29 godina, imao 2 dobre sezone u karijeri ukupno, nikada nije igrao u ozbiljnoj ligi.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Realnost je da momak i mimo tog potencijalnog transfera ima puno više osnove za poziv u reprezentaciju od Baždara koji grije tribine Zaragoze, ali ja ga ne bih samo pozvao iz razloga što mu je srebrenički šaner menadžer.
I taj Juričić isto ima dosta više osnove za poziv od dotičnog, ali s obzirom na to da igra u našoj amaterskoj ligi, nema razloga za poziv.
I taj Juričić isto ima dosta više osnove za poziv od dotičnog, ali s obzirom na to da igra u našoj amaterskoj ligi, nema razloga za poziv.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bazdara izvlace godine. On da ima npr 26-27, ne bi primirisao reprezentaciji. Ako nista, ni Tabakovic u njegovim godinama nije bio nista bolji, a evo sad glavna vedeta. Najbitnije mu je sad da izabere klub gdje ce igrati redovno i gdje ce ga istrpiti.
Sto se tice Mulahusejnovica, ako ode u Poljsku, trebalo bi ga uzeti u razmatranje. Ali s obzirom da su onom debilu dali nogu iz A reprezentacije (menadzeru njegovom), nema nista od njega.
Sto se tice Mulahusejnovica, ako ode u Poljsku, trebalo bi ga uzeti u razmatranje. Ali s obzirom da su onom debilu dali nogu iz A reprezentacije (menadzeru njegovom), nema nista od njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakve veze imaju godine kad momka nema na mapi u ekipi koja je daleko najgora ekipa Segunde? Ne pričamo mi ovdje o Endricku koji je na klupi Reala pa da kažeš hajde, kao što je bila situacija kad je Pjanić kod nas bio glavni igrač a maltene na tribinama Barcelone, to je i opravdano.
Tabaković nije dobijao pozive u njegovim godinama (opravdano), isto kao što Baždar ne treba trenutno dobijati pozive ni po kojoj osnovi. Ako na zimu napravi transfer i nametne se u novom klubu koji je bar neki kvalitet u nekoj kvalitetnoj ligi, treba opet dobijati pozive, do tada ni po kojem osnovu dotični ne zaslužuje poziv u nacionalnu selekciju, maksimalno U21.
Nigdje veze logika, jel treba onda po toj da zovemo Čelika koji grije tribine Lensa jer je mlad i jer je npr Katić u njegovim godinama igrao u Neretvancu a vidi ga sad?
Tabaković nije dobijao pozive u njegovim godinama (opravdano), isto kao što Baždar ne treba trenutno dobijati pozive ni po kojoj osnovi. Ako na zimu napravi transfer i nametne se u novom klubu koji je bar neki kvalitet u nekoj kvalitetnoj ligi, treba opet dobijati pozive, do tada ni po kojem osnovu dotični ne zaslužuje poziv u nacionalnu selekciju, maksimalno U21.
Nigdje veze logika, jel treba onda po toj da zovemo Čelika koji grije tribine Lensa jer je mlad i jer je npr Katić u njegovim godinama igrao u Neretvancu a vidi ga sad?
Pa ne treba dobijati sigurno, ali dzaba kad ni nema konkurenciju neku. Da zove lupam ovog Juricica sto se nudi iz Borca, bilo bi sta ce nam igrac iz amaterske lige i opet narodu niko ne udovolji.
Istrpio se Tahirovic, a bio na tribinama Ajaxa godinu dana. Izuzmi Demirovica i Tabakovica (Dzeku ne racunam), svaki ostali napadac je u pet deka. Eto sad treba razmotriti Kulenovica ponovo za mart, ako se ne povrijedi.
Istrpio se Tahirovic, a bio na tribinama Ajaxa godinu dana. Izuzmi Demirovica i Tabakovica (Dzeku ne racunam), svaki ostali napadac je u pet deka. Eto sad treba razmotriti Kulenovica ponovo za mart, ako se ne povrijedi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Baš zato što je svaki napadač u pet deka, potrebno je pozvati one koje igraju, radije nego onog što grije tribine ekipe koja ispada u Terceru. Da je Baždar na tribinama Seville, Villarreala i sl. pa da čovjek i nađe opravdanje, ovako ga nema apsolutno nikako.
Tabakovic, Demirović, Dzeko, Kulenović, je sasvim dovoljno.
