Jusuf Gazibegovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

231983
Kontakt:

Re: Jusuf Gazibegovic

Post Postao/la 231983 » 16 dec 2025, 17:32

Neka je frka bila kad ga je ono spomenuo poslije nekog treninga, kada je ucestvovao u nekom naguravanju ako se dobro sjecam.. ili obicnoj svađi. Haman ga poslije toga nije bilo na okupljanju, a i tada je izgubio mjesto u klubu.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 17 dec 2025, 05:03

Sturm nema desnog beka na rosteru uopste. Zato nazor forsiraju malica tu. Jusuf Ako dodze bice zagarantovan u prvoj postavi.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 17 dec 2025, 09:55

Da ga hoce malo krenuti, bio bi super zamjena za Dedica a Malic moze biti konkurencija za stopera. :clap:

BosnianDragon2024
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon2024 » 17 dec 2025, 15:22

Kad bi zadnja linija Šturma izgledala ovako. 🤩

Karic - X - Malic - Gazibegovic

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 dec 2025, 09:50

Gazibegovic o selektoru i Malicu:

“Prije sedmicu dana smo razgovarali. Raspitivao se za moj status, imali smo jako dobar razgovor. Dao mi je i nekoliko savjeta. Rekao je da je najbitnije da igram i budem u ritmu, jer samo tako mogu pomoći reprezentaciji.”

Zanimljivo je da će u Sturmu Gazibegović konkurisati svom reprezentativnom saigraču Arjanu Maliću, ali on na to gleda s druge strane.

“Čuli smo se, dobri smo prijatelji. Odlično smo se slagali i u mom prvom mandatu u Sturmu. Arjan je veliki potencijal i sigurno će još napredovati. Konkurent? Ja bih rekao – prijatelj. Trener je taj koji odlučuje. Ja mogu igrati na više pozicija, kao i on.”

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 19 dec 2025, 11:12

hurem je napisao/la:
19 dec 2025, 09:50

“Prije sedmicu dana smo razgovarali. Raspitivao se za moj status, imali smo jako dobar razgovor. Dao mi je i nekoliko savjeta. Rekao je da je najbitnije da igram i budem u ritmu, jer samo tako mogu pomoći reprezentaciji.”

Zanimljivo je da će u Sturmu Gazibegović konkurisati svom reprezentativnom saigraču Arjanu Maliću, ali on na to gleda s druge strane.

“Čuli smo se, dobri smo prijatelji. Odlično smo se slagali i u mom prvom mandatu u Sturmu. Arjan je veliki potencijal i sigurno će još napredovati. Konkurent? Ja bih rekao – prijatelj. Trener je taj koji odlučuje. Ja mogu igrati na više pozicija, kao i on.”
Samo sto isti kriteriji nisu vazili za Malica, Sameda i Benju 😄

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 dec 2025, 12:22

Ko god nece da plati i nije u vezi sa menadzerima bliskim kockaru,spahi,papcu,nini on mora da igra da bude u ritmu :salut: svi ostali nemaju pravila imaju privilegije kao bazdar(svaki komentar suvisan) tahirovic,malic,kulenovic(pola godine bio klupa,poziv) saric (pola godine bez kluba i igre,na spisku ) ,burnic (u cvajti klupa) sreca celavo krme se samo izdalo od prvog dana ko je upucen znao je sta se desava. Samo jos zadnje naivne budale ne vide ko je i sta je on i njegov staff. Kriminal providan samo takav.

Najjace Tabakovic ne valja jer je igro u hoffenheimu nebitno evropa liga,bundesliga start ili ulazi,znaci upitan kvalitet liga petice, a vamo bazdar godinu dana i vise bez gola ne igra u spanskoj drugoj uvijek poziv i igra za repku, kulenovic pola godina klupa u najlosijem heraclesu a poziv je tu. To su te kriteriji sto misli olos kockarski. Samo je dovoljno vidjet evo ovaj slucaj da dalje ne nabrajam. Fuj fuj fuj :puke: pa onda Omerovic prije Esmira ,kulasin prije esmira :rol: :rol: Mrs celavo spadalo abd sve najgore te ceka.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 19 dec 2025, 17:41

Sindikat12 je napisao/la:
19 dec 2025, 11:12
hurem je napisao/la:
19 dec 2025, 09:50

Samo sto isti kriteriji nisu vazili za Malica, Sameda i Benju 😄
Ajd, ajd. Malic je dobio priliku i zaigrao zbog Dedica. Jesu li ono povrede i kartoni razlog bili. Prvu je odusevio, vec iducu ga proklinjali svi redom.

Zar taj isti Malic prije zadnjeg okupljanja repke nije proglasen za igraca utakmice svog Sturma protiv jedne engleske ekipe? Opet ga nasi na sva usta hvalili. Onda protiv Rumuna prvo poluvrijeme odigra da je skoro pa 0:2 bilo. I opet ga svi redom kleli kao najveceg hasuma.

Sto se Bazdara tice, uvjeren sam da je zadnji put bio tu samo zbog izostanka Demirovica i Kulenovica.

Samo u slucaju Tahirovica u prvih 11 bezuvjetno Barbarez zasluzuje kritiku. I duzan je detaljnije obrazloziti njegovo forsiranje kada je ocito da nesto ne stima kako u napadu, tako i u odbrani.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 19 dec 2025, 17:51

bhfanatic14 je napisao/la:
19 dec 2025, 12:22
Ko god nece da plati i nije u vezi sa menadzerima bliskim kockaru,spahi,papcu,nini on mora da igra da bude u ritmu :salut: svi ostali nemaju pravila imaju privilegije kao bazdar(svaki komentar suvisan) tahirovic,malic,kulenovic(pola godine bio klupa,poziv) saric (pola godine bez kluba i igre,na spisku ) ,burnic (u cvajti klupa) sreca celavo krme se samo izdalo od prvog dana ko je upucen znao je sta se desava. Samo jos zadnje naivne budale ne vide ko je i sta je on i njegov staff. Kriminal providan samo takav.

Najjace Tabakovic ne valja jer je igro u hoffenheimu nebitno evropa liga,bundesliga start ili ulazi,znaci upitan kvalitet liga petice, a vamo bazdar godinu dana i vise bez gola ne igra u spanskoj drugoj uvijek poziv i igra za repku, kulenovic pola godina klupa u najlosijem heraclesu a poziv je tu. To su te kriteriji sto misli olos kockarski. Samo je dovoljno vidjet evo ovaj slucaj da dalje ne nabrajam. Fuj fuj fuj :puke: pa onda Omerovic prije Esmira ,kulasin prije esmira :rol: :rol: Mrs celavo spadalo abd sve najgore te ceka.
Haj nam postavi broj odigranih utakmica i minute provedene na terenu Tabaka u Hof.

Koliko se sjecam, i on je tada nesto nasao razlog napustanja priprema. I bas u vrijeme kada su Dzeko i Demirovic zabijali.

Bazdar ce morati vrlo brzo nesto promijeniti. Al govorimo o momku od 21 godinu. Bukvalno 50 godina mlađem od Dzeke i Tabakovica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, riki46 i 32 gosta.