisam to znao, hvala.passatb6 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:36I to sto istice istice samo za teritoriju Hrvatske i Slovenije. Kod nas Arena prenosi.arelinho je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:11Za naše područje to nema nikakve veze. Shvati da SK Srbija ne postoji i da će sva prava uvijek imati Arena.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:06Prije ce Sport Klub se vratiti na stare staze nego sto dodju arene.
Steta za SK, meni arena nikako ne lezi, sve mi je poluamaterski uradjeno. Pogotovo ove neke emisije za odredjeni dogadjaj ili ligu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.