100% ... Ajdin Hasić je igrač poteza, on može iskreirati nešto sigurno u svakoj utakmici, makar jednu priliku da namjesti.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
I taj Ajdin Hasić se priziva ko da je De Bruyne a ne prosječan igrač koji nije odskakao ni u našoj ligi. Nema mjesta lik ni u jednoj kombinaciji kod nas trenutno dok god su Alajbegović/Bajraktarević/Memić tu. Mi ne igramo sa desetkom tako da nam ni tu ne treba.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma Hasic uopste i ne igra desetku, momak je desno krilo, ali ovdje na forumu ispade da svaki igrac treba igrati 10ku...Hasic, Bajraktarevic, Alajbegovic, Demirovic, pa cak i za Dzeku se pisalo da moze na 10kubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 12:57I taj Ajdin Hasić se priziva ko da je De Bruyne a ne prosječan igrač koji nije odskakao ni u našoj ligi. Nema mjesta lik ni u jednoj kombinaciji kod nas trenutno dok god su Alajbegović/Bajraktarević/Memić tu. Mi ne igramo sa desetkom tako da nam ni tu ne treba.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Sindikat12
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 13:04Ma Hasic uopste i ne igra desetku, momak je desno krilo, ali ovdje na forumu ispade da svaki igrac treba igrati 10ku...Hasic, Bajraktarevic, Alajbegovic, Demirovic, pa cak i za Dzeku se pisalo da moze na 10kubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 12:57I taj Ajdin Hasić se priziva ko da je De Bruyne a ne prosječan igrač koji nije odskakao ni u našoj ligi. Nema mjesta lik ni u jednoj kombinaciji kod nas trenutno dok god su Alajbegović/Bajraktarević/Memić tu. Mi ne igramo sa desetkom tako da nam ni tu ne treba.
Ostao žal za Misimovicem
Hasic je desno krilo koje nema mjesta ispred Esmira i Memica.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jakupovic 19, igra za Bravo i sloveniju u21 pregovara sa Sturmom, i najvjerovatnije tamo prelazi kod Gazija i ostalih.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ovaj Bilalović vala nije nikakav potencijal, ali eto.
Covjek igra bas zivahno i gura akciju, neces sa nasim mrtvim veznim redom nista ni uspjet, a taktika baklava nas nece dovest do ikakvog uspjeha.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 12:57I taj Ajdin Hasić se priziva ko da je De Bruyne a ne prosječan igrač koji nije odskakao ni u našoj ligi. Nema mjesta lik ni u jednoj kombinaciji kod nas trenutno dok god su Alajbegović/Bajraktarević/Memić tu. Mi ne igramo sa desetkom tako da nam ni tu ne treba.
Bolje i on da igra nego Hajradinovic koji je 8 godina stariji i truhne u Turskoj.
Bolje da imamo desetku nego dva spica.
4-2-3-1
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E baš ćemo nešto napravit sa prosječnim igračom poljske Cracovije, on je sigurno karika koja nam fali da nas odvede na WC.
Ne budalite, lik nema mjesta ni u jednom mogućem scenariju osim protiv nekih amatera ala Lihtenštajn/San Marino dok god su Alajbegović, Memić i Bajraktarević zdravi. Pa taj Hajradinović ima bolju karijeru i igra na većem nivou godinama od dotičnog.
Ne budalite, lik nema mjesta ni u jednom mogućem scenariju osim protiv nekih amatera ala Lihtenštajn/San Marino dok god su Alajbegović, Memić i Bajraktarević zdravi. Pa taj Hajradinović ima bolju karijeru i igra na većem nivou godinama od dotičnog.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovaj moze do klupe kada odigra i pokaze kvalitet sezonu u komadu. I samo zbog lucidnosti kada se vadis iz go...ana.
Nema smisla na nacin, sta bi bilo kada bi bilo. Al, Hodzic, Gojak, Hasic i Hamulic su sami sebi najvece prevare. Mozda im dodati Varesanovica. Imas bogom dano i samo malo tvog truda fali. Al vidi dragi bog da ne zelis i samo jos seljakanje ti ostane.
Nema smisla na nacin, sta bi bilo kada bi bilo. Al, Hodzic, Gojak, Hasic i Hamulic su sami sebi najvece prevare. Mozda im dodati Varesanovica. Imas bogom dano i samo malo tvog truda fali. Al vidi dragi bog da ne zelis i samo jos seljakanje ti ostane.
Ali nidje veze ti spominjati Memića koji je do prije 6 mjeseci bio manje vise niko i nista, a Hasica toliko pljujes. Dadnes covjeku priliku, realno nemas nikog osim Mahmica i njega dovoljno zrelog da dodje.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:35E baš ćemo nešto napravit sa prosječnim igračom poljske Cracovije, on je sigurno karika koja nam fali da nas odvede na WC.
Treba ostavit na stranu bivse klubove i emocije hahaha
Prevljak 2 gola postigao za Istru, Rozic 1. Vode u gostima kod Varazdina 3-1.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledao sam Hasica par puta, i kao laiku mi je djelovao dosta razigran, trcao je i u posljednjim minutama utakmice, trudio se. Naravno da nije kalibar da bude zacementiran u prvih 11, ali je opet bolja opcija na krilu od recimo hajradinovica ili gigovica. Uopste nije los igrac, lucidan, dobar na lopti. Meni bi itekako konkurisao za spisak
naprijed rejal
On kao i Koljic, jel uhvatio formu, eto povrede.Sveti je napisao/la: ↑19 dec 2025, 20:26Gledao sam Hasica par puta, i kao laiku mi je djelovao dosta razigran, trcao je i u posljednjim minutama utakmice, trudio se. Naravno da nije kalibar da bude zacementiran u prvih 11, ali je opet bolja opcija na krilu od recimo hajradinovica ili gigovica. Uopste nije los igrac, lucidan, dobar na lopti. Meni bi itekako konkurisao za spisak
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot], hansbosna, Jarodwest, napapijri1987 i 34 gosta.