Haris Tabaković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Tabaković
Godine igraju veliku ulogu u cijeni.
Ako u Martu i pred Wels bude u pola trenutne forme, Barbarez dva puta manje ima opravdanje Dzeki vjerovati i forsirati ga.
Da ne govorim koliko je do Dzekine obaveze kao kapitena i covjeka koji zeli plasman na SP, da ne bude sebican pakas.
Ako Tabakovic nastavi i Demirovic bude na nesto licio, Dzeki zelim samo jedno. Da nas u trenutku ocaja sa klupe odvede na SP. Znam da to zeli najvise od svega jer je za sada Ibisevic taj.
Da ne govorim koliko je do Dzekine obaveze kao kapitena i covjeka koji zeli plasman na SP, da ne bude sebican pakas.
Ako Tabakovic nastavi i Demirovic bude na nesto licio, Dzeki zelim samo jedno. Da nas u trenutku ocaja sa klupe odvede na SP. Znam da to zeli najvise od svega jer je za sada Ibisevic taj.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Koja glupost, ocekivao sam minimum 5 miliona.
Upravo. Mada mi je i u vezi toga jedna nedoumica. Zbog pasosa sam oduvijek mislio da Hrvati prodaju igrace iz HNL za svote bez presedana. Ma koliko igracima nabijali cijenu zbog renomea reprezentacije. Al onda imamo primjer iz srbijanske lige, iz koje isto tako idu transferi za pare kakve nasa liga u 30 godina nije zabiljezila.
A Dzeko je bas primjer nelogicnosti.
Eno kad bas spomenu Hrvate, Vuskovicu nova cijena 40 miliona. Daj bjezi ba. Eto da stavimo Muharemovica u njegovu poziciju, povecali bi mu cijenu za nekih 5 miliona. Igra tu pasos dosta ulogu. A i sama Hrvatska je velesila u fudbalu.Drum je napisao/la: ↑19 dec 2025, 17:04Upravo. Mada mi je i u vezi toga jedna nedoumica. Zbog pasosa sam oduvijek mislio da Hrvati prodaju igrace iz HNL za svote bez presedana. Ma koliko igracima nabijali cijenu zbog renomea reprezentacije. Al onda imamo primjer iz srbijanske lige, iz koje isto tako idu transferi za pare kakve nasa liga u 30 godina nije zabiljezila.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ako nije bolji, nije ni gori od mrtvog Fulkruga, koji se dovodi u vezu sa Milanom. naravno da i pasos ima ulogu.
Cinjenica je kako je Mamic postavio standarde. Ostalim iz HNL samo koristilo. I ja bih ucijenjivao na nacin, evo ti igraca za 5 mil. Ako ne zelis, ide u Dinamo i iduce sezone ces ga od Maminja kupiti za 15 mil. Naravno, prvom Mamicu su rezultati reprezentacije bili argument da mu se moze.DamirT je napisao/la: ↑19 dec 2025, 17:28Eno kad bas spomenu Hrvate, Vuskovicu nova cijena 40 miliona. Daj bjezi ba. Eto da stavimo Muharemovica u njegovu poziciju, povecali bi mu cijenu za nekih 5 miliona. Igra tu pasos dosta ulogu. A i sama Hrvatska je velesila u fudbalu.Drum je napisao/la: ↑19 dec 2025, 17:04Upravo. Mada mi je i u vezi toga jedna nedoumica. Zbog pasosa sam oduvijek mislio da Hrvati prodaju igrace iz HNL za svote bez presedana. Ma koliko igracima nabijali cijenu zbog renomea reprezentacije. Al onda imamo primjer iz srbijanske lige, iz koje isto tako idu transferi za pare kakve nasa liga u 30 godina nije zabiljezila.
Nikako se ne mogu oteti dojmu, a gledao sam ga puno puta, da je ovaj covjek u polju- covjek manje. Jednostavno, on je igrac za 16m i to je to. Tu se snalazi relativno dobro, ali van toga, nista. Doduse, mozda ja u njemu trazim prajm Dzeku, ne znam, ali ipak mislim da je on tanak igrac i dobar strijelac, recimo to tako.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, riki46 i 32 gosta.