S dva napadaca igrati samo ako je jedan od njih Demirović.
S dva napadaca igrati samo ako je jedan od njih Demirović.
Ma ne sikiram se ja bro vise za ove nase pokusaje da postanu Svabebabino je napisao/la: ↑20 dec 2025, 10:09nema veze, momka bi trebalo zavrsiti, ne zna se hoce li uspjeti, ali mogao bi nam bas valjati ako ga krene, a i rotacijski igrac bundesligasa je nama vise nego odlican.
Dzeko je nazalost gotov igrac, Bazdar macak u vreci, Kulenovic goli prosjek, Tabakovic prilicno star vec, Demirovic je dobar i zlata vrijedan, ali nije neki finiser....
Evo gledam i slusam kerima, sve najbolje, skoro suza da covjeku krene kako prica, ali ne treba zaboraviti da je i on kao malac ljut dosao na taj djeciji turnir sto ga svabe nisu pozvale, na nagovor tetka, kako je sam nedavno pricao.
Momci nisu rodjeni ovdje i sasvim je normalno da nisu svi kao amar dedic, ili tarik muharemovic. Treba ih pozvati da osjete i jos vise zavole, roditelje ucine ponosnim. Gledaj kerima kako prica o osjecaju sa bilinog polja, ne moze se to mjeriti sa kamp nou stadionom hehe
Zbog ovoga svega mi bas zao anelovog oca, i nadam se da ce se to nekako izgladiti, vjerujem da i denisovim roditeljima nije svejedno.
yebemu misha, sto sam ja mislio da je emre koju godinu stariji, bas sam se nasekirao, kontao sam eto nam i njega u repku za 3-4 godine:-)
de ti nama drzi na oku tog brkicu iz minhena, nekako imam osjecaj da ce biti novi kolasinac:-)
Evo i Azeminin mali zabi konacno neki gol 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
evo i drugi gol Pejcinovica, ne znam na osnovu cega se on nada pozivu Njemacke al eto.. Havertz Undav Woltemade ne moze igrati ni ispred jednog od njih
- Goalgetter
- Kontakt:
Vjerujem da su nam i dalje dobre sanse za Pejcinovica. Kad ne bude mogao vise igrati za njihovu U21, kad-tad ce htjeti igrati A-reprezentaciju, a u Njemacku tesko da ce.
Jos pogotovo sto Njemacka svako malo izbaci dobrog igraca. Naletit ce im i neki napadac. On definitivno mirise na novog Huseinbasica.QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 dec 2025, 16:46evo i drugi gol Pejcinovica, ne znam na osnovu cega se on nada pozivu Njemacke al eto.. Havertz Undav Woltemade ne moze igrati ni ispred jednog od njih
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
jedino je Kolasinac mogao biti standardan u Njemackoj, za vrijeme njegovih najboljih godina nisu ni imali bolju opciju, igrao im Hector iz Kolna
Don't believe the hype.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Howedes je u Schalkeu bio stoper, Kolašinac lijevi bek. Howedes je na Svjetskom prvenstvu odigrao sve utakmice kao lijevi bek. Znači, Kolašinac bi prvi izbor bio sigurno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 16:54jedino je Kolasinac mogao biti standardan u Njemackoj, za vrijeme njegovih najboljih godina nisu ni imali bolju opciju, igrao im Hector iz Kolna
Što se Pejčinovića tiče, ne košta Nijemce ništa da ga pozovu na prijateljskim u martu, i onda još jednom u septembru u Ligi nacija, pa ako eksplodira sa 25-26 da ga mogu vratiti. Ili ga nastave pozivati ako nastavi napredovati.
Evo hattrick.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Eh sad jedino da rasturi ovaj drugi dio sezone zabije 15+ golova tad ga ne bi ignorisali sigurnoDamirT je napisao/la: ↑20 dec 2025, 16:48Jos pogotovo sto Njemacka svako malo izbaci dobrog igraca. Naletit ce im i neki napadac. On definitivno mirise na novog Huseinbasica.QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 dec 2025, 16:46evo i drugi gol Pejcinovica, ne znam na osnovu cega se on nada pozivu Njemacke al eto.. Havertz Undav Woltemade ne moze igrati ni ispred jednog od njih
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, bhfanatic14, Edincapitano, legendarnadruga i 36 gostiju.