Sta je ovo ovako tvrdoglavo jbt
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj nesetni pijacar nikako da skonta da ce svaki put biti donji kad uđe u raspravu sa mnom. Svaki put izađe modar iz rasprave i nikako da nauci lekciju
Ili oni ispadnu...
Ovo Ramo na firmu uzeo
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Opet se on sam pronalazi i nesto mi replicira, bez da ga iko pomene ili citira
Ne dajte mu da pise vise, ugasite mu internet.
Ne dajte mu da pise vise, ugasite mu internet.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Stvarno mi je neugodno čitati kada se neko na silu vadi pošto je skontao da je ispao glup. Možda da pojačaš sa pijačari ,smokve, tezga da još više ukopaš taj slabašni odbrambeni intelekt 
E moj Celik, vi ste potvrdili onu narodnu, ti njega hljebom, on tebe kamenom...
Kad je najteze bilo, FKS, pozajmljuje igrace, iznajmljuje stadion...
A vi odmah, cim stadoste na noge, prodadoste Telalovica nasim konama...
Svaka cast...

Kad je najteze bilo, FKS, pozajmljuje igrace, iznajmljuje stadion...
A vi odmah, cim stadoste na noge, prodadoste Telalovica nasim konama...
Svaka cast...
ono kad ti smeta da tebe prozivaju raznim nadimcima, a ti i dalje nastavljas prozivati druge... nazivati Velez i RA pijacarima, na utakmicama sa njima zazivati zrinjski i praljka, nakon svega sto smo prosli, je isto tako pa i veci primitivizam.let3 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 20:50Al ne mozes zbog par kretena generalizirati sve zeljovce i manijake koji su patrioti, pa ih nazivati cetnicima i vrijeđati ljude. O tome je rijec.Zutti je napisao/la: ↑19 dec 2025, 20:40Ma dobro, nije to baš isto. To prijateljstvo je na kraju krajeva raskinuto iz tih razloga. Došlo im novo vodstvo, ljudi otišli u totalnu desnicu i zbog toga raskinuli to prijateljstvo, dok su tvoji u prijateljstvu sa ljudima koji ne mogu biti gori što se tiče četništva. S druge strane, niko od nas ne krije to prijateljstvo i niko ga se ne stidi. Ljudi koji su prije tog raskida bili dobri, i danas su, dok kod vas ima dobar dio ljudi kojima se gadi to (potpuno normalno, čudi me da ste tako lahko pustili da vam pojedinci to rade od grupe), al nemaju nikakvo pravo glasa. Isto ko i naše prijateljstvo s Leševima, prije rata bili normalni i bilo smo dobri. Poslije rata postali to šta su postali i danas se mrzimo. S druge strane, vi se furate na patriotizam, Hamze, gazi četnike i tu priču, a onda na svoju tribinu dovodiš obožavaoce lika i djela mladića i njemu sličnih. Složit ćemo se da to nije baš isto ko naš slučaj s dresdenovcima.
One parole hordi i pijacara, nazivati "srpskim svetom" Zelju i Grbavicu nakon svega sto su prosli - to je primitivizam najteze vste. Dno dna.
Ovo je teska opsesija sa mnom
Pijacar, ako kad dođes u Sarajevo, ispunicu ti san i castiti te pivom
ziv bio.
Vanja, nema potebe biti ljubomoran sto mladi Rijad Telalovic zeli nastaviti karijeru u najvecem klubu u drzavi
Pijacar, ako kad dođes u Sarajevo, ispunicu ti san i castiti te pivom
Vanja, nema potebe biti ljubomoran sto mladi Rijad Telalovic zeli nastaviti karijeru u najvecem klubu u drzavi
Ma kakva ljubomora, zasluzio je momak da se razvija u najboljoj i najzdravijoj sredini i da obori najveci transfer u istoriji PL BiH...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 19 dec 2025, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Eno pobježe govedar posramljen 
Vazi drug pijacar, ja castim.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 dec 2025, 11:59Haj javim ti se ako budem dolazio u Sarajevo da popijemo pivu i ispričamo se.let3 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 11:57Pijacari vas svi zovu, nista novo. Znam da ti smeta, crkni![]()
Ne mozes mene loziti, jer me i ne zanimaju previse ta navijacka prepucavanja. Ali mi zapalo za oko sta ti radi Orvel i kako te tjera da zapjenis i ispadnes budala u tom prepucavanju. Cuj ugasena lopovska grupa![]()
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Retoricko pitanje dal ova tema moze trpiti navijace Zelje i Celika u isto vrijeme. Za spas teme jedan od ova dva kluba mora biti u federalnoj.
Slazem se s ovim. Poznajem dosta navijaca plavih koji su jako, jako srcani i uz to velike patriote i mene su licno iznenadili oni snimci s druzenja sa srbima. Ali nije to svakako za generalizovanja i prozivanja svih zeljovaca pogrdnim imenima. Mozda srz grupe ima dobre odnose s njima ali ljudi ozbiljni koji navijaju 4+ decenije za svoj klub u ovom slucaju za zelju nemaju 101%. Pisao sam vec na tu temu i pitao je li ima istine u tome, da su 'navodno' srbi bili na sacekusi hordama u dva navrata u ljesevu i na bijambarama. Koktam da je to nemoguce, da se lupa bezveze. Realno to bi bas cudno bilo.let3 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 20:50Al ne mozes zbog par kretena generalizirati sve zeljovce i manijake koji su patrioti, pa ih nazivati cetnicima i vrijeđati ljude. O tome je rijec.Zutti je napisao/la: ↑19 dec 2025, 20:40Ma dobro, nije to baš isto. To prijateljstvo je na kraju krajeva raskinuto iz tih razloga. Došlo im novo vodstvo, ljudi otišli u totalnu desnicu i zbog toga raskinuli to prijateljstvo, dok su tvoji u prijateljstvu sa ljudima koji ne mogu biti gori što se tiče četništva. S druge strane, niko od nas ne krije to prijateljstvo i niko ga se ne stidi. Ljudi koji su prije tog raskida bili dobri, i danas su, dok kod vas ima dobar dio ljudi kojima se gadi to (potpuno normalno, čudi me da ste tako lahko pustili da vam pojedinci to rade od grupe), al nemaju nikakvo pravo glasa. Isto ko i naše prijateljstvo s Leševima, prije rata bili normalni i bilo smo dobri. Poslije rata postali to šta su postali i danas se mrzimo. S druge strane, vi se furate na patriotizam, Hamze, gazi četnike i tu priču, a onda na svoju tribinu dovodiš obožavaoce lika i djela mladića i njemu sličnih. Složit ćemo se da to nije baš isto ko naš slučaj s dresdenovcima.
One parole hordi i pijacara, nazivati "srpskim svetom" Zelju i Grbavicu nakon svega sto su prosli - to je primitivizam najteze vste. Dno dna.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Ako su se pobratimili sa četama ne mora znaciti da su i oni cetalji. Samo su braća i nista vise od toga
Pujdo, jeste li vi saucesnici u kriminalu kao klub s obzirom da vam se bjegunci pitajunu klubu i dio su njega?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: pitar9876, prisonbreak, VolimoSarajevo i 25 gostiju.