Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Denis Huseinbašić
Nema Bosna taj luksuz da ne poziva igrače iz liga petice, kakvi god da su, a Denis je više nego solidan igrač.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bas tako, i ako mi se ne svidja situacija s Anelom ali treba popricati i sa njim, mozda momak bi se i izvinio ako bi doslo do toga.
Tarik-Anel kao stoperski par i Denis na sredini bi nas sigurno PUNO pojacali, i ako jos Seo bude spreman. Skroz druga ekipa nego protiv Rumuna i Austije, a i tamo smo se potukli s njima pravo.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Treca godina liga petice Bundesliga sa 24. Abd bog ce duplo ga udarit i kaznit za sve sto je radio normalnim igracima zadnju godinu i po, koji nisu povezani menadzerski sa njim ,papcem, ninom, spahom...pravila vaze samo za one koji su dobri koji nemaju ledja, ostali mogu kako hoce opet igraju uvijek,uvijek dobiju poziv.
Ima ivica basic koji sa 24 godine igra u kazahstanu
jos uvijek se predstavlja kao talenat i ko ce imat veliku karijeru ahah. Takvi samo u bosni imaju mjesta,orenburg i astana za sigurno mjesto godinama u repki. Jedina istina je da je Denis bolji od Gigovica, tahirovica,basica , Sunjica, Sarica, djakovca, burnica, Hadziahmetovica... to je jedina istina a to i govore igre,karijera i cinjenice. Sve crno na bijelo. Denise karma ce sve odradit jos jace i vec je abd.
Ima ivica basic koji sa 24 godine igra u kazahstanu
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ajd, ti brines o Denisu. Denis ce se vratiti abd jer ga je upravo Barbarez i doveo. Inace danas ne bi bio reprezentativac uopste.bhfanatic14 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 12:03Treca godina liga petice Bundesliga sa 24. Abd bog ce duplo ga udarit i kaznit za sve sto je radio normalnim igracima zadnju godinu i po, koji nisu povezani menadzerski sa njim ,papcem, ninom, spahom...pravila vaze samo za one koji su dobri koji nemaju ledja, ostali mogu kako hoce opet igraju uvijek,uvijek dobiju poziv.
Ima ivica basic koji sa 24 godine igra u kazahstanujos uvijek se predstavlja kao talenat i ko ce imat veliku karijeru ahah. Takvi samo u bosni imaju mjesta,orenburg i astana za sigurno mjesto godinama u repki. Jedina istina je da je Denis bolji od Gigovica, tahirovica,basica , Sunjica, Sarica, djakovca, burnica, Hadziahmetovica... to je jedina istina a to i govore igre,karijera i cinjenice. Sve crno na bijelo. Denise karma ce sve odradit jos jace i vec je abd.
Nego, sprdas Basica zbog Kazahstana, a tvoj jedini vrijedan spomena igrac igra u Armeniji u najboljim godinama. Bolje ti je upitati se, zasto igracu u najboljim godinama i koji je za Zrinjski fino zabijao, tek u Armeniji sredis transfer.
Il si nesposoban. Il preko igraca peres pare ozbiljno. Ozbiljnije od cijelog strucnog staba reprezentacije.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jos jednom si dokazo da si glup, i sve sto si napiso je laz i dokaz tvog neznanja i niske inteligencije. Huseinbasica je doveo Misimovic, i nema nikakve sa raspalim kockarom koji uzima keš za nastupe,i tako je vec kaznjen od boga a bit ce jos gore abd. Moras mi vjerovat kad ti napisem da si veoma glup i pojma nemas o nicemu. Bas o nicemu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Beduin
- Kontakt:
Zna pouzdano tupan da selektor uzima kes, mrzi selektora, a opet nece da ga prijavi SIPA-i i drugim organima za mito i nepotizam. Bas zanimljivo.
Onako objektivno bi se reklo "zna tupan qurac moj".
Onako objektivno bi se reklo "zna tupan qurac moj".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa, eto Misimovic ga sredio. Bravo za njega. I sta sada?bhfanatic14 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:01Jos jednom si dokazo da si glup, i sve sto si napiso je laz i dokaz tvog neznanja i niske inteligencije. Huseinbasica je doveo Misimovic, i nema nikakve sa raspalim kockarom koji uzima keš za nastupe,i tako je vec kaznjen od boga a bit ce jos gore abd. Moras mi vjerovat kad ti napisem da si veoma glup i pojma nemas o nicemu. Bas o nicemu.
Pozive je dobivao i dolaskom Barbareza. Kao sto je dobio priliku igrati kod njega. A sto se momku nije svidjelo sta god, njegov problem.
Tvoja prica pila bi vodu da Denis nikada nije dobio poziv nakon odlaska Misimovica i nakon kojeg god selektora.
Opet cu ti reci, vratio se jedan Denis, vratice se abd i ovaj. I tebi sipak.
Jer nema dokaza. Nagađa zbog talova iz proslosti, a dio kojih je i sam bio. Prijavice ove iz zlobe, a na kraju sam sebe pokopa kada se krene odmotavati ...
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, riki46 i 33 gosta.