Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2025/26
Hajmo malo promijeniti temu: Moze li Clyburn postati MVP? Odlicno igra kroz citavu sezonu, Barcelona je preporodjena dolaskom Pasquala i vrlo moguce da mogu sezonu zavrsiti medju TOP 3 ekipe.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- VensanKasel
- Kontakt:
Može , ali kako se sezona bude primicala kraju tako će Kevin da uzima više šuteva , zadnje pogotovo .
Također mislim da će mu itekako pasti procenti šuta , pogotovo za tri poena . Nerealno je 47% .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Izgleda da Pejn dolazi u Partizan , a i trener koji je tanak sa engleskim jezikom 
Da su nekom u Parisu bitni razultati ovog Hifia bi neko veceras dobro nalupao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pametan Željko, odeš i ostaviš druge da se bore sa budalama...Tajrik Džons i misteriozna povreda, epizoda druga: Amrikanac ponovo pravi problem Partizanu!?
Američki centar Tajrik Džons započeo je meč protiv Virtusa ali se više nije vraćao u igru pošto je samo otišao u svlačionicu posle 13 minuta igre.
Kako je posle meča rečeno, on ima povredu lista.
Pred polazak u Kaunas, na meč protiv Žalgirisa, zakazana je magnetna rezonanca kako bi se utvrdio stepen povrede, a portal Nova prenosi da je Amerikanac zakasnio na pregled dva sata.
Tu je utvrđeno da nema većih problema, ali on se i dalje žali na povredu i zbog toga nije otputovao u Litvaniju.
Podsetimo, slična situacija se desila i pred meč sa Asvelom kada je centar propustio meč u Francuskoj
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne samo večeras, lik je neviđena budala.
Isto automat za ispucavanje lopti.
I ova bezglava košarka koju igraju može upaliti jedino protiv ekipa tipa Partizana.
Koševo Zapad
- VensanKasel
- Kontakt:
Ovako je već uradio protiv Asvela , tad je baš krenuo haos . Mada , protiv Virtusa je bio baš bez energije , možda mu je u glavi dobra blokada .kraljttbvb je napisao/la: ↑19 dec 2025, 08:01Pametan Željko, odeš i ostaviš druge da se bore sa budalama...Tajrik Džons i misteriozna povreda, epizoda druga: Amrikanac ponovo pravi problem Partizanu!?
Američki centar Tajrik Džons započeo je meč protiv Virtusa ali se više nije vraćao u igru pošto je samo otišao u svlačionicu posle 13 minuta igre.
Kako je posle meča rečeno, on ima povredu lista.
Pred polazak u Kaunas, na meč protiv Žalgirisa, zakazana je magnetna rezonanca kako bi se utvrdio stepen povrede, a portal Nova prenosi da je Amerikanac zakasnio na pregled dva sata.
Tu je utvrđeno da nema većih problema, ali on se i dalje žali na povredu i zbog toga nije otputovao u Litvaniju.
Podsetimo, slična situacija se desila i pred meč sa Asvelom kada je centar propustio meč u Francuskoj
- Shategabri
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
On je meni pravi NBA igrac.Shategabri je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:08Ne samo večeras, lik je neviđena budala.
I ova bezglava košarka koju igraju može upaliti jedino protiv ekipa tipa Partizana.
Uzme 50 suteva i kaže dao 30 poena. Pa i ja bi da se ispucavam ko na treningu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Shategabri
- Kontakt:
I to će dati ako se ne igra nikakva odbrana na njemu.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 dec 2025, 10:48On je meni pravi NBA igrac.Shategabri je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:08Ne samo večeras, lik je neviđena budala.
Uzme 50 suteva i kaže dao 30 poena. Pa i ja bi da se ispucavam ko na treningu...
Čim ga neko stisne, baca se po terenu ko da ga roj pčela goni.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Susret 2 očaja.
Partizan ne možeš ni opisati koliko očajna ekipa.
Ovo niko živ ne sastavi.
Ovo niko živ ne sastavi.
Koševo Zapad
Dubai 0-10 šut za trojku nakon tri cetvrtine
Za godinu dvije idu u EC.Shategabri je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:45Susret 2 očaja.
Ovo niko živ ne sastavi.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakav boliqrac igrača , kao da su natjerani da igraju ...
Odradili smjenu u pekari od 12 sati pa došli na utakmicu .
Odradili smjenu u pekari od 12 sati pa došli na utakmicu .
- Shategabri
- Kontakt:
Marcus Howard na 25 poena sa sutom iz igre 10-10
- akisarajevo92
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tamam i ja hocu da napisem za tekmu u Barceloni.
Bolja tekma nego one u NBA
Bolja tekma nego one u NBA
Ide i treći produžetak. Punter ubica
Zadnja izmjena: Alminjo99, dana/u 19 dec 2025, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 8 gostiju